המטבח המקסיקני טרם התאזרח אצלנו, אבל הוא מעורר סקרנות גוברת והולכת. מה אוכלים שם ואיך מכינים את זה כאן? השף איתמר
אנה וגנר דוגמת את פסגת השאיפות שלה בתחום החריף, רצה במעגלים על הדשא ומבינה משהו על טבע האדם ועל עצמה: היא תמיד תרצה
ססגוני ומלא חיים, המטבח המקסיקני גולש לרחובות, לשווקים, לפייסטות, ולא צריך לרדת לכוכים אפלים או לנבור בספרות
"המזקל ידוע בגלל שורשיו האצטקים ובגלל סיבה שונה לגמרי – תולעת שניתן למצוא בבקבוקים רבים, צפה מתה בתוך המשקה, כבושה
שילוב מטבחים של מכסיקו וטקסס - החל מתחליפי ג'אנק-פוד וכלה בטעמים האמיתיים, החריפים בדרך כלל, שבישלו המהגרים
ביצת עין צהובה מונחת על מצע של טורטיה, מוקפת ברוטב ירקות אדום עז ומנוקדת בכוסברה ירוקה. "הואבוס ראנצ'רוס", ובעברית
הם יכולים לסבול כמעט כל דבר - בישול, טיגון, הקרמה בגבינה והטבעה ברטבים. איילת בן-יוסף מציעה מתכונים מהירים, שמנונים
בין מקסיקו לבין מדינות הדרום של ארצות הברית התפתחו יחסים קולינריים מצויינים. השף איתמר דוידוב משרטט קווים למטבח