אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

חדשותספורטכלכלהתרבות ובידורמחשביםבריאותיהדותתיירותרכבאוכליחסיםמקומיסרטיםהוטאנציקלופדיה
   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


   קהילות ראשי > אוכל > מתוקים
נושאתאריךמחבר/ת
    כמה מתכונים לחג מאתר Manteka - מיד
05/06 11:42
צוות Manteka
 שליחה לחבר/ה הדפסה

     עוגת גבינה אפויה של אידלסון 10  
05/06 12:34
צוות Manteka
נושא : עוגת גבינה אפויה של אידלסון 10
בתגובה ל: כמה מתכונים לחג מאתר Manteka - מיד - צוות Manteka

החומרים לעוגה בקוטר 20 ס"מ:

לבצק הפריך:

200 גר' חמאה רכה
1 חלמון
2/3 כוס קמח
2 כפות סוכר
קורט מלח
2/3 כוס מים פושרים
1/2 1 כוסות קמח

למילוי:

1/4 1 כוסות שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
4 ביצים
200 גר' גבינת שמנת
250 גר' גבינה לבנה 9%
1/2 1 כוסות סוכר
גרידת לימון

אופן ההכנה:

הבצק הפריך:

1. מועכים את החמאה בקערה, מוסיפים את החלמון ו-2/3 כוס קמח ומערבבים היטב.

2. ממיסים את הסוכר והמלח במים ומערבבים הכול יחד לכדי מסה אחידה במעבד מזון. מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את שאר הקמח (1/2 1 כוסות) לערבוב נוסף קצר. מקררים למשך ארבע שעות.

4. מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ ומניחים בתבנית. מקררים שוב 15 דקות.

5. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 160 מעלות למשך רבע שעה, עד שמזהיב. מקררים היטב את הבצק.

המילוי:

1. מחממים מחצית מן השמנת המתוקה וממיסים בתוכה את השוקולד הלבן באמצעות מטרפה.

2. מערבבים בקערה נפרדת את הביצים, הגבינות, הסוכר ויתר השמנת המתוקה. מערבבים יחד במטרפת יד (או ערבוב קצר במיקסר) לכדי מסה אחידה.

3. מוסיפים לתערובת את השוקולד המומס ומעט גרידת לימון ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

העוגה:

1. יוצקים את המילוי על הבצק המקורר ואופים בחום נמוך של 120-150 מעלות למשך שעה ו-5 דקות.

2. מקררים את העוגה כ-40 דקות בטמפרטורת החדר ומניחים במקרר למשך לילה על מנת שתתייצב.

אפשר לקשט בפרי ובשמנת חמוצה שעורבבה עם אבקת סוכר (על גביע שמנת שמים 50 גר' אבקת סוכר ומערבבים לתערובת חלקה).

למאגר מתכונים לשבועות בפורטל הקונדיטוריה הישראלי, לחצו.

קישורים נילווים :
פורטל הקונדיטוריה הישראלי

 שליחה לחבר/ה הדפסה

     קיש גבינת עיזים ורוזמרין של בן-עמי
05/06 12:37
צוות Manteka
 שליחה לחבר/ה הדפסה

     קיש גבינת עיזים ורוזמרין של בן-עמי  
05/06 12:37
צוות Manteka
קישורים נילווים :
פורטל הקונדיטוריה הישראלי

 שליחה לחבר/ה הדפסה
     עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן בציפוי פירות יער  
05/06 12:39
צוות Manteka
קישורים נילווים :
פורטל הקונדיטוריה הישראלי

 שליחה לחבר/ה הדפסה

 מקרא : הודעה ללא תוכן הודעה עם תגובה הודעה בלי תגובה
 הנהלת הפורום קובץ מצורף הודעה חדשה

 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
JumpStarter
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as28-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©