אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

חדשותספורטכלכלהתרבות ובידורמחשביםבריאותיהדותתיירותרכבאוכליחסיםמקומיסרטיםהוטאנציקלופדיה
   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


   קהילות ראשי > אוכל > אוכל
נושאתאריךמחבר/ת
    איך מכינים כרעיים לא בתנור
14/01 10:29
עוגיפלצת
 שליחה לחבר/ה הדפסה

     כמו שוקיים בסיר:
14/01 10:36
גאיה 5
 שליחה לחבר/ה הדפסה

     תכיני צלי. יש אצל מוטי הברון צלי עוף ואפונה נורא מעניין
14/01 10:37
נעמי דה פירסט
 שליחה לחבר/ה הדפסה

     בבקשה צלי עוף בהשראת אמא שלי וקיצי  
14/01 10:38
שרוני

 שליחה לחבר/ה הדפסה

     כמובן שאם זה לא לילדים, אפשר להוסיף מהתוספות שציינת
14/01 10:39
גאיה 5
 שליחה לחבר/ה הדפסה

       צלי עוף וירקות בסיר אחד  
14/01 10:42
סימה

 שליחה לחבר/ה הדפסה
       אני רוצה להכין כמו שאמרת
14/01 10:57
עוגיפלצת
 שליחה לחבר/ה הדפסה

         נראה לי כוס אפונה וכוס אורז, אגוז מוסקט לי אישית לא היה
          משתלב
14/01 16:13
גאיה 5
 שליחה לחבר/ה הדפסה

         רק שימי לב לשים מספיק מים רותחים, כך שהעוף יספיק להתבשל.
14/01 16:15
גאיה 5
 שליחה לחבר/ה הדפסה

     בבקשה - עוף בפירות יבשים - מתכון מעולה  
14/01 10:47
-מירב-

 שליחה לחבר/ה הדפסה
       כך אני מכינה - צלי עוף בסיר
14/01 11:19
אורני
נושא : כך אני מכינה - צלי עוף בסיר
בתגובה ל: בבקשה - עוף בפירות יבשים - מתכון מעולה - -מירב-

1 עוף גדול מחולק למנות, או 4-6 רבעי עוף, רבע כוס שמן זית.
מכניסים את העוף לסיר (רצוי טפלון) שטוח ורחב, רצוי כזה שיכיל את נתחי העוף בשכבה אחת. מערבבים את העוף עם השמן ואחד התיבולים שלהלן, מסדרים את נתחי העוף כשהעור כלפי מטה, ומבשלים על אש גבוהה (כל משך הבישול של העוף, בסיר מכוסה) כחמש דקות. הופכים ומבשלים חמש דקות נוספות. הופכים שוב (שוב העור כלפי מטה) ומעבירים לאש נמוכה מאד (אך ברוחב המתאים לרוחב הסיר) עוד כשעה עד שעה וחצי. אם מסובבים את כפתור ההדלקה בכיוון ההפוך, כמעט עד כדי כיבוי הלהבה, מתקבלת אש נמוכה במיוחד. אין צורך להיבהל מכמות השמן. הוא מתנקז בתחתית הסיר, ובאורח פלא גם מושך החוצה את השומן שיש בתוך העוף. העוף מתקבל צלוי אך גם רך ועסיסי.

אפשרויות התיבול
• 6-8 שיני שום חצויות, 2 עלי דפנה שבורים, כמה גרגרי פלפל אנגלי, ½ כף פפריקה מתוקה, ¼ כפית פלפל שחור.
• כף מחוקה חוואג' למרק או תערובת של כורכום, כמון, קינמון ופלפל שחור. אפשר להוסיף גם 2 בצלים פרוסים.
• מעט אורגנו יבש או עלי טימין טריים.
• עגבניה גדולה בשלה, חתוכה לקוביות, 6-8 שיני שום חצויות, ½ פלפל אדום או ירוק בהיר, קצוץ, כפית מחוקה פפריקה מתוקה.
• 5-6 פרוסות של לימון בשל ויפה – מוציאים את הגרעינים וחותכים את הפרוסות לרבעים. מוסיפים מעט פלפל שחור, קינמון וכורכום. אפשר להוסיף גם בצל פרוס.



 שליחה לחבר/ה הדפסה


 מקרא : הודעה ללא תוכן הודעה עם תגובה הודעה בלי תגובה
 הנהלת הפורום קובץ מצורף הודעה חדשה

 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
JumpStarter
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as26-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©