אוכל יפני, בניגוד לרושם הראשוני של רובנו, לא כולל רק סושי, אלא גם סוגים שונים ומגוונים של מאכלים חמים, מאודים, מבושלים, צלויים, אפויים, מתוקים, ובעיקר - מאוד טעימים. בואו להכיר אותם: מראמן וסובה, דרך קושיאקי וטמפורה ועד מיסו ושאב-שאבו
לא רק סושי
איריס ז'ורלט
כתבת ynet בטוקיו, חושבת שלאכול פעמיים באותה מסעדה בטוקיו זה פשע, כי בכל יום נפתחות מאות מסעדות חדשות. מקפידה לאכול אוכל מקומי, כי שום ארוחה מערבית לעולם תבוא על חשבון ארוחה אסיאתית טובה והזמן שלנו בטוקיו שאול