ynet - יום העצמאות - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

יום העצמאות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עצמאות על האש


בשר על הגריל
צילום: מאיר פרטוש
כללי הזהב להמבורגר

בשר טרי מעולה, תיבול מינימלי, טחינה גסה - יאיר פיינברג ודורית שנון נותנים את עקרונות הבסיס להכנת ההמבורגר האולטימטיבי, כולל מתכונים למיונז ורוטב ברביקיו ביתיים. כי המבורגר עושים באהבה, ולא על אי תנועה

צילום: אסף רונן
אסאדו: ארגנטינה על האש

כמו המנגל הישראלי, גם האסאדו הארגנטינאי הוא חגיגה חברתית על טהרת הבשר והגריל. רק שאצלם שם המשחק הוא סבלנות וצלייה איטית. דנה אלמוסני מעלה זכרונות מילדות אפופת עשן. זהירות! התמונות כאן יגרמו לכם להזיל ריר

צילום: ירון ברנר
מנגל בסלון: שיפודי פרגיות

לא חייבים להתנחל באי התנועה הקרוב כדי לחגוג את יום העצמאות כהלכתו. רותי קינן מסבירה איך עושים על האש בגריל הביתי - ונותנת מתכון לשיפודי פרגיות בתיבול אסייתי

צילום: אביהו שפירא
היכונו לנפנף: מתכונים לפיקניק יום העצמאות

פסקל פרץ-רובין מגישה שני מתכוני קבב ושני מתכונים לסלטים נהדרים שמתאימים למנגל יום העצמאות. הדליקו את הפחמים והתחילו לנפנף

צילום: שאול גולן
לנפנף את המנגל: שיפודי חזה עוף במשרה

רותי קינן, סרבנית נפנוף ידועה שאף פעם לא הבינה למה צריך לעזוב את הבית הנוח לטובת אכילה רעועה בחיק הטבע, מציעה פתרון לכל מי שסולד מהשהיה בסמוך לפחמים מעלי עשן. שיפודי עוף קלים להכנה שזקוקים רק לזמן קצר על האש

צילום: בועז לביא
מבקר ועד כבש: טיפים ומתכונים לצלייה משובחת

למה כדאי לקנות טלה בלאדי ואיזה מרינדה להתאים לו, איך כדאי להכין סטייק בקר ומתכון מקורי לקבב בפיתה. בשארה חינאווי עם טיפים ומתכונים שישדרגו לכם את יום העצמאות

צילום: שלום בר-טל
עוף על האש - מתכוני מנגל שיעיפו אתכם

עוף הוא ללא ספק הבשר הפופולרי ביותר בישראל, גם כשמדובר על מנגל. מטריאקי יפני ועד סאטה תאילנדי, השף עמיר אילן ממסעדת "הדסון" מגיש ארבעה מתכוני "עוף על האש" שיעזרו לכם לגוון את מנגל יום העצמאות

צילום: אורן אגמון
מיסו, סאקה וצ'ילי: עושים אסייתי על האש

למי שקצת מיצה את הנקניקיות, הקבבים והכנפיים הסטנדרטיים, מציע השף ירון אלטיט מנגל בסגנון אחר לגמרי. חלק מהמתכונים ידרשו מכם קצת יותר השקעה, אבל ההנאה של האורחים שלכם מובטחת. יום עצמאות בטעם מתוק-חריף

צילום: רפי דלויה
אל תפספסו: המתכון להמבורגר הכי טוב בעולם

170 יורו לקילו בשר טחון, זה מה שמשלמים עשירי פריז לקצב הצרפתי איב מארי לה בורדונק, שמאכיל את הפרות שלו בגרנולה ומשקה אותן בליטר יין אורגני מדי יום. לא פלא שההמבורגר שלו נחשב לטוב בעולם. הנה המתכון


סלטים
צילום: ירון ברנר
קטיפה צהובה: אוכלים פרחי חרדל

פרחי החרדל נפוצים מאוד בישראל וטעמם נע בין חרדל דיז’ון לעלי רוקט. ניר צוק מכין איתם שני סלטים נפלאים. מה שכן, תצטרכו לצאת ולקטוף בעצמכם - משימה לא מסובכת אפילו אם אתם גרים בעיר גדולה

צילום: יעל גרטי
סלטי פיקניק ליום העצמאות

לקראת יום העצמאות והפיקניקים שבדרך, יעל גרטי מגישה שלושה סלטי פיקניק קלילים וטעימים שיעמדו בגבורה בשהות הארוכה בחיק הטבע

צילום: Index Open
ליד הבשר: 2 סלטים למנגל

לא משנה איזה בשר אתם מתכננים לאכול ביום העצמאות הקרוב, רותי קינן עם מתכונים לסלט קולסלאו וסלט וולדורף - שני סלטים שאף מנגל לא שלם בלעדיהם

צילום: שלום בר-טל
התוספות של פיליס

לקראת יום העצמאות, כוננות המנגל בשיאה. לפני שאתם משתלטים על הפארקים, הגנים והחניונים - הנה ארבעה סלטים שיתאימו לפיקניק ומנגל. ויש גם כמה טיפים יעילים לניפנופים


מנגל צמחוני
צילום: ירון ברנר
מנגל גורמה: ירקות, גבינות ופירות על האש

לא צריך להיות צמחוני אדוק כדי לנצל את הלהבות הלוהטות של המנגל ליצירה קולינרית קצת יותר מעניינת מאשר עוד שישליק. נעמי אבליוביץ' ממנגלת ארטישוק עם בוטנים, חלומי עם משמשים ואפילו קינוח

צילום: מייקל גליקסטיין
המבורגר ללא בשר

יום העצמאות כבר מזמן הפך ל"חג הבשר", למורת רוחם של הצמחונים. כדי לתקן את העוול ההיסטורי ליקטנו שלוש גרסאות להמבורגר נטול בשר שיאפשרו גם לצמחוניים להצטרף לחגיגות המנגל. יום העצמאות - לא לקרניבורים בלבד

באדיבות טבע דלי
לא רק לקרניבורים

לא פשוט להיות צמחוני ביום העצמאות, כשהשמים מתכסים עשן מנגלים. פיליס גלזר מציעה תחליפי בשר טעימים, שטובים גם לאוכלי בשר שרוצים לשמור על הבריאות

באדיבות טבע דלי
פשר לעשות מנגל אורגני

הבשר המעובד מוקצה מפאת כימיקלים ואנטיביוטיקה ואל תזכירו לה בכלל את כמויות הזבל שנערם. פיליס גלזר מציעה לכם להכין מנגל אורגני לחלוטין שיאפשר לכם ליהנות בלי לפגוע בעצמכם או בסביבה

צילום: דודי עברי
גבינות צלויות על האש

מי אמר שחייבים תמיד לצלות בשר על האש? יש גם גבינות שהמפגש שלהן עם הגריל יוצר חגיגה אמיתית. שגיא קופר ורן בוק על גבינות החלומי והג'יבני


חפשו מתכון
חיפוש
חפש 
כשאני הולך ל"על האש" אני...
זה שמשתלט על הגריל ולא נותן לאף אחד לגעת
זה שנותן הערות מהצד ואחר כך מתלונן שלא יצא טוב
זה ששוב פעם שכחו שהוא צמחוני אז אין לו מה לאכול חוץ מפיתה עם חומוס
זה שתמיד מחזיר את הבשר לעוד כמה דקות על הגריל כי הוא לא עשוי מספיק
זה שאומר בסוף: "תראו כמה בשר נשאר. שוב פעם קנינו יותר מדי"
 
 


חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©