ynet - אפיית לחם - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

אפיית לחם

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


 
מדריך מפורט לאפייה ביתית
 
חנוך בר-שלום מגיש מדריך מפורט שיסביר לכם שלב אחרי שלב איך אופים לחם - מהשמרים, דרך הקמח וכלה בתוספות
צילום: אסף רונן
צילום: שי רוזנצוויג
 
לחמניות דגנים ביתיות
 
אין כמו ריח של לחם טרי שיצא מהתנור. רון (שפאץ) כהן מלמד איך מכינים לחמניות בריאות תוצרת בית מבצק שאור ביתי עם קיצור דרך  
צילום: שי רוזנצוויג
 
פאן דה קאזה: ניחוח כפר איטלקי
 
רון (שפאץ) כהן מסביר מה היא מחמצת ומה קורה כששמרים אוכלים ונושמים ומדגים הכנת לחם איטלקי כפרי שעשוי בצורה של בייגל'ה, עם חור במרכז  
 
"חלוגה" - חלת דבש ואגוזים
 
תמי לויאב פגשה את ארז קומורובסקי, שלימד אותה איך מכינים חלה מתוקה עם דבש ואגוזים והסביר לה מדוע לחם טוב לא נשמר זמן רב  
 מדריכי לחם



חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©