זו לא ממש ארוחת בוקר שאוכלים לפני שיוצאים לעוד יום עבודה אלא יותר ארוחה מפנקת ועשירה שאוכלים לאט ונהנים בה מכל ביס.
לפעמים מתחשק לנו משהו מתוק שירים לנו את מצב הרוח וילווה אותנו לאורך כל היום, ולפעמים מתחשק לנו קינוח מושחת לסיום
השף אסי איטח מכין סלט עז בצבעים ובטעמים שלו, שמהווה מנת פתיחה חגיגית במיוחד
סלט בריאות צבעוני, שמח ומלא בטעמים: פטריות מוקפצות, פלפלים קלויים, גבינה בולגרית מעודנת ושפע עלים ירוקים
סלט הקפרזה האיטלקי משתדך במתכון זה לטעמים מקומיים אהובים: בצל סגול, צנונית וזיתים
גבינת החלומי מלופפת בדפי פילו וחמאה, ומשודכת לסלט טרי של שורשים צבעוניים ועלים ירוקים
עושים בראנץ' בבית: השף אופיר קדם מגיש טעימה מהבופה האינסופי של ארוחת הבוקר במלון "דן אילת"
שנייה לפני שמתעופף לעמוד בראש המסעדה החדשה של "מחניודה" בלונדון, תומר עמדי מכין ארוחת בוקר יפהפה ומושקעת
ארוחה שלמה בשנייה: 6 מתכונים קלים שמכינים ברגע כשאין בבית כלום חוץ מלחם: לחם אבוד צרפתי, טוסט גבינה ופסטו ועוד
מבקרת המסעדות של "גד" התייצבה בבית הקפה ג'רמייה שחוגג את פסטיבל ארוחות הבוקר "גד מורנינג" וחזרה נפעמת. כל הפרטים -
מבקרת המסעדות של גד הגיעה לנמל תל אביב, כדי לחוות את פסטיבל ארוחות הבוקר "גד מורנינג" במסעדת בויה במקום. איך היה?
מנה שטרום משדרג לכם את ארוחת הבוקר עם מתכונים מושקעים: בטטה עם פטה, חציל קלוי עם טחינה ויוגורט ועוד