פורום מחפשי עבודה מתאים למבקשים להחליף עבודה קיימת ולמחוסרי עבודה. מדובר בפורום ייחודי המעניק לגולשים יידע וכלים לחיפוש עבודה ונועד עבורכם כדי שתוכלו לבצע תיקונים מתמשכים לאורך זמן בהתנהלות שלכם מול המעסיקים גם תיקונים של קורות חיים וגם תיקונים של מה להגיד בראיון.
1. לא מספיק רק לבקש ולקבל שדרוג קורות חיים ובזה לחשוב שהכל מושלם. אחרי השדרוג אתם לעיתים לא מוזמנים לראיונות ובמקרה כזה כדאי מאוד לשתף אותי ואת שאר הגולשים כדי לבדוק אם צריך לשנות משהו.
2. גם אם אתם מוזמנים לראיונות אפשר להשתמש בפידבקים של המראיינים לשפר עוד את גרסת קורות החיים. אם תעשו זאת אתם תוכלו לנווט את עצמכם לעבודה הראוייה לכם ובשכר הראוי לכם. זה תהליך שמצריך כל העת לחשוב אם צריך לשנות משהו. הפורום נועד לעזור לכם לעבור את התהליך הזה.
3. הפורום יכול לאפשר לכם להציג מראה מולכם בכל הקשור לדברים שאמרתם בראיונות, והאם יש דרך טובה יותר להגיד את הדברים כדי לשפר לראיון הבא.
כלי הפורום בשבילכם:
** כיצד לחפש מודעות דרושים
** שדרוג קו"ח ללא פרטים אישיים.
** מיצוב עצמי לראיון ותיקון מתמשך להבאת ראיונות טובים יותר בהמשך.
** תמיכה מנטאלית ברגעים הקשים.
** סיעור מוחות למבקשים את העבודה המאתגרת הבאה/ רצון לתפנית מקצועית.
** לינקים מימין: המדריך למחפש עבודה, לינקים לאתרי דרושים, תבנית קו"ח ועוד.