ynet - שליחת הודעה לשיפוטכם - קהילות
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

חדשותספורטכלכלהתרבות ובידורמחשביםבריאותיהדותתיירותרכבאוכליחסיםמקומיסרטיםהוטאנציקלופדיה
   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


   מתוקים > תגובה להודעה
הודעה מקורית
בתגובה ל: זקוקה למתכון עוגת טורט פשוטה לפסח עם קמח תפו"א, בלי קוקוס, פרווה - שלומית
================================================
נושא : עוגת פסח של רות סירקיס - מאפיה אחת יצאו לך 2
תאריך : 18/04/08 10:43
מחבר/ת : פת-בגית

בתגובה ל: מחפשת מתכון לעוגת ספוג/לקח אבל נמוכה - באפי2
================================================
5 ביצים בטמפ' החדר
שלושת רבעי כוס סוכר
2 כפות מים
2 כפות שמן
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
שני שליש כוס קמח מצה
חצי כוס קמח תפו"א

תבנית בינונית בקוטר 22 ס"מ - 24 ס"מ

משמנים היטב את התבנית. מחממים התנור לחום בינוני 180 מעלות
שמים הביצים בלי להפריד במערבל החשמלי. מקציפים במהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר. ממשיכים להקציף במשך 8 עד 10 דקות עד שנוצרת קציפה סמיכה מאוד. כאשר טובלים בה אצבע ומרימים - הקציפה אינה נוזלת אלא שומרת את צורתה סביב האצבע (הסבר במקור !)

בקערה בינונית מערבבים רבע כוס סוכר עם המים, השמן, וקליפת התפוז

כאשר הקציפה הגיעה לסמיכות הדרושה מעבירים רבע ממנה לקערה, מוסיפים אליה גם את הקמחים תוך כדי ערבוב ובהדרגה. מתקבלת עיסה סמיכה. בוחשים היטב עד שהעיסה אחידה לגמרי.

מוסיפים עוד קציפה, אם יש צורך בכך. מעבירים את העיסה לתוך הקציפה ומבליעים בתנועות קיפול עדינות עד שכל החומרים יוצרים תבליל אחיד.

יוצקים לתבנית, ושמים במרכז התנור. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה יפה, וכאשר נועצים במרכז קיסם - יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.

חוצים לשניים, לשני עיגולים דקים, בסכין ארוכה וחדה.

באחד תשתמשי והשני - להקפאה לשימוש במועד אחר.


נושא : ועוד אחת עוגת טורט שוקולד ואגוזים לפסח ללא שמן בבלוג של מלכי
תאריך : 21/03/12 15:07
מחבר/ת : נולי.

בתגובה ל: מרילין חיפשת עוגה ללא שמן בבקשה - נולי. ================================================
http://www.tapuz.co.il/blog/net t/viewentry.aspx?EntryId=927079
המתכונים של אמא מלכי


עוגת טורט שוקולד ואגוזים לפסח



5 ביצים

1 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל



להפריד את הביצים,

להקציף את החלבונים עם הסוכר

לטרוף את החלמונים ולהוסיף לקציפה



100 גרם אגוזים

1 כוס קמח מצות

1/2 קליפת לימון מגורד

50 גרם שוקולד מריר מגורד גס



לערבב ולהוסיף לקציפה תוך כדי "קיפול".



לאפות בחום בינוני 35 - 40 דקות.



(ניתן לקשט עם קצפת = שמנת מתוקה ואינסטנט וניל)







האחריות המלאה והבלעדית על מידע, קובץ, תמונה או כל תוכן אחר (להלן: "תוכן") הנשלח באמצעות טופס זה חלה על שולח ההודעה. אין לשלוח הודעות הכוללות תוכן בלתי חוקי, מפר זכויות קניין רוחני, מוציא לשון הרע, פוגע בפרטיות, מסחרי וכל תוכן הנוגד את תקנון הפורומים
רוצה ליצור עמוד אישי בו ירוכזו כל פעילויותיך ב-ynet, כולל כל ההודעות שכתבת בפורומים?

רוצה שגולשים אחרים יוכלו להכיר אותך? לחצו כאן להרשמה
שם:
    מקלדת וירטואלית  
כתובת EMAIL: 
ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו.
אני מעונין שתפרסמו את כתובת ה E-MAIL שלי
מסר מידי:
אני מעונין שתפרסמו את מספר המסר המידי שלי
נושא: 
תוכן ההודעה
הדגשה מחוות
כתובות אינטרנט נילוות:
תאור: קישור: 
תאור: קישור: 
תאור: קישור: 
קישור מילים בהודעה לכתובות אינטרנט:
מילה: קישור: 
מילה: קישור: 
מילה: קישור: 
במשלוח ההודעה הנני מאשר כי קראתי את תקנון הפורומים והסכמתי לתנאיו        שליחת הודעה 
שירות משתמש
 תקנון הפורומים
 פניה למערכת הפורומים

 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©