אוכל  3 אחים אופים
פנה קוטה איטלקית, מתורגמת ומשופרת
ליאור אדרי
פורסם: 30.08.01, 11:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-15 דיונים
1. יאמי, אני אוהבת פנה קוטה :-)
חזרזירה   (31.08.01)
2. נדב נדב יבורכו ידיו
אלישע ,   תא- מתחמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   (01.09.01)
נדב המתכון פשוט פצצה מה אומר ומה אוסיף נדב פרס ישראל לקלוריות וקולינריות!!!!!!!!!!!חזק ואמץ
3. עשיתי כזה. יצא טעים נורא.
ג'ו   (02.09.01)
4. אוינק אוינק
קרניבור   (02.09.01)
5. הכונפה הסובלת
כונפה ,   כנען   (03.09.01)
הפנה קוטה יצאה טעימה לאללה, אבל יש רק בעיה קטנה אכלתי את כל המנות, ולא נשאר כלום לאורחים. מה לעשות? עיזרו לי
6. פנה קוטה-תבניות
רותי מ.   (06.09.01)
שלום, היכן ניתן למצא באיזור תא/הרצליה תבניות אלומיניום אישיות כפי שמופיעות בתמונה? לא נמצאו בסופרים המקומיים. בתודה רותי
7. ניסיתי ויצאו לי שתי שכבות..
רוני   (09.09.01)
אחת של השמנת ועוד שכבה אחת בצבע וניל... איך זה קרה?
8. שתי שכבות
ארז   (20.09.01)
גם אני ניסיתי פעמיים לפי המתכון וקיבלתי שתי שכבות שונות , אחת שמנת ואחת גלי וניל. איפה טעיתי?
9. שתי שכבות- הפתרון?
עדי   (03.10.01)
נאמר לי שכדי למנוע את תופעת שתי השכבות יש להשוות בין טמפרטורת הג'לטין לשאר הפנה קוטה לערבב, לקרר לטמפ' החדר ורק אז למקרר. עדיין לא יצא לי לנסות פתרון זה.
10. האים יש החלפה
עומר גבריאל ,   חדרה   (12.11.06)
האים יש אפשרות להישתמש בתמצית וניל במקום במקל וניל
11. מניעת "שתי שכבות"
מיכל   (22.01.07)
במקום לשים את הג'לטין במים רותחים או חמים - שמים במים קרים וממתינים חמש דקות. אחרי חמש דקות נוצר בכוס גרגירי ג'לי, שמים במיקרו לדקה על חום של שלושים אחוז עד השג'לי נראה כנוזל שקוף אחיד ואז מערבבים עם השמנת - מבשלים עוד כדקה ויוצקים לתבנית או לכוסות האישיות. וכן, ניתן להשתמש בתמצית וניל.
12. הכנתי לפי המלצותיה של מיכל (11) ויצא סבבה
פבי   (20.04.07)
למרות שנכשלתי קשות עם הקרמליזציה. פעם הבאה עם פירות יער
13. תשובה ל-7 ו-8
יורם ,   תל אביב   (17.01.08)
אתם לא עבדתם נכון עם הג'לטין. לכן נוצרה ג'לציה בתחתית הקערה. ג'לטין צריך להשרות היטב במים פושרים ביחס של 1:5 או 1:6 . כלומר, לפזר האבקה בקערת מים. רק אחרי השהייה של לפחות 5-10 דקות ניתן להמיס (רצוי במיקרו). רצוי לא להרתיח.
14. ל-13
נינה ,   צפון   (28.01.09)
מה זאת אומרת 1:5 או 1:6?
15. כל שנה אני חוזרת אל המתכון הזה, כיף גדול!
יעל   (14.04.09)
חזרה לכתבה