אוכל  3 אחים אופים
קרם ברולה קלאסי
ליאור אדרי
פורסם: 29.11.01, 11:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-31 דיונים
1. האם הקרם לא נמס בחימום השני?
ענבל ,   ת"א   (29.11.01)
זה לא אמור להיות מתחת לגריל?
2. עוד הוכחה שנשים לא קוראות הוראות עד הסוף ולא מצייתות להוראות:
אייל. ג. ,   אפגניסטן   (29.11.01)
ראשית הרי כתוב במפורש להניח קוביות קרח ולמלא את התבנית במים קרים, ושנית אך במשך 2-3 דקות בתנור יימס הקרם, הרי זה בקושי מספיק להמיס את הסוכר . . . בתודה, בהצלחה ובתאבון אייל.ג.
3. כן מתחת לגריל - אבל
אורי   (29.11.01)
בתוך תבנית מלאה במים קרים עם קרח ורק ל2 דקות ורק שהגריל כבר בשיא החום שלו הוא רק צריך לשרוף את הסוכר קצת מלמעלה אל תדאגי הקרם לא ימס
4. הכי כיף לשתות קפה בעוגה עוגה
יפתח ויזל ,   מודיעין   (29.11.01)
אוהב אתכם...
5. לאייל ג.- אתה אדיוט!
ממני   (29.11.01)
6. ביקורת בונה וקושייה אחת.
נגה ,   נס ציונה   (29.11.01)
חבל שכשמדפיסים המשפט בסוף הדף נחתך באמצע. לא יכולתם להשקיע עוד קצת ולגרום שהכל ייכנס בדף אחד? דבר שני, איפה אפשר להשיג כלים שמתאימים לתנור בשביל הקרם ברולה? שם של חנות ומיקום בבקשה. כבר מזמן אני מחפשת.
7. Noga darling!
Liran ,   Sandton, South Africa   (30.11.01)
I just knew you were going to have a comment here.. Hope you'll enjoy this :)
8. יש חנות ב...
לה לה ,   כפ"ס   (30.11.01)
כל חנות כלי בית בכל קניון!! יש בקניון הוד השרון "אברמוביץ'" ויש חנות כלים זולה בכפ"ס "יצחק" על רחוב ויצמן במרכז... זה פשוט כלי להכנת סופלה
9. לאייל מאפגניסטן...
(30.11.01)
חבל שאתה מוצא לנכון להפוך את המעמד לזירת התגוששות בין מינית. לא נראה לי מקום נכון לאוורר בו את הסתבכויותיך הפרטיות עם נשים - אם כי ברור שהמצב באפגניסטן יוצר אצלך הרבה לחצים...
10. אתה יפתח מפוקס??
איילת   (30.11.01)
היינו יחד בצופים
11. לא לבזבז על אורחים שלא
מ.   (30.11.01)
מבינים לבד שאלו לא שאריות של סיגריות...
12. ועוד טיפ קטן
מיכל ,   כ"ס   (01.12.01)
לאלו שזו להם הפעם הראשונה עם קרם ברולה... 1. יש לחכות כמה דקות בין שריפת הסוכר החום לבין ההגשה, כדי שהסוכר המומס יתקשה ויהפוף לזיגוג. 2. בהצלחה! התוצאה שווה את ההשקעה...
13. נדב,נדב -יבורכו ידיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אלישע ,   תא   (01.12.01)
נדב פשוט נפלא !!!!!!!!!!
14. יפתח ויזל
(01.12.01)
אחד האנשים שמבינים קצת יותר מכולם בנושא עוגות
15. כלים לקרם ברולה
שי ,   כ"ס   (02.12.01)
ביתילי בקניון רננים רעננה הכלי המקובל הוא דווקא שטוח ורחב, בניגוד למה שרואים בתמונה שהופיעה בכתבה.
16. לחכמולוגית שכתבה "לאייל ג.- אתה אדיוט! "
אייל. ג. ,   אפגניסטן   (02.12.01)
אם הבנת את מה שכתבתי - מה שלא נראה לי כל כך, אז ההוכחה עומדת בהינה שאת לא קוראת הוראות עד הסוף וכו'..., ולא היה בזה שום סממן שוביניסטי או משהו בסגנון זו פשוט עובדה כמו שרוב הנהגים ( הגברים) משתוללים ומתפרעים על הכביש והנשים נהגות יותר רגועות, נקודה.
17. תודות
מ. ,   מרכז   (02.12.01)
תודה לכל אלו שמוסיפים טיפים והצעות משלהם. לי זה עוזר מאד!
18. שאלות טכניות לקהל
ר.ס   (03.12.01)
1. מדוע יש להימנע ממגע ישיר של הכלי חרס עם התבנית? 2. לאחר שהנחתי את המגבת על התבנית ומעליה את כלי החרס, האם לשפוך על המגבת את המים...? 3. כמה זמן אפשר להשאיר את הכלים במקרר לפני ביצוע שריפת הסוכר החום? וכמה זמן אפשר להשאיר במקרר אחרי סיום השריפה?
19. תשובות ל - ר.ס
מיכל ,   כ"ס   (03.12.01)
1. כדי שהקרם לא ישרף מלמטה (רק החלק העליון צריך להיות שחום) 2. לדעתי אין צורך במגבת. מספיק למלא מים כך שיגיעו לחצי גובה הקרם שבכלי החרס. 3. לפחות כמה שעות. אני אפילו הקפאתי את הכלים לכמה ימים (עטופים בניילון נצמד, והתוצאה היתה טובה באותה מידה) 4. אחרי סיום השריפה, מספיקות 5 דקות ע"מ שהסוכר יתקרר ויתקשה לזיגוג. ולהגיש מיד.
20. קרם ברולה - בקפה "כזה"
תמיר ,   הרצליה   (03.12.01)
למי שלא ניסה , מומלץ בחום. צמרות 2 , קפה "כזה".
21. כמה יפה וכמה מוכשר
רונה ,   תל אביב   (05.12.01)
ליאור ליאור תרים קצת את העניים היפות שלך מהעוגות המהממות שלך ותראה אותנו מתמוגגות
22. ברולה
יגאל ,   עפולה   (19.12.01)
ניתן להחליף את הוניל בקפה,קינמון ,שוקולד וכו'
23. קרם ברולה
גלית ,   מרכז   (15.07.07)
אני מצטערת אבל הכנתי כבר קרם ברולה וזה ממש לא יצא טוב . והלכתי עפ"י המתכון שלב אחר שלב.
24. הכנת הקרם ברולה
גלית ,   מרכז   (15.07.07)
תשקיעו את ה-100/130 ש"ח ותקנו ברנר לשרוף את הסוכר מעל . אל תסתמכו על התנור כ"כ. אני קניתי...
25. יצא פשוט פיצוץ!!
מיכה   (02.03.08)
תמיד רציתי להכין ופעם ראשונה הכנתי מהמתכון הזה ועוד הכנתי בכמות של 14 מנות. כדאי להשקיע ולהכין
26. סליחה!!!!!!!!אני רוצה מתכון לקרם ברולה ולא
(07.12.08)
בחורה שמגלחת את בתי השחי שלה על גבי הטקסט של המתכון!!!!! מערכת: זה תפקידכם אם אני לא טועה -לתשומת לבו של אהרוני שממליץ עליכם כל כך)
27. תשובה ל23
ניר ,   אבן יהודה   (02.02.09)
אני הכנתי פעם ראשונה ויצא על הכיפאק יכול להיות שמשהו לא עשית פיספסת למה זה נורא פשוט בהצלחה.
28. סוכר
נ. תלמיד ,   בת-ים   (20.07.09)
בכתבה מציינים שיש ליזרות על הקרם סוכר חום, אז לידיעתכם היתכוונו לסוכר דמרר שהוא יותר בהיר מהסוכר החום ויותר כהה מהסוכר הלבן.
29. התנור חם מדי, זמן ההכנה קצר מדי...
גיא ,   חיפה   (25.07.09)
המתכון פשוט לא עובד. ניסיתי.
התנור אמור להיות בחום של בערך 120 מעלות, אחרת הקרם נהיה חום מלמעלה.
הזמן שהקרם בתנור צריך להיות הרבה יותר מחצי שעה - הקרם נשאר נוזלי גם ב160 מעלות אם מכינים אותו רק חצי שעה.
ברור שמומלץ להשתמש בברנר.
30. לא ברור
האופה מהמאפיה   (25.09.10)
האם אני אופה קרם ברולה עם מגבת בתנור?אנא תשובתכם המהירה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה