אוכל  טעם החיים
הרינג
פיליס גלזר
פורסם: 19.03.03, 13:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-10 דיונים
1. היכן קונים הרינג (פילה מטיאס) בסיסי לא מעובד?
מאיר ,   רעננה   (19.03.03)
2. די כבר עם ההרינג הזה!!!!!!!! תחליפו נושא!!!
אריה   (19.03.03)
3. המלצה - הרינג של פל דגים
מלי ,   רמת-גן   (19.03.03)
מומלץ בחום!! טרי וטעים - ובחנות המפעל (אולי בעוד מקומות אבל שם אני קונה) יש להם הרינג מתובל - מן קופסא עם בצל פלפל גרוס ועוד כל מיני תבלינים - מרגע פתיחת הקופסא חולפות דקות ספורות וחבילת קרקרים והיא נעלמת!! הם נמצאים ברחוב הקישון ברמת-גן (או אולי זה נקרא ב"ב למתענינים אני יכולה למצוא כתובת מדויקת בדפי זהב - זה נקרא פל דגים או פ.ל. דגים) טוב וחוץ מהרינג יש שם דברים שרק שם אפשר למצוא....
4. תגובה ל - 1 ו 3 וגם מתכון!
Joe   (19.03.03)
נכון - פל דגים ברח הירקון ב"ב אחרי אלתא... במקום מטיאס - תנסו הרינג כבוש - (הלבן) שומרים קצת מהחומץ - היתר שופכים. לחתוך ולהוסיף המון בצל פרוס... להכין רוטב משמנת חמוצה, קצת רוויון, קצת סוכר וקצת מהמיץ (ע"מ שהשמנת לא תתקלקל. שמים מעל להרינג, מכניסים למקרר, מחכים יומיים ולאחר מכן טורפים את הכל עם קרקרים ונ-ה-נ-י-ם. קצת אוכל מה"שטטל"...
5. מטיאס הולנדי משובח במקרר בג'מבו
איזדרכת   (20.03.03)
ליד מעדנים קפואים (רחוק מאיזור סלטי הדגים)
6. תגובה ל-5 - מטיאס הולנדי
מלי   (20.03.03)
מטיאס הולנדי הוא פחות איכותי ופחות טעים. המטיאס הטוב הוא מה שנקרא מטיאס אמיתי והוא המשובח.
7. מה בין הרינג למטיאס?
ההולנדי המעופף ,   חיפה   (20.03.03)
כדאי להבהיר את ההבדל בין שניהם. מדובר באותו דג, אבל הראשון מבוגר והשני צעיר.
8. אריה
משה   (20.03.03)
על טעם ועל ריח...
9. מה עם מתכון למטיאס בשמן?
מסריחונת   (20.03.03)
10. הרינג
(22.04.09)
איך מכינים תמטיאס בשמן אין לי שום מתכון השמח אם תביאו לי
חזרה לכתבה