|
|
|
32. יואב- בקשר לאיטריות עם הקקאו
אני חושב שזה משהו הונגרי, כי סבא וסבתא שלי אוכלים את זה, וגם אבא שלי מנסה לשכנע אותי לפעמים.
|
|
|
הטעים הזה, שנמוח בפה כשטובלים אותו בנס קפה של אמא?
ומה עם המשקה הירקרק הטעים הזה - נו,של קריסטל...זוכרים?
ובאותו גל היתה גם התותית. סגור שזאת המצאה ישראלית.
אין עלינו!!!!!!!!
|
|
|
34. פסטה עם סוכר וקקאו -מבודפשט
כמו אצל סבתא מבודפשט,
פסטה עם סוכר וקקאו או סוכר ואגוזים.
זריקת פחמימות לפני צום תשעה באב.
|
|
|
35. ומה עם "השרימפס הכשרים"
אחת ההמצאות הביזאריות ביותר של תעשיית המזון הישראלית - חתיכות דג בצורת שרימפס...
ובל נשכח את ליקר הסברה המיתולוגי.
|
|
|
36. איך שכחתם את המילקי?!
במקרה של שתיקה מביכה בין אנשים - נסו את זה: האם מערבבים את הלבן וחום או לא?
ההנאה מובטחת!
(וגם - מה אוכלים קודם בקרמבו - את השוקולד או העוגיה?)
|
|
|
37. לא שכחו את הקרמבו... אבל מה עם הוופלה
תגובה למספר 30 |
|
|
(05.05.03) |
|
|
|
אל תשאירו אותו לבד אפילו רגע אחד!!!!
|
|
|
39. אחלה כתבה. איך מכינים פסטה עם סוכר וקקאו?
לא מכירה.
|
|
|
זוכרים?
החבר זולל הקציצות של פופאי הפך אצלנו לקציצת בשר שהקדימה את זמנה והיוותה את המודל האולטימטיבי למקדונלד - המבורגר מטוגן על פלטה רותחת, עליו מועמס בצל מטוגן וכל האושר מונח בתוך לחמניה מתוקה.
אני הייתי חולה על זה. מישהו זוכר?
|
|
|
41. מהצבא-דיסת סולת עם סוכר וקינמון...
או אבקת קקאו.. אפילו לזה גרמתם לי להתגעגע..ושלווה צבעונית; במבה מתוקה אדומה; קרמבו גלידה ("גלידה לחורף") ועוד ועוד שטף נוסטלגיה.חבל מאד שרבים מהדברים לא ניתן להשיג בטעמים המקוריים,כמו קרמלי שהפך ל"דני" ול"קרלו"-אבל אין כמו הטעם המקורי;
ומה עם יוגלי בטעם תות-כבר לא מייצרים כאלה יותר..
|
|
|
42. אנה ואראל - האייטם החדש???
אוהדת בלי מספר |
|
|
(05.05.03) |
תגידו חברים...מה קורה???
אחלה כתבה.
|
|
|
מה אם :
1. בצל במדורה
2. ארטיק (בוסה)
3. תורמוס
4. קינה (קנה סוכר)
5. טמפו (הבקבוקים ההיסטורים)
6. שערות סבתא (סוכר במכונה)
7. הקצה של הלחם (בתור ילדים תמיד חסלנו את זה בדרך מהמוכלת הביתה).
8.לחם קימל (היכן הוא היום)
9. ריבה צבאית (מעורבת).
10 חלבה
|
|
|
44. מה עם ה"צפר גפן" הממותק על המקל (הסוכר)
וגם אבקת ה"זיפ" שהיינו טובלים את הסוכריה על מקל?
|
|
|
45. עוד משהו בו' - ופל אמריקאי
אחותה של אוליב |
|
|
(05.05.03) |
כל מי שהחשיב עצמו איש העולם הגדול היה מזמין (איך קראו לגלידריה ההיא על הטיילת???) בארשת חשיבות ופל אמריקאי - כזה עם דוגמאת משבצות מרהיבה, ועליו מגובבים פירות משומרים, קצפת מתוקה עד בחילה, גלידה מיימית וסירופ שוקולד. ולמעלה התנוססה בגאון מטריה צבעונית...
אכלנו והרגשנו מנהטן...
|
|
|
46. ומה עם טורטית ? גם זה ציונות.
|
|
|
47. פאדיחה - מה עם "מקופלת" ו"מצופה" !
|
|
|
עשיתם לי את היום, השבוע והחודש.
כתבה שגורמת להסתכל על עברנו (כל אחד עם עצמו..) ה"קולינרי" , בארוחות עם החבר'ה, במדורות ל"ג בעומר של כיתה ד', ובעוד מיליון מקומות וארועים אחרים, בצורה כ"כ נוסטלגית ויפה שהעיניים מתחילות לדמוע, והגוף מתחיל לרעוד
תודה לכם
"איגור האיום"
|
|
|
|
|
50. ומה עם פסטה וגבינה לבנה 9% ומלח??? ט ע י ם ....
|
|
|
51. גבינת פרה ירוקה, שוקולד פרה (אדומה) ושאר פרות קדושות :)
|
|
|
52. אנה ואראל - אחלה כתבה!!! תמשיכו ככה
|
|
|
53. "משה בתיבה" ? = נקנקיות בבצק עלים !!!!!!!!!
|
|
|
המיץ המגעיל עם טונות של צבע מאכל בשקית הקטנה שהיינו מקפיאים ומתמזמזים עליה שעות ביום חם...
והשוקו בשקית... יש את זה בעוד מקום בעולם?
קרמלי ויוגלי... אוף!! איך אני מתגעגעתתתת!!!
הגלידה החמה. הסופגניה מהמכולת שמתחילה להופיע חצי שנה לפני חנוכה בערך :)
ולמי שזוכר בעבר הרחוק רחוק: היתה גלידה קטנה בצורת פירמידה על בסיס של פלסטיק כחול שחציה וניל וחציה שוקולד. אף אחד ממכרי לא זוכר את הגלידה הזו.
את ארטיק קופיקו זוכרים?
|
|
|
55. ןמה עם הסביח? יא מתבוללים
אוכל בפרישמן , |
קאמרי |
|
(05.05.03) |
|
|
|
56. גלידה חמה וממתק בטעם בננה מצופה שוקולד. מגעיל אך נוסטלגי.
|
|
|
57. והטרופית, מה עם הטרופית?
וגם לבניה, שהיתה ואיננה עוד.
ועוגה כושית (תשאלו את האמהות שבינינו).
וקוטג'. עם גלגירים.
|
|
|
יצירה מקורית נוספת ממחלקת
הפיתוח של המטבח הקיבוצי.
חיבור בלתי אפשרי בין נקניקייה לבורקס.
|
|
|
59. איפה הפולנים - שכחתם "גוגל מוגל" !
|
|
|
60. דייסת סולת עם קוביות שוקולד!!!! וגם עם בלי !!!!
| |