אוכל  אנה וגנר/ אהבה ואוכל
מילון האוכל הישראלי
אנה וגנר ואראל ישראלי
פורסם: 05.05.03, 12:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 378 תגובות ב-378 דיונים
31. מה עם הקוסקוס
(05.05.03)
חב'רה שכחתם את הקוסקוס
32. יואב- בקשר לאיטריות עם הקקאו
נדב   (05.05.03)
אני חושב שזה משהו הונגרי, כי סבא וסבתא שלי אוכלים את זה, וגם אבא שלי מנסה לשכנע אותי לפעמים.
33. מה עם הפתיבר?
חגית ,   ראשון   (05.05.03)
הטעים הזה, שנמוח בפה כשטובלים אותו בנס קפה של אמא? ומה עם המשקה הירקרק הטעים הזה - נו,של קריסטל...זוכרים? ובאותו גל היתה גם התותית. סגור שזאת המצאה ישראלית. אין עלינו!!!!!!!!
34. פסטה עם סוכר וקקאו -מבודפשט
טלי   (05.05.03)
כמו אצל סבתא מבודפשט, פסטה עם סוכר וקקאו או סוכר ואגוזים. זריקת פחמימות לפני צום תשעה באב.
35. ומה עם "השרימפס הכשרים"
רפוק   (05.05.03)
אחת ההמצאות הביזאריות ביותר של תעשיית המזון הישראלית - חתיכות דג בצורת שרימפס... ובל נשכח את ליקר הסברה המיתולוגי.
36. איך שכחתם את המילקי?!
מ   (05.05.03)
במקרה של שתיקה מביכה בין אנשים - נסו את זה: האם מערבבים את הלבן וחום או לא? ההנאה מובטחת! (וגם - מה אוכלים קודם בקרמבו - את השוקולד או העוגיה?)
37. לא שכחו את הקרמבו... אבל מה עם הוופלה
תגובה למספר 30   (05.05.03)
38. מה עם מילקי ???????
מילקי   (05.05.03)
אל תשאירו אותו לבד אפילו רגע אחד!!!!
39. אחלה כתבה. איך מכינים פסטה עם סוכר וקקאו?
יעל ,   רמת גן   (05.05.03)
לא מכירה.
40. מצאתי בו'- וימפי!!!
אוליב   (05.05.03)
זוכרים? החבר זולל הקציצות של פופאי הפך אצלנו לקציצת בשר שהקדימה את זמנה והיוותה את המודל האולטימטיבי למקדונלד - המבורגר מטוגן על פלטה רותחת, עליו מועמס בצל מטוגן וכל האושר מונח בתוך לחמניה מתוקה. אני הייתי חולה על זה. מישהו זוכר?
41. מהצבא-דיסת סולת עם סוכר וקינמון...
אפרת   (05.05.03)
או אבקת קקאו.. אפילו לזה גרמתם לי להתגעגע..ושלווה צבעונית; במבה מתוקה אדומה; קרמבו גלידה ("גלידה לחורף") ועוד ועוד שטף נוסטלגיה.חבל מאד שרבים מהדברים לא ניתן להשיג בטעמים המקוריים,כמו קרמלי שהפך ל"דני" ול"קרלו"-אבל אין כמו הטעם המקורי; ומה עם יוגלי בטעם תות-כבר לא מייצרים כאלה יותר..
42. אנה ואראל - האייטם החדש???
אוהדת בלי מספר   (05.05.03)
תגידו חברים...מה קורה??? אחלה כתבה.
43. עוד הגדרות
הטבח הישראלי   (05.05.03)
מה אם : 1. בצל במדורה 2. ארטיק (בוסה) 3. תורמוס 4. קינה (קנה סוכר) 5. טמפו (הבקבוקים ההיסטורים) 6. שערות סבתא (סוכר במכונה) 7. הקצה של הלחם (בתור ילדים תמיד חסלנו את זה בדרך מהמוכלת הביתה). 8.לחם קימל (היכן הוא היום) 9. ריבה צבאית (מעורבת). 10 חלבה
44. מה עם ה"צפר גפן" הממותק על המקל (הסוכר)
גליה ,   י-ם   (05.05.03)
וגם אבקת ה"זיפ" שהיינו טובלים את הסוכריה על מקל?
45. עוד משהו בו' - ופל אמריקאי
אחותה של אוליב   (05.05.03)
כל מי שהחשיב עצמו איש העולם הגדול היה מזמין (איך קראו לגלידריה ההיא על הטיילת???) בארשת חשיבות ופל אמריקאי - כזה עם דוגמאת משבצות מרהיבה, ועליו מגובבים פירות משומרים, קצפת מתוקה עד בחילה, גלידה מיימית וסירופ שוקולד. ולמעלה התנוססה בגאון מטריה צבעונית... אכלנו והרגשנו מנהטן...
46. ומה עם טורטית ? גם זה ציונות.
הילית   (05.05.03)
47. פאדיחה - מה עם "מקופלת" ו"מצופה" !
עודד   (05.05.03)
48. תודה Y-NET
איגור האיום   (05.05.03)
עשיתם לי את היום, השבוע והחודש. כתבה שגורמת להסתכל על עברנו (כל אחד עם עצמו..) ה"קולינרי" , בארוחות עם החבר'ה, במדורות ל"ג בעומר של כיתה ד', ובעוד מיליון מקומות וארועים אחרים, בצורה כ"כ נוסטלגית ויפה שהעיניים מתחילות לדמוע, והגוף מתחיל לרעוד תודה לכם "איגור האיום"
49. כתבה חביבה ומהנה
(05.05.03)
50. ומה עם פסטה וגבינה לבנה 9% ומלח??? ט ע י ם ....
(05.05.03)
51. גבינת פרה ירוקה, שוקולד פרה (אדומה) ושאר פרות קדושות :)
(05.05.03)
52. אנה ואראל - אחלה כתבה!!! תמשיכו ככה
גולשת לוחשת   (05.05.03)
53. "משה בתיבה" ? = נקנקיות בבצק עלים !!!!!!!!!
(05.05.03)
54. זוכרים את המיץ-קרח?
יעלה   (05.05.03)
המיץ המגעיל עם טונות של צבע מאכל בשקית הקטנה שהיינו מקפיאים ומתמזמזים עליה שעות ביום חם... והשוקו בשקית... יש את זה בעוד מקום בעולם? קרמלי ויוגלי... אוף!! איך אני מתגעגעתתתת!!! הגלידה החמה. הסופגניה מהמכולת שמתחילה להופיע חצי שנה לפני חנוכה בערך :) ולמי שזוכר בעבר הרחוק רחוק: היתה גלידה קטנה בצורת פירמידה על בסיס של פלסטיק כחול שחציה וניל וחציה שוקולד. אף אחד ממכרי לא זוכר את הגלידה הזו. את ארטיק קופיקו זוכרים?
55. ןמה עם הסביח? יא מתבוללים
אוכל בפרישמן ,   קאמרי   (05.05.03)
56. גלידה חמה וממתק בטעם בננה מצופה שוקולד. מגעיל אך נוסטלגי.
(05.05.03)
57. והטרופית, מה עם הטרופית?
רעבה   (05.05.03)
וגם לבניה, שהיתה ואיננה עוד. ועוגה כושית (תשאלו את האמהות שבינינו). וקוטג'. עם גלגירים.
58. משה בתיבה
יורם   (05.05.03)
יצירה מקורית נוספת ממחלקת הפיתוח של המטבח הקיבוצי. חיבור בלתי אפשרי בין נקניקייה לבורקס.
59. איפה הפולנים - שכחתם "גוגל מוגל" !
עודד   (05.05.03)
60. דייסת סולת עם קוביות שוקולד!!!! וגם עם בלי !!!!
(05.05.03)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה