אוכל  טעם החיים
חזרת - איך אתם מכינים?
ynet
פורסם: 30.03.04, 11:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-33 דיונים
31. אוכל
אליאב משילקר ,   ישראל דימונה   (28.02.05)
אוכל איטלקי
32. חזרת - המידות הנכונות
r   (17.04.08)
לחלק את אפשר כמובן זה לחלקים פרפורציוניים אם זאת מידה גדולה 600 גר שורש חזרת 650 גר סלק 2-3 כפות של מיץ לימון (לאוהבי החומץ - תנסו כמות לפי הטעם) מלח (כמעט כפית ) פילפל שחור קצת סוכר 4-6 כפיות (תה) - לפי הטעם לבשל את הסלק - אני מבשל בלי קליפה שם את החזרת הקלופה וחתוכה לחלקים בסיר עם מי קרח לשעה שעתיים מתחילים לטחון חצי מכמות החזרת בפוד פרוססור מוסיפים חצי מהכמות של הסלק + מים רתוחים של הסלק כדי שהפוד פרוססור יעבוד בקלות יחסית מוציאים את זה מהקרעה וחוזרים על הטחינה עם החלק השני עד שזה ניטחן לטעמנו מוסיפים את החצי השני מוסים את ה: סוכר מלח פילפל לימון / חומץ נא לשים לב לכמויות אם זה כף או כפית ( הלימון זה בכף הסוכר זה בכפית) בתיאבון נא להכין מראש קונטיינרים
33. חזרת
אילנה   (11.09.20)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה