32. חזרת - המידות הנכונות
לחלק את אפשר כמובן זה לחלקים פרפורציוניים אם זאת מידה גדולה
600 גר שורש חזרת
650 גר סלק
2-3 כפות של מיץ לימון (לאוהבי החומץ - תנסו כמות לפי הטעם)
מלח (כמעט כפית )
פילפל שחור קצת
סוכר 4-6 כפיות (תה) - לפי הטעם
לבשל את הסלק - אני מבשל בלי קליפה
שם את החזרת הקלופה וחתוכה לחלקים בסיר עם מי קרח לשעה שעתיים
מתחילים לטחון חצי מכמות החזרת בפוד פרוססור מוסיפים חצי מהכמות של הסלק
+ מים רתוחים של הסלק כדי שהפוד פרוססור יעבוד בקלות יחסית
מוציאים את זה מהקרעה וחוזרים על הטחינה עם החלק השני
עד שזה ניטחן לטעמנו
מוסיפים את החצי השני
מוסים את ה:
סוכר
מלח
פילפל
לימון / חומץ
נא לשים לב לכמויות אם זה כף או כפית
( הלימון זה בכף הסוכר זה בכפית)
בתיאבון
נא להכין מראש קונטיינרים
|