אוכל  לא רק סושי
הבשר הכי רך בעולם: קובה ביף
איריס ז'ורלט, טוקיו
פורסם: 15.04.04, 11:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 46 תגובות ב-44 דיונים
1. עכשיו נותר לקרוא את
טל   (15.04.04)
"שנת הבשרים שלי" ולהיזהר מה-DES בתיאבון.
2. קובה ביפו..
דני מ. ,   נשר   (15.04.04)
אויישי דס-נה!
3. חשבתי שהבשר הכי רך בעולם זה החלק שנקרא "לומו" בפרה
(15.04.04)
4. גם בקרית מלאכי יש וגם באשדוד.....
בני ,   ת"א   (15.04.04)
אוי כמה זה טעים אוי כמה זה טעים (אני פה אוהב הכי שאבו שאבו ) אבל הכל טוב. עכשיו איריס אני לא מכיר את החבר שלך אבל ב יקיניקו טנקה הייתי. מסעדה לא רעה אבל למכור אותה בתור מסעדת קובה ביף זה מה שאצלנו באמריקה קוראים "CHOTZPE " אם את יודעת למה אני מתכוון. אם שמה זה זהה אז זה מקרית מלאכי זה עם הטחול הממולא והשיפודים גם הוא ברשימה..... בתאבון
5. אין כמו האוכל
נוגה   (15.04.04)
זוהי דוגמא נהדרת עד כמה האוכל והמנהגים הקשורים אליו מגלים טפח וגם טפחיים על הייחוד של המנטליות היפנית והמאפיינים התרבותיים. האכל הוא גם המקדש והדת. מרתק.
6. רגע, קובה עיראקית גם נחשב?
(15.04.04)
7. איזו כתבה מעוררת תאבון!
(15.04.04)
מישהו יודע אם אפשר למצוא את זה גם באוסטרליה? (מלבורן).
8. אסור לאכול!!!זהו צער בעלי חיים
אילן ,   תל-אביב   (15.04.04)
אני אוהב בשר אם אני חושב על זה אני אוכל בשר יותר מכל אחד אחר שאני מכיר (בשר טוב לא קפוא מהשופר), אבל קובה ביף אני לא נוגע מכיוון שאת הפרות הללו שמים בכלובים בגודל שלהם כלומר פרה בגודל של 1.5 אורך על 1 רוחב שמים בכלוב של 1.6 אורך על 1.1 רוחב על מנת שלא יזוזו. את המסג'ים שהפרות מקבלות הם לא מסג'ים אלה מכות וכך הבשר נהיה רך יותר והטיפול המיוחד הזה לוקח שנתיים פלוס. אז כפי שאמרתי אני אוהב בשר מאוד אבל זה ממש מוגזם. יש להחרים את סוג הגידול הזה!!!!!
9. פרת משה רבנו - מייד אין ישראל
פרה ישראלית   (15.04.04)
גם כדי להיות פרה צריך מזל. גם כאן וגם ביפאן שוחטים אותנו. אבל לפחות שם הן מתות שיכורות מסאקה. אנחנו סתם מתות.
10. איריס - אעלק מסג'ים מענגים... אני לא הייתי קונה את זה.
א. נונימי   (15.04.04)
ברור שעושים משהו כדי שבשר הפרות יהיה רך. אבל זה בטח לא "מסג'ים מענגים"..
11.  ל - 8 ולכן כדאי גם לאכול
מיאו   (15.04.04)
רק ביצים של תרנגולות חופש כי התרגנגולת הממוצעת חייה ממש כמו סרדין מת בקופסא
12. זה כשר? צער בעלי חיים...
בני ,   ת"א   (15.04.04)
מוזר רק האלה של תנו לחייות לחיות באו לבלבל את המוח. אף אחד עוד לא שאל אם זה כשר. ובכן זה טרף... אבל אין מה לדאוג הם יגיעו...ואין ספק שנישמע םה על אומללות הפרות באמבטית הסקה...
13. הכל נחמד אבל לא רושמים פטנט על שם...
פרה על הגבעה   (16.04.04)
מקסימום ניתן לרשום את השם קובה ביף כסימן מסחר.
14. טיה מאריה-לשמור מרחק
אבי ,   טבריה   (16.04.04)
אם כבר מדברים על בשר אז אוכל להזהיר כמה אוהבי סטייקים לא ליפול... הייתי בטיה מאריה (באילניה)ביום ההולדת עם חברים וזו פעם שניה שלי.הראשונה היתה מוצלחת,לפני חמש שנים,השניה מפח נפש. קיבלנו הרצאה מתנשאת ופלצנית על בשר לסוגיו ועל מחוזות בארגנטינה ולאחר ציפיות התאכזבנו עמוקות מנתחים מלאי שומן נא (שלא לדבר על הבשר) ובלתי אכילים בעליל.בנוסף הצהירו המלצרים במפגיע כי "אצלנו אין צ'יפס"...סליחה???לא שמעתם על סטייק פרייז כמו בסטקיות מעולות בארה"ב?? אשתי המסכנה קיבלה לזניה בת יומיים,קרה ונוזלית עם תג של 50 שח על הזוועה.בקיצור חברים אכלנו אותה (ולא אכלנו כלום) והמשכנו להורים לטעום קצת קוסקוס.לפחות שם לא יצאנו עם כאב בטן וחשבון של 900 שח.ראו הוזהרתם!
15. תגובה ל 12
טוב שם משמן טוב ,   אגם החו"לה   (16.04.04)
לא כשר. בשר לא יכול להיות גם כשר וגם טעים.
16. ההורים של קובי (Kobe) בראיינט -
ירון   (16.04.04)
הכוכב של הלוס אנג'לס לייקרס, נתנו לו את שמו המוזר אחרי שהתלהבו מהסטייק המדובר
17. טאקאשימאיה
air   (16.04.04)
יש להם גם סניף בסינגפור, אחלה מקום
18. אכלתי קובה ביקיניקו טנקה
דני   (16.04.04)
בשר מדהים מסעדה מדהימה מומלץ
19. מה הביג דיל? אני קונה קובה ובורקסים כל שבוע אצל פועד
אמיר   (16.04.04)
20. 8 צודק (ו12- למי אכפת מכשרות?)
לא לאכול ,   פרות מסכנות   (16.04.04)
כאילו שגם כך הפרות שאנו אוכלים חיות חיים מאושרים במיוחד.. הפרות האלה לא חיות באושר ועושר, אל נא תשלו את עצמכם. הדרך כדי שבשר יהיה רך זה אם הפרה לא תזוז יותר מדי, כך לא יתפתחו שרירים וגידים שמקשים את הבשר והם אינם טעימים. לכן הפילה הינו החלק המשובח ביותר, זהו חלק שבאופן טבעי הפרה לא משתמשת בו לתנועות וביצוע פעולות. לכן, ההגיון אומר שכל ה"מסאג'ים" שהפרות מקבלות, הם מקסימום, כדי שלא ימותו בכלוב אשר מותאם בדיוק למידותיהם, על מנת שלא יזוזו כל חייהן. אלו הן *אינן* פרות חופש. אל תחיו באשליות.
21. הבשר של פרת הסויה יותר רך
גדי ,   אילת   (16.04.04)
גם נותנת חלב סויה טעים, גם שניצל טעים ורך... גם תרנגולת הסויה נותנת שווארמה מעולה... עכשיו ברצינות:היום סויה זה כבר לא דבר חסר טעם וריח אלא משהו שאפשר לאכול ואפילו להנות ממנו במקום לרצוח חיות תמימות. ניסיתם???
22. תגובה ל- 14
חגי ,   רעננה   (17.04.04)
תודה, חשבתי לאכול שם (ראיתי חיים-כהן בטלוויזרע מזיל ריר ומשבח בכל פה), נסוגותי.
23. הקובה שלי : )
ישראלית   (17.04.04)
ואני אכלתי קובה עם בשר טחון וצנוברים והמון טחינה ירוקה במסעדה בגליל. היתה אחלה ארוחה
24. פיגיירה רובייט
רסקל ,   סאו פאולו   (17.04.04)
אין על סאו פאולו בבשר.חטא ממש. ללקק את האצבעות והמחיר, יחסית, בדיחה.
25. איך אמרו בקלות הבלתי נסבלת?
(17.04.04)
של הקיום? אולי יום אחד יבוא לפה איזה חייזר אחד שהוא במקרה יהפוך אותנו לחוליה בשרשרת המזון שלו, ואז, כשנהיה בדרך להיות סטיק, נבין אולי איזו שואה אנחנו עושים יום יום שעה שעה דקה דקה לפרות, לחזירים, לתרנגולות (והיריעה עוד קצרה מלהכיל), ואל תזבלו לי את המח שככה זה בטבע כי יש הבדל גדול.
26. גם בשר רך זה בעצם
רבקה ,   תל אביב   (17.04.04)
גם בשר רך (או קשה זה לא משנה) זה בעצם אותו בעל חיים מת שהרגו כדי שאנו נאכל חלקים מגופתו. בתיאבון.... אומרים ש: אתה - מה שאתה אוכל.
27. יש המוני בני אדם שחיים פחות טוב מהפרות האלו!!!
(18.04.04)
ולכן אסור לאכול אותן!!!!! ולא משום סיבה אחרת
28. כמה מעטים, ככה רועשים
אברי   (18.04.04)
תפסיקו עם הטרור שאתם משליטים ברשת, ואתם יודעים שהכוונה אליכם. כל כתבה על בישול אתם נכנסים עם הקשקושים שלכם. די. נמאסתם.
29. תגובה ל-1
(18.04.04)
ספר מזעזע!!
30. בשר רך ומרוכך{מסרטן}-טיבון ויל
ש''ץ   (18.04.04)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה