|
רציתי לדעת מה עליי להוסיף כדי להגדיל את הקיש מ24 ל26?
|
|
|
האם יש אפשרות לתחליף דיאטטי, במקום השמנת המתוקה?
|
|
|
חייבים שמנת מתוקה? אפשר בלי או שלא מרגישים את השמנת?
|
|
|
האם יש למשהו מתכון לקיש שאפשר להכין במקרוגל
|
|
|
ויאללה, תמיד יש תלונות (מזכיר לי קצת את המשפחה של גיל חובב).
וככל שיש יותר תלונות, יש יותר חומר לספר, לא?
|
|
|
מה בדבר פינה למאכלים דיאטטים עם גג 100 (או אולי 200) קלוריות למנה?
|
|
|
7. אחוות לוחמות
איריס ז'ורלט , |
טוקיו |
|
(18.04.04) |
גם אמא של הבלגי התלוננה שקראתי לה המפקדת.
היא לא כל כך שולטת בעברית (בלשון המעטה) ולכן לא הבינה את המונח 'מסדר המפקד' שבו השתמשתי להמחיש את ההכנות לבואה...
|
|
|
אפשר לנסות יוגורט "גורמה" שהוא 4% שומן ובבישול מאבד מהחמיצות שלו. לא ניסיתי באפיה, אבל במרקים יוצא מצויין - והוא לא מתפרק כמו יוגורטים אחרים.
|
|
|
9. מצטרפת לקריאתו של אבי למתכונים דיאטטיים
|
|
|
10. תגדילי את הכמויות פי 20%.
|
|
|
אפשר להחליף את הבטטות בתפוחי אדמה?
|
|
|
על מנת להפחית מכנות הקלוריות והשומן - אפשר להכין הקישים ללא בצק - כשבמקומו מפזרים מעט שיבולת שועל ו/או קמח בתבנית משומנת קלות. בנוסף - אפשר להחליף השמנת ביוגורט או אשל 3%.
|
|
|
אפשר להשתמש בשמנת 18% ,
ולמהדרין אפשר פשוט להשתמש בחלב (3%) באותה הכמות.
אם הבטטות יוחלפו בתפו"א הטעם יהיה שונה לגמרי. פחות מתוק, פחות מיוחד.
|
|
|
14. למה חמאה?
לילי צוקר , |
ירושלים |
|
(18.04.04) |
רוב המתכונים עם חמאה.
ומי שלא אוהב מטעמי בריאות,ריח,או כשרות?
|
|
|
15. אחלה רעיון אבי. אתגר!
|
|
|
|
|
17. החלפת הבטטה בתפו"א = הארכת האפייה
|
|
|
|
|
19. האם אפשר להחליף את הבצל בקיש בטטות
ואם כן - אז במה?
תודה מראש
|
|
|
אפשר להשתמש במרגרינה בטעם חמאה במקום חמאה אמיתית
|
|
|
21. גג 200 קלוריות - רעיון מעולה - אני בעד
|
|
|
מי שלא אוהב חמאה, שיבחר מתכון אחר. למה תמיד להרגיש מקופח?
ומה הקשר לכשרות? גם שומרי כשרות משתמשים בחמאה (רק לא בארוחה בשרית).
|
|
|
הסרת הבצל לא תפגע ב"הצלחת" המתכון היא תפגע בטעמו. ניתן להחליף את הבצל בעליבקוביות כרישה שבושלו מעט במים או אודו בחמאה
|
|
|
24. ל-2-כן,יש תחליף: תאכלי חסה
בהצלחה ובתיאבון
|
|
|
מה לשים ? לכמה זמן? באיזה חום?...תודה
|
|
|
pלפלים קולים בשקית נילון במיקרו כשמתקררים הפלפלים קולפים .
או בתנור בחום גבוה או על מחבת סטיקים על הכיריים
|
|
|
27. לרזים שבינינו ולאבי במיוחד
צ'אבי , |
תל אביב |
|
(19.04.04) |
לאבי ולכל המבקשים מתכונים דיאטטיים. תעברו לחסה ועזבו אותנו להשמין בשקט.
|
|
|
חוצים את הפלפלים, מרוקנים מהרגרעינים והצלעות הלבנות. וותכים לארבעה חלקים. שמים על תבנית התנור (ע"ג נייר אפיה), ואופים עד שהקליפה החימונית משחירה, אבל לא יותר מידי. כשהם חים מכניסים אותם לשקית ניילון וסוגריםאותה. השקית מזיעה, וכשזה מתקרר, פותחים, ומקלפים את הפלפלים בקלי קלות. אפשר אחר כך להשרות אותם בשמן זית+שום+שמיר+עשבי תיבול. מעדן.
|
|
|
לידיעתך אני כבר פניתי בבקשב דומה להנהלה של הפורום אבל טרם ענו - אני חושבת שזה מאוד מאוד חשוב! אולי כדאי להתחיל ללחוץ על ידי התקפת מיילים!
|
|
|
30. שולה מ28 - סחתיקה!
ילד חרא , |
חיריה |
|
(20.04.04) |
תודה על הפירוט (-:
| |