אוכל  מדריכים  האקדמיה לבישול
סופלה
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 07.09.04, 13:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-13 דיונים
1. ומה עושים עם תנןר גז ללא טורבו?
מפחדת מסופלה   (07.09.04)
2. תודה! יך כך הסידרה פשוט משובחת
ענת   (07.09.04)
3. מה עם סופלה שוקולד???????
ת"א ,   ת"א   (07.09.04)
יש למישהו מתכון? אם יש של דיקסי זה הכי טוב, אך גם אחרים יתקבלו בברכה.
4. אומרים סופלטים, לא סופלאים
קובי   (07.09.04)
5. סופלה אחר
לימור ,   ת"א   (07.09.04)
הסופלה שאני מכירה כבר הרבה זמן מגיע עם גלידה והרבה שוקולד. אפשר לקרר אותו ולמחרת לחמם במיקרוגל. יאמי.
6. סופלה
נילי   (08.09.04)
האם תוכלו לתת את המתכון להכנת סופלה שוקולד?..........
7. למס' 1 ו 6..
el guapo   (08.09.04)
יש את המתכון לסופלה שוקולד בקישור בעמוד הזה מתחת לתמונה שלו.
8. סופלה שוקולד...:(
מעין ,   מרכז   (08.09.04)
רוצים סופלה שוקולד ....
9. זה סתם מתכון ולא אקדמיה
אא   (09.09.04)
השיעורים הראשונים הסבירו מה העקרונות הבסיסים של בישול/אפיה. כאן יש סתם מתכון כמו רבים אחרים שניתן למצוא. רון חבל שנטשת את הסגנון הראשוני.
10. מופלטה לא סופלטה.
דוד לוי   (21.09.04)
11. ל-1 סופלה שוקולד דיקסי
סיון ,   חדרה   (11.11.04)
http://www.cooks.com/rec/doc/0,1713,149182-249207,00.html שיהיה בכיף!! (שים לב, המעלות הן בפרנהייט)
12. תשובה ל11 שעונה ל 1
אופיר   (24.12.04)
הרצון שלך היה טוב אבל הקישור למתכון שצירפת-- פשוט חרטבונה. מתכון של סופלה שוקולד תל אביבי הוא פשוט באופן יחסי
13. 9 אתה סתום!
אני אני   (13.09.07)
יש כאן הרבה עצות שאני לא ידעתי כמו הרעיון הפשוט לצפות את הכלי בחמאה וסוכר על מנת למנוע הדבקות. מסקנה : שמור את השטויות שלך לעצמך. אתה סתום
חזרה לכתבה