|
|
|
2. לחיים התותח מבקש מתכון של חומוס טוב
תודה
|
|
|
אני אשכנזי ונשוי למרוקאית, מבחינת אכילת אוכל חריף אני מכניס את כל המרוקאים מהמשפחה של אישתי לכיס הקטן. נא לא ללכלך על עמידות האשכנזים לחריף
|
|
|
החלום שלי אבל באמת אם יש לי חלום הוא להתארח אצלך בתוכנית למרות שאני לא סלברטיז
האם דבר זה אפשרי
|
|
|
5. כרגיל חיים כהן ומתכונים טעמים ומוממלצים
|
|
|
|
|
7. הררר. מבטיח לנסות ביום שישי
אוהב את מתכונים שלך, חיים. לא פלצניים ותמיד טעימים וממש פשוטים להכין. גם לגבר עם ידיים שמאליות שמשאיר את המטבח כמו אחרי הפצצה גרעינית. רוצים עוד~!!!!!
|
|
|
השף הכי טוב בארץ. מתגעגעים לקרן. מתי תפתח לנו עוד מסעדה?
|
|
|
9. חיים כהן האהוב! מילים טובות אליך
דויד , |
תל אביב |
|
(23.02.05) |
הרעיון שלי: שחיים יפתח מקום גדול ומואר לפשוטי העם (כמוני) ויכין את מעדניו הביתיים ויאיר לנו את החיינו! הרי הוא חי בעצמו כשהוא מבשל. מרגישים זאת!
חיים יכול להביא חיים עם תפריטים פשוטים כפי שרשום כאן והאמינו לי שיותר טעים לאכול מאכלים כגון אלו מאשר אוכל פלצני במחיר פלצני.
אני עדיין מאמין בך חיים כהן!
|
|
|
ודוק: מדובר על בעלי טעם אשכנזי, ואלה יכולים לבוא מכל העדות והצבעים.
|
|
|
חיים כהן תותח אמית, המתכונים שלו פשוטים, לא פלצנים כמו השפים האחרים.
אני לא מכיר אותו באופן אישי אך הוא גם עושה רושם של בן אדם סבבה, לדעתי הוא הגדול מכולם.
|
|
|
משתמשת במתכונים שלך
משתדלת לא לפספס את התוכניות שלך
מרוצה ומצליחה לבשל לפי המתכונים שלך
|
|
|
13. השף הבטיח גם מתכון לקרם ברולה מ"קרן"
אני בהחלט מחכה בסבלנות
|
|
|
14. מה ההבדל בין סויה מרוכזת ללא?
מה זאת אומרת לא סויה מרוכזת?
|
|
|
15. רק בשביל "שום פלפל ושמן זית" שווה לשלם אגרה
|
|
|
אני לא מפסידה אף תוכנית שלך, ולדעתי אתה אכן, הגדול מכולם. האוכל שאתה מכין בהחלט לטעמי ואני אוהבת את האוירה שבה אתה מכין את האוכל.
|
|
|
17. אצלי חלקי העוף משתתפים קודם במרק שאני מכינה
ורק אחר כך - מבושלים בחלקם - עוברים למרינדת הטעמים שהזכרת.
ברור שללא הבישול המוקדם העוף עצמו יותר עסיסי, אבל לא מצאתי פיתרון אחר כי המרק הוא הכרחי אצלנו בבית.
אולי למישהו יש רעיונות עם שילוב?
|
|
|
18. ל-6 , מותק , פה יותר מתאים : חיים כהן - תעשה לי קציצות !
|
|
|
19. חיים, הכל נראה טעים שחבל על הזמן...
|
|
|
20. איך לא פרסמתם בדף הראשי שיש ראיון עם חיים?????
|
|
|
21. למה מקמחים את העוף ??
|
|
|
22. רוצים קרם ברולה !!!!!!!
יש מתכון ??
|
|
|
|
|
24. חיים כהן "the best"
אלי פינטו , |
מרכז |
|
(23.02.05) |
השף עובד בצורה של קצר וקולע האוכל שהוא מכין מדבר אלי הכי הרבה
תמשיך לעשות חיל!!!
|
|
|
גלילה, ב א מ ת !
איך אפשר לאכל עוף "מכובס" מהמרק ?
למרק קונים גרונות או גב עוף, או כנפיים (אבל אז יש המון עבודה לנקות אותן), בקצביה של הסופרים מבקשים גב-עוף חי (הכי טעים ועדין עוף, לא הודו).
שמים בסיר הרבה (על ליטר מים אפש ר לשים 5-6 "גבים"), ירקות שורש שאת נוהגת לשים, צרור ירק, ויש לך מרק עוף - נ ה ד ר.
אלו מספיק זולים, כדי לזרוק אותם אח"כ
לחתולי החצר. (אצלי אחד הילדים גם אוהב לגרם את מעט הבשר שיש עליהם, העצמות מאוד עסיסיות מהמרק), ואת העוף ה"שווה" - כרעיים, ירכיים וכו' אני שמה במרינדה לפני ה"כביסה".
אגב, אחרי המון שנים של בישול מרק, לקחתי מחברתי טיפ : להתחיל בישול מרק עוף, מטיגון קל של מעט בצל. כל השאר - רגיל.
יוצא די מעניין.
|
|
|
26. חיים כהן מעורר השראה
מיטל גולני , |
רעננה |
|
(24.02.05) |
יום שישי שעובר בלי התוכנית שלך זה לא שישי אמיתי ...זו המסורת בבית שלי ...אני אחותי הקטנה ואמא ....אחרי סיישן ארוך במיטבח (להאכיל את הגברים בבית לשבת) נחות בתוכנית שלך ....ואלו הרגעים הכי טובים בשבוע!
תודה רבה
|
|
|
27. השף הגדול בעולם חיים כהן
יש תכנית השפים הגדולים העולם ויש תכנית צנועה של יום שישי שהיא השף הגדול בעולם חיים כהן הגדול!
|
|
|
|
|
אין עוד אחד כמוך שיודע לתת מתקון בטלויזייה וגם לתת להרגיש את הטעם שלו בשידור.
|
|
|
אנא פרסם מספר מתכונים לעוגות עם חלבונים שנשארו מיותמים אחרי השימוש בחלמונים
| |