|
1. אוסנת - לך יש הכתבות המועילות ביותר. את צריכה לקבל העלאה.
|
|
|
2. כל הכבוד! מאמר חשוב ומקצועי.
עוז , |
עדי, כבר קראתי את זה |
|
(03.03.05) |
|
|
|
3. יופי..
מאיה , |
תל אביב |
|
(03.03.05) |
בואו נחליף את האורז, הגבינה והעוף במזונות משביעים ובעלי ערך תזונתי רב כמו סטיביה, אספרגוס, מנגו ובצל.
|
|
|
איך ניתן לכתוב כתבה כזו ללא התיחסות לתפוח.
|
|
|
5. אוסנת- תודה על היידע בכל הכתבות..תורם המון
|
|
|
6. איזה העלאה? נייר לטמוס? פוסטמה תתפטרי!
|
|
|
7. שאלה חשובה - היכן ניתן להשיג ניירות לטמוס?
|
|
|
8. הראל - נחוץ הסבר על השילוב הרצוי !
הכתבה חשובה , אבל כדי שתוכל להועיל יותר חשוב לקבל גם אינפורמציה על הרכב הארוחות הרצוי. האם מומלץ לערבב בכל ארוחה בין מזונות חומציים יותר למזונות בסיסיים יותר? האם הערבוב לא מומלץ? מה היחס בין מזונות בעלי ערכי חומציות שונים כשהם נאכלים יחד?
איך יוצרים איזון?
תודה
|
|
|
תני לי להבין, אנחנו משתמשים בנייר לטמוס (טוב נו הייתי חייבת - לקמוס) כדי לבדוק את הרוק או השתן שמבחינת חומציות ברור שיהיו זהים וישקפו נכונה גם את חומציות הדם....אולי ynet צריכים כתבים חדשים לענייני בריאות
|
|
|
מתבצע בגוף הבריא באופן טבעי בעיקר ע"י הכליות והריאות. לאור כך אינני מבין את כל מה שנאמר.
|
|
|
מהתבוננות בטבלה אני רואה שלרוב המזונות יש אפקט חומצי. לעומת זאת ההמלצות הן על 80-20 לטובת המזונות הבסיסיים. אז אמנם כבודם של הדבש, שמן הזית והפירות הנ"ל במקומו מונח, אולם לבסס עליהם 80% מהתזונה? נראה קצת מופרך.
|
|
|
|
|
צריך לאכול ביום רק פטרוזילה עם שמן זין וקצת בוטנים...
|
|
|
למה להלחיץ אנשים לחינם? אלה שטויות.
התוכנית של הרווי ומרילין דיאמונט (רזה לתמיד) היתה מבוססת על אותו עקרון החומציות והוכחה כשטויות.
|
|
|
15. האם חומציות יתר במזון גורמת לכיכ קיבה?
|
|
|
16. בשר גורם באמת לחומציות גבוהה ולכן עדיף לא להגזים
ולשלב מזון בסיסי |
|
|
(03.03.05) |
|
|
|
17. תכלס.... מה עושים? כמה ביום זה וכמה ביום זה
|
|
|
18. יופי. עכשיו כל הבנות במשרד יתחילו לדבר על חומציות
שוביניסט בצדק , |
ויפסיקו לעבוד שוב |
|
(03.03.05) |
|
|
|
|
|
למשל ספגטי זה חומצי ושמן זית בסיסי,אז אפשר לאכול ספגטי עם רוטב פסטו (שמן זית),אבל איזה כמות שמן תאזן כמות מסוימת של סםגטי?
|
|
|
21. הרבה היגיון אך לא נכון!
אין ממש בכתה המרשימה הקיבה חומצית יותר מכל המזונות ואינה "מתרשמת" מחןמציות של מזונות
כדאי לקחת בזהירות מ"יועצים לתזונה" שאין בהכשרתם תזונה ממש
|
|
|
בכתבה הזו היה מאד חשוב ומועיל אם המחברת היתה מביאה דוגמאות לתפריטים על פי הקריטריונים שהוזכרו.
|
|
|
23. אם אני אוכל רק עלי אקליפטוס אני בריא?
כל אחד פה משחק אותה אלוהים. מה אתם יודעים באמת ומה סתם פלסף?
הכתבות הכאילו מלומדות, הפרופסור או הדוקטור שחקר, הם בראש ובראשונה פרנסה ותחום העיניין של מי שכתב אותם. אלו לא דברי אלוהים חיים. קחו את החיים בפרופורציות ואל תרדו מהפסים כל פעם שמופיע מחקר כזה או אחר.
לבריאות.
|
|
|
24. זה מה שנקרא "שטויות במיץ עגבניות!"
אוכל , |
מה שטעים |
|
(03.03.05) |
|
|
|
25. אבל חמוציות אמורות לאזן את החומציות בשתן
חבל שלא הצעת תפריט האמור לאזן את החומציות בדם, ולא רק סוגי מזונות.
|
|
|
26. יופי, עוד חיסרון של הדברים הטעימים באמת
מה יהיה , |
אוף! |
|
(03.03.05) |
|
|
|
|
|
28. אני כבר שנים אוכל אספרגוס
עם לימון והרבה שמן זית .
והקיבה אומרת תודה
|
|
|
29. האירו-ביזיון אתמול הוריד לי את ה-PH ל-2
אפקט חומצי חזק במיוחד היה למנחה, מורן,
ולאחיות פיק. השיר הזוכה היה עם PH נויטרלי.
לציצים היה אפקט בסיסי.
|
|
|
30. אוסנת היית צריכה להיות המרצה שלי לכימיה
כל נושא את הופכת לברור ומובן
| |