אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
קרמבל - מאפה פירות ופירורים
רותי קינן
פורסם: 09.03.05, 14:25
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-19 דיונים
1. הו, אצא אל הגינה ואקטוף לי רוברברה
דומדמנית החורש   (09.03.05)
2. חשוב לומר שזה לא יוצא יציב כמו עוגה
אחת ,   בשלנית   (09.03.05)
הקרמבל ממשיך להיות פירורי ומגישים עם כף ערימה קטנה לכל זולל.
3. קרמבל תפוחים
זוהר   (09.03.05)
האם אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?
4. תגובה ל-3
(09.03.05)
אפשר להחליף את החמאה במרגרינה, אבל ממש לא מומלץ. הטעם של הבצק בקרמבל מאוד מורגש, ויש גם את הפריכות המיוחדת של החמאה. זה יצא בסדר, אבל הרבה הרבה פחות טעים מחמאה. (וזה מעבר לסוגייה הבריאותית הכרוכה בשימוש במרגרינה). פשוט תגיש אותו בארוחה חלבית.
5. רוברברה?? מה זה? או ריבס או רוברב/ר
חברברה   (09.03.05)
למה להוסיף עוד שם?
6. לא ידעתי שקוראים לזה קרמבל..
תפוחית   (09.03.05)
כבר שנים אני מכינה וקוצרת הצלחות. מומלץ דווקא לא לאכול קר אלא ישר מהתנור וכדור גלידה בצד.
7. תוגבה ל - 3
אמיתי   (09.03.05)
אין שום בעיה להחליף חמאה במרגרינה. חמותי שהיא בריטית למהדרין משתמשת במרגרינה, וכן בסוכר חום ובקמח מלא. הקרמבל יוצא עם הרבה יותר נוכחות מאשר עם קמח לבן רגיל
8. אפשר להכין גם עם תותים?
אלה ,   מרכז   (09.03.05)
9. איפה קונים את הרוברבה
שרי ,   צפון   (09.03.05)
מעל שלושים שנה אני פה ולא מוצאת- מישהוא יכול להגיד לי?
10. רוברברה? שו הדא?
אמירה ,   צפון   (09.03.05)
11. אעפה יש רברבר
שמחה   (09.03.05)
יש למישהו מושג איפה קונים את זה, עד לפני 4 שנים היו מוכרים את זה בחנות ירקות שכונתית, ומאז הם כבר לא מוכרים, אם מישהו יודע על כתובת של חנות ירקות באזור המרכז שמוכרת את זה אני ישמח שיכתוב בתגובה תודה רבה
12. 8 - עם תותים??? יאק!!!
דורון ,   מרכז   (10.03.05)
תותים ממש לא מתאימים.לא ישאר מהם כלום. זה צריך לעבור אפיה בתנור ולכן צריך להשתמש בפירות קשיחים. אפשר עם שזיפים למשל אבל תפוחים זה מתכון מנצח.
13. לשים מלמעלה כף גולדן סירופ!!!!!!!! מעולה!!!!!
יעל   (10.03.05)
14. רוברב נקרא בעברית ריבס אם אינני טועה
נתי   (10.03.05)
מעולה גם לפאי אבל לא זכיתי לראותו בשווקים או החנויות זמן רב
15. פרות יער
מריה   (10.03.05)
מה עם להחליף תפוח עץ בתותים או פרות יער?
16. אפשר בחורף להוסיף פירות יבשים
שנים שאני אופה זאת ,   ת"א   (10.03.05)
אכן בחורף קצת קשה לגוון אבל צימוקים ומישמשים מיובשים נותנים קצת צבעוניות . אני מכינה את הפירורים רק ממרגרינה סוכר לבן וקמח. להגיש חם כמו סלט פירות חם . זה מעולה ואנשים תמיד אוהבים את זה החיסרון שאי אפשר להכין מראש רק להכין ולאפות לפני ההגשה עד השחמת הפירורים
17. לאכול כשחם ולשפוך מלמעלה פודינג וניל נוזלי
רינה ,   ת"א   (17.03.05)
18. ל - 10
דבי ,   ירושלים   (12.04.05)
הרגת אותי מצחוק גם אני שואלת שו הדא??
19. רברבר - למה כל כך קשה להשיג?
רברבר   (12.04.05)
פעם בהמון זמן מוצאת בסופרים, יש איזה שהיא חנות באיזור חיפה שמוכר באופן קבוע?
חזרה לכתבה