קהילות  אוכל
במתכון כתוב "קקאו" אבל בבית יש רק "שוקולית". איך תגיבו?
מיכל מוזס
פורסם: 15.03.05, 15:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 78 תגובות ב-78 דיונים
1. תודה
אביבית   (14.03.05)
אחלה כתבה. יעילה מאוד לכאילו שאוהבים את המטבח
2. תודה תודה תודה!!!!
אורית   (14.03.05)
יופי של כתבה כל כך הרבה אינפורמציה שהיתה חסרה לי. מודה לך מאוד.
3. אין תחילף לביצים??? זה כ"כ מגעיל!
(14.03.05)
4. גדול!
יפעת ,   פתח תקווה   (14.03.05)
סופסוף פתרונות ריאליים מחומרים זמינים בכל בית! כל הכבוד על היוזמה...
5. סתירה בפרוט הכמויות
chen ,   מרכז   (14.03.05)
בטקסט ציינתם 8 גרם לאבקת אפיה ברשימת ההמרה מודפס 12 גרם כדאי לתקן ולמה נחשבת ביצה שמשקלה 62 - 64 גרם??
6. נהדר, תודה :)
יעל   (14.03.05)
7. טעות ב-"תורת הקמחים"
גוגי   (14.03.05)
אם בשקית אב' אפיה יש 14 גרם, והיא מתאימה ל- 500 גר' קמח, הרי שלחצי מכמות הקמח (250 גרם) יש להוסיף 7 גרם אבקת אפיה, שהם כף אחת ולא חצי.
8. רוצים עוד...
אני ,   הדרום   (14.03.05)
רוצים עוד כאלה......והרבה.... בכל סוגי הבישולים ולאו דווקא עוגות
9. מצויין ושימושי.תודה
(14.03.05)
10. תחליף סוכר
שרי ,   חולון   (14.03.05)
האם אפשר להשתמש בכמו סוכר כשמצויין סוכר
11. שתי שאלות
מיכל   (14.03.05)
קודם כל אחלה כתבה ואינפורמציה מעולה לשוחרי הבריאות שבינינו... ועכשיו לשאלות- 1. אם בוחרים להשתמש רק בקמח מלא, כמה נוזלים צריך להוסיף? פי 2? יותר? פחות? 2. כשאומרים שמרים יבשים- האם הכוונה היא לשקיות הקטנות של שמרית? תודה למי שיוכל לענות...
12. אני לא חזקה בחשבון - אבל
אהובה   (14.03.05)
נדמה לי שהיחס של הקמח/אבקת אפיה לא עקבי בשני המשקלים שניתנו.
13. בשוקולד לבן של עלית 29% מוצקי קקאו ?!
לא ברור   (14.03.05)
14. במתכון כתוב זה וההוא ובדיוק אין לי-אז אני אזיז את עצמי
לכיוון הסופר או ,   שאדאג מראש שיהיה לי   (14.03.05)
15. המרה של חמאה שמן מרגרינה
אביבה ,   ראשל"צ   (14.03.05)
לא ציינת את היחס בהמסה של חב' מרגרינה או חמאה לשמן נוזלי
16. יא וואראדיקה, איזה פטנט!
אומלטה ,   גבעתיים   (14.03.05)
מדהים!!!
17. בקשר להמרת קמח תופח לקמח רגיל
משה מחולון   (14.03.05)
כדאי להוסיף את הנוסחה הפשוטה: כוס קמח רגיל + כפית א.אפייה = כוס קמח תופח
18. במקום שוקולד צ'יפס
bk ,   eilat   (14.03.05)
לא צריך לגרד - מספיק לשבור בידיים לחתיכות קטנות (או לא קטנות), אם מתחילים מטבלה דקה (כמו 100 גרם שוקולד מריר 70% של עלית)
19. תודה
אמא של רוי   (14.03.05)
כתבה מעולה- תודה רבה!
20. כתבה מעולה!!!
שני   (14.03.05)
21. תודה ,תודה,תודה
רותי   (14.03.05)
כתבה מצויינת
22. כף אבקת אפיה שוקלת 8 גרם או 12 גרם???
chen ,   מרכז   (14.03.05)
זה חייב להיות חד משמעי
23. למספר 15 ולמספר 3 הנה תשובות:
אופת העוגות   (14.03.05)
המרה בין מרגרינה לשמן: 100 גרם מרגרינה = חצי כוס שמן. 200 גרם מרגרינה = כוס שמן. תחליף לביצים בעוגות או עוגיות: בננה בשלה ומעוכה או רסק תפוחים מתפוחים טריים. עובד מצויין ויוצא טעים ובריא.
24. ל 11
קונדיטור   (14.03.05)
בקשר לשמרים: יש שני סוגים של שמרים. שמרים לחים, ושמרים יבשים (שמרית). השמרים היבשים חזקים פי 3 מהשמרים הלחים. (בכתבה כתוב פי2.5 אבל לא נתווכח על זה).
25. ל-3: תחליף לביצים באפייה
טבעוני   (14.03.05)
ניתן להשתמש בטחינה גולמית - כף טחינה במקום ביצה. זה תופס את הבצק מצויין, בריא וגם נותן טעם מיוחד לבצק. זה אמנם לא יוצא אוורירי כמו ביצים אבל שווה נסיון! בהצלחה
26. ביצים
סו שף ,   תל אביב   (14.03.05)
גודל הביצה הוא כמות המים שהיא מכילה שאר המרכיבים הם זהים בכמותם
27. להפיכת מתכון משמריםרגילים לשמרים יבשים
מ ,   י-ם   (14.03.05)
ישלשים שלי כמות שמרים יבשים מול כמות שמרים טריים ולא רבע כפי שצויין כאן
28. כתבה מקסימה!!!
(14.03.05)
מועילה ומחכימה. תודה!!!!
29. שמנת עמידה צריכה להשמר במקרר כל הזמן - היא פשוט מחזיקה יותר
מוטי   (15.03.05)
30. עוגה בלי ביצים ובלי חלב בגלל אלרגיה
אורית ,   י-ם   (15.03.05)
אשמח לקבל מתכון ללא ביצים וחלב כיוון שביתי אלרגית למרכיבים אלה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה