אוכל  טעם החיים
שני מתכוני שקדים ירוקים
גיא רובננקו
פורסם: 03.04.05, 15:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-15 דיונים
1. שקדים ירוקים
הדסה ארד ,   רח' הנטקה 44 חיפה   (03.04.05)
האם ידוע לכם כמה קלוריות יש בשקדים ירוקים?
2. הדרך הכי נכונה לאכול אותם
שלי ,   מרכז   (03.04.05)
היא ככה כמו שהם, פותחים על קו התפר בעזרת סכין/אולר את הקליפה הירוקה הבשרנית שולפים את השקד מקלפים בקלות את הקליפה הפנימית ואוכלים כך לבריאות את השקד. לא בישולים ולא שטויות חבל לבזבז טעם כזה ולקלקל אותו בבישול.
3. למה לקלף? הקליפה טעימה יחד עם השקד
(03.04.05)
4. שקדים ירוקים אוכלים שלמים, שטופים עם הרבה מלח. יאמממיייי..
שקדית בן-שקד   (03.04.05)
5. המתכון הראשון - מצוין!
דליה יניר   (03.04.05)
במקרה קניתי שקדים ירוקים ביום שישי ולא ממש ידעתי מה לעשות איתם - והפלא ופלא שני מתכונים בYNET ניסיתי את המתכון הראשון והוא מ-ע-ו-ל-ה!
7. לשקדים הירוקים קוראים צ'ק'אלה והם הכי טעימים
לי   (04.04.05)
כשהם שטופים היטב, מפזרים עליהם מלח ומטפטפים לימון. יאמי. כמעט אורגזמה.
8. האם השקדים האלה משמינים?
מוטרדת מהקלוריות   (04.04.05)
אני אוכלת המון מהשקדים האלה האם מישהו יודע האם הם משמינים או כמה קלוריות יש בהם?????????
9. פעם אכלתי אצל רמה בסטף, שקדים ירוקים מוחמצים וגם את הקליפה
אורלי   (04.04.05)
החמיצו. מישהו יודע איך כובשים שקדים ירוקים?
10. במתכון הראשון האם הכוונה רק לשקד בלי הקליפה?
תמר   (04.04.05)
11. האם מבשלים עם הקליפה ?
שוש ,   ראשלצ   (04.04.05)
12. אבל מעולם לא הצלחתי לאכול אותם עם הקליפה
אוכל אותם מזה שנים   (04.04.05)
אני רגיל רק לפצח ולאכול את השקד בפנים קלוף מהשמלונת הצהובה שלו.
13. בישלתי את המתכון, הופתעתי.
דוד קארשילי ,   רעננה מרכז, צפון   (04.04.05)
למוצר המוגמר יש טעם של עוד, ולפעמים טעם של פעם, יש לבדוק למה בדיוק התכוונה מפרסמת הכתבה.
14. מתה על שקדים ירוקים, ולא ידעתי שאוכלים את הקליפה
שירה   (04.04.05)
15. איך עושים מהם רוזטה(מיץ שקדים)?
אורן   (04.04.05)
16. תבשיל שקדים ירוקים
רינת   (18.04.22)
הכנתי היום את התבשיל. Wow יצא כל כך טעים. ממש תודה
חזרה לכתבה