|
1. שקדים ירוקים
הדסה ארד , |
רח' הנטקה 44 חיפה |
|
(03.04.05) |
האם ידוע לכם כמה קלוריות יש בשקדים ירוקים?
|
|
|
2. הדרך הכי נכונה לאכול אותם
היא ככה כמו שהם,
פותחים על קו התפר בעזרת סכין/אולר את הקליפה הירוקה הבשרנית שולפים את השקד מקלפים בקלות את הקליפה הפנימית ואוכלים כך לבריאות את השקד.
לא בישולים ולא שטויות חבל לבזבז טעם כזה ולקלקל אותו בבישול.
|
|
|
3. למה לקלף? הקליפה טעימה יחד עם השקד
|
|
|
4. שקדים ירוקים אוכלים שלמים, שטופים עם הרבה מלח. יאמממיייי..
|
|
|
5. המתכון הראשון - מצוין!
במקרה קניתי שקדים ירוקים ביום שישי ולא ממש ידעתי מה לעשות איתם - והפלא ופלא שני מתכונים בYNET
ניסיתי את המתכון הראשון והוא מ-ע-ו-ל-ה!
|
|
|
7. לשקדים הירוקים קוראים צ'ק'אלה והם הכי טעימים
כשהם שטופים היטב, מפזרים עליהם מלח ומטפטפים לימון. יאמי. כמעט אורגזמה.
|
|
|
8. האם השקדים האלה משמינים?
מוטרדת מהקלוריות |
|
|
(04.04.05) |
אני אוכלת המון מהשקדים האלה האם מישהו יודע האם הם משמינים או כמה קלוריות יש בהם?????????
|
|
|
9. פעם אכלתי אצל רמה בסטף, שקדים ירוקים מוחמצים וגם את הקליפה
החמיצו. מישהו יודע איך כובשים שקדים ירוקים?
|
|
|
10. במתכון הראשון האם הכוונה רק לשקד בלי הקליפה?
|
|
|
11. האם מבשלים עם הקליפה ?
|
|
|
12. אבל מעולם לא הצלחתי לאכול אותם עם הקליפה
אוכל אותם מזה שנים |
|
|
(04.04.05) |
אני רגיל רק לפצח ולאכול את השקד בפנים קלוף מהשמלונת הצהובה שלו.
|
|
|
13. בישלתי את המתכון, הופתעתי.
דוד קארשילי , |
רעננה מרכז, צפון |
|
(04.04.05) |
למוצר המוגמר יש טעם של עוד, ולפעמים טעם של פעם, יש לבדוק למה בדיוק התכוונה מפרסמת הכתבה.
|
|
|
14. מתה על שקדים ירוקים, ולא ידעתי שאוכלים את הקליפה
|
|
|
15. איך עושים מהם רוזטה(מיץ שקדים)?
|
|
|
הכנתי היום את התבשיל. Wow יצא כל כך טעים. ממש תודה
| |