אוכל  טעם החיים  מטבח עולמי
קבב: יווני, בולגרי וטורקי נפגשים
ענת לב-אדלר
פורסם: 16.05.05, 13:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-33 דיונים
1. אין כמו הקבב הרומני!
הלוואי שאהיה ראשונה   (16.05.05)
2. שכחתם את הקבב מספר 1: ר ו מ נ י
ותוציאו את היפני !   (16.05.05)
3. מאוד מומלץ להוסיף בצל שגורד בפומפיה
(16.05.05)
4. הקבב הטוב ביותר הוא הרומני!
baby pilot   (16.05.05)
5. עשוי מבקר עם שומן חזיר והרבה הרבה שום!
אין כמו הקבאב הרומני   (16.05.05)
6. בלקן זה כאן אבל את הקבב הכי טוב
קוביבה   (16.05.05)
אכלתי מבעלי
7. איפה קונים ?!?!?
ז'ורז'ט   (16.05.05)
מה המקום הטוב ביותר לקניית תערובת מוכנה ?
8. קבב
דן ,   צפון   (16.05.05)
מי שלא אכל קבב רומני במסעדת "גלידה "בחיפה לא אכל קבב בחייו .
9. שכחתם את הקבב התימני שהוא הגדול מכולם!
צנעני   (16.05.05)
10. קבב בולגרי זורם בדם
משה ,   יבנה   (16.05.05)
נכון ,הרומני גנב והבולגרי שותף , אך אין כמו הקבב הבולגרי ,העשוי למחצה על אש טובה ,או על מחבת מחורצת . טעמו כטעם גן עדן. המהדרין אוכלים אותו כמו שהוא ללא תוספות . והעם אוכל אותו עם קצת בצל קצוץ טוב טוב ,ולפעמים פטרוזיליה . בתאבון משה
11. קבב קווקזי
סתם מאפיונר אזרי   (16.05.05)
אין על הקבב הקווקזי!!! לפי דעתי הכי טעים!
12. תגובה ל-6
(16.05.05)
ואת הנקניקיה הכי טובה ממי אכלת???
13. הקבב הכי טעים הוא הבוכארי. שמו לולה. והוא פשוט ועסיסי.
(16.05.05)
14. רומני זה הכי, אחי
מאיר   (16.05.05)
15. ממשממש קבבינאש
(16.05.05)
16. לא חזיר כבש
אדי ,   קריות   (16.05.05)
גם אני שנים הכנתי חצי בקר וחצי חזיר עם הרבה שום ( וסודה) אבל בביקור ברומניה אכלתי במקום שעושה את הקבב הטוב ביותר בעולם לדעתי (בבוקרשת) שאלתי את בעל הבית וההפתעה הייתה שהוא אמר לי שהמיתיתיי האמיתי עשוי חצי בקר וחצי כבש, ניסיתי....צדק !!
17. אין כמו הקבב הגרוזיני
(16.05.05)
מטובל היטב , טעים, עשיר חריפות כולל כל התבלינים הטובים שיכולים להיות
18. פיי,כמה רומנים יש פה,הדבר היחידי שהרומנים עושים טוב זה לגנוב
אורן   (16.05.05)
19. תיקון טעות
LD   (16.05.05)
צלחת עץ בגלל שהעץ הוא מבודד ושומר על חום הקבב. לעץ קיבול חום נמוך מאד ומוליכות נמוכה. אחרת, היה "לוקח" את החום מהקציצות וגורם להתקררותן.
20. מעולה רומני....מיטץ'
(16.05.05)
אין כמו מיטץ' רומני אבל רק ברומניה כמובן
21. ורק הרומני שחסר הוא מלך הקבבים!
אייל ,   חיפה   (16.05.05)
22. החזיר הוא לעניים ברומניה
סרג'יו ,   קונסטנצה   (16.05.05)
היהודים שעשו את הקבב הכי טוב ברומניה היו מכניסים בשר אווז לקבב. גם הפסטרמה הכי טובה שהיו עושים ברומניה של שנות ה40 היתה מאווז והעישון היה בחדר בטון על וו ולמטה נסורת בוערת. הקבב הטוב ביותר הוא כזה : בשר בקר צוואר. בשר אווז. בשר כבש. מרק עצמות לתערובת. שיני שום כתוש שהושרו כל הלילה במים - משתמשים רק במים. על כל 1 ק"ג בשר כפית סודה לשתיה. פלפל ומלח. מערבבים התערובת עם מעט מרק עצמות, שמים במקרר ל24 שעות ויאללה לגריל. זה הקבב הרומני של היהודים מבראילה. עיר נמל על הדנובה. אין על הקבב הזה רק העניים שם היו משתמשים בחזיר.
23. תגובה ל- 1, 2, 4, 14
רחליקה ,   ראשל"צ   (16.05.05)
צודקים, הקבב הרומני הכי טעים.
24. עם חצילים ויוגורט - טעים פצצה!
דורון ,   מרכז   (17.05.05)
אבל מה - אני לא מוסיף שומן כבש - הריח של זה הורג אותי - מעדיף שהבשר עצמו יהיה טיפה שומני כשלעצמו.
25. קבב רומני זה הדבר האמיתי!!!
משה ,   חיפה   (17.05.05)
הכי טוב זה קבב רומני, הכי טוב בארץ זה בגלידה בחיפה.
26. קארי וכמון
אורן ,   תל-אביב   (17.05.05)
תודה על הכתבה, הערה על התבלון קצת תמוהה.. קארי אינו תבלין כשלעצמו אלא תערובת תבלינים שבדרך כלל מכילה כמון...
27. הקבב הרומני הכי טעים
משה   (17.05.05)
28. קבב רומני אמיתי
הרומניה   (18.05.05)
רק ב"קפה גלידה יונק" בחיפה הקבב הרומני הכי טעים בארץ. www.glida.com
29. אים כמו הקבב של סבתא.
אלעד   (19.05.05)
לא יעזור בית-דין ולא יעזור אהרוני!!! הקבב הכי טוב שאכלתי בחיים שלי ולא רק אני אומר את זה!!! הקבב היחידי שנשאר טעים גם אחרי שמוציאים אותו מהקפאה ומחממים במיקרו! כאילו עכשיו ירד מהאש... סבתא תהיי בריאה אמן!
30. לא להאמין !
סבסטיאן   (19.05.05)
לא לא להאמין איזה "פסטיבל" עשיתם מקציצה. אני אוכל הכל. רומני, טורקי, גרוזיני, פולני....
תגובות נוספות
חזרה לכתבה