אוכל  טעם החיים
קוסקוס מהיר הכנה
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 14.06.05, 11:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-41 דיונים
31. המתכון של הנקניקיות פצצה! אבל שלי יותר טוב:
יואב   (15.06.05)
פשוט מוסיפים 3 קילו סחוג... אבל מאיכות טובה! הולך אחלה עם בירה...
32. 17!את באמת מזכירה את חמותי. תמיד מעוותת את האמת
11   (16.06.05)
טמבלית , אולי תקראי טוב את ההודעה שלי לפני שאת מתחילה לפתוח את הפה ולכלכך? ? מי דיבר על טריפוליטאים ? אני נשואה לאחד מקסים כזה לא ?(למרות שהקסם בטח הוא מהחצי האשכנזי שלו ) דיברתי על האמא הפוסטמה שלו , שאם כבר היא נותנת איזה מתכון היא "שוכחת " במקרה איזה פריט. לא שאכפת לי כל כך , כי אני ,תודה לאל, אורפאלית ולנו יש יותר מחמישה מאכלים עם שמן ורסק עגבניות ............
33. ללכת שבי א ח ר י ך.....
ר. ,   מרכז   (16.06.05)
כיף ....
34. אוי סולטנה יקירתי
ז'קלין   (16.06.05)
עפ"י המלצתך נקבל יציקת סולת, ואם נפתח שרירים חזקים נוכל גם להעביר אותה דרך הנפה.
35. אדון תגובה מס 7 אתה ממש לא חית לקרוא את הכתבות של אהרונוביץ
פנינה ,   הצפון הרחוק   (16.06.05)
לא חייב לקרוא ולא חייב לנסות וגם לא חייב להגי ב
36. אהרונוביץ, מספר א ח ד. . .. .......
שף אמיתי   (20.06.05)
אגב הוא היחידי שאפשר ללמוד ממנו בסוג 5 בתדמור.
37. קוסקוס-ממלכת התוניסאים והטריפולטאים
שמוליק י. ,   ראש העין   (20.08.05)
לעניות דעתי וכאחד שגדל עם טוניסאים וטריפולטאים-וכבעל מקצוע בענף המזון -אומר שאין על הקוסקוס וכל הנילווים לכך (מפרום,פקילה,והסלטים האוטנטים כגון טארצ"י,תפוא חריף,חצילים ובצל פיקנטיים ועוד). בקיצור הם האלופים של הקוסקוס ולא נשכח ובלי להעליב גם המרוקאים כמובן. לכל אחד יש את הטא"צ שלו לפרוייקט הקוסקוס-ואין שום תחליף זול שיעמוד בצילו של התבשיל העממי והמקורי כמובן.
38. אלופי הקוסקוס, הוי!
זעתר ,   עמק   (09.01.06)
תגידו לי, בבקשה, מה אני צריכה כדי להכין קוסקוס אמיתי, איזה סיר ואיזה נפה? אני רק מתחילה עם השיגעון.
39. תגובה ל- 15
נננ ,   ר"ג   (07.05.09)
עם תגובה כזו - את/ה בטח מרוקאי/ת. רק אתם עם רגשי נחיתות ובוז לעדות אחרות (הנובע, כאמור, מרגשי נחיתות) יאללה, צאו מזה, חבל עליכם
40. קוסקוס ביתי מהיר מסולת רגילה
יוסי ,   גבעת שמואל   (27.01.10)
מתכון מנצח עושה אותו לעיתים קרובות מטגנים כוס סולת רגילה(ללא שמן)עד שמקבל גוון זהבהב משהים לקרור מוסיפים רבע כוס שמן חצי כפית מלח וכוס ורבע מים חמים מבשלים חמש דקות על אש קטנה יוצא קוסקוס טעים להפליא !!!!
41. איך עושים קוסקוס טוב מישהו???
טלי ,   בני ברק   (25.10.10)
אני רוצה ללמוד איך עושים קוסקוס יש מישהו שיוכל ללמד אותי ושלא יצא לי דייסה
תגובות קודמות
חזרה לכתבה