אוכל  אוכל בווידאו
שושלת הסנדוויץ' של איציק ורותי
תמי לויאב
פורסם: 09.09.05, 09:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 88 תגובות ב-86 דיונים
31. ל 11 איפה זה תאודור?
(10.09.05)
32. למס. 14-אתה מבין? אז תדע ששוקרוט זה מאכל צרפתי !!!!
סבתא אילנה   (10.09.05)
אז כנראה שאתה לא מבין כל כך גדול כמו שנדמה לך. כי שוקרוט זה מאכל צרפתי, וגם השם שלו זה צרפתי. לידיעתך.
33. אז מה, גזוז זה גם ענין כעת??? מי שותה היום גזוז???
גזוזניק בפנסיה ,   ת,א   (10.09.05)
34. אני גדלתי על צוף, מסטיק עלית, עוגת סברינה, וקרמבו.
חניתה מולר ,   תל אביב   (10.09.05)
35. למספר 27-מה? חצי שעה? תיאודור מטיל בעצמו את הביצים???
אלירן מרקו ,   תל אביב   (10.09.05)
אם אתה מחכה שעה לסנדויץ' אתה כנראה פסיכי. גם חצי שעה זה יותר מדי. מה התיאודור הזה מטיל בעצמו את הביצים?
36. עדיין גם אצלם רוב הסלטים קרים
(10.09.05)
כלומר המילוי לא נעשה ממש במקום, אלא עמד בקרור זמן מה. (כנ"ל בטל בייגלס וכרמליס בייגלס) מתי יהיו סנדביצ'ים טריים באמת?
37. ואני מתגעגעת לנתי :)
מירב של נתי   (10.09.05)
דודי הסנדויצים שלכם באמת מס' 1 אני מתגעגעת לנתי, תמסרו לה נשיקות.
38. מזכיר לי קטע מאוד משעשע מדאגלס אדמס: על אומנות הכנת הכריך
(10.09.05)
זה מופיע בספר "בלתי מזיק ברובו" (Mostly harmless). מומלץ בחום!!!
39. I WAS THERE WHEN I
DD ,   NYC   (11.09.05)
WAS LITTLE GORL- I USED TO EAT THERE,,,I CAN BACK LAST YEAR AND EVEYTHING LOKKS NOT FREASH AT ALL....
40. ל-28
(11.09.05)
קישואין
41. מאוד אנטיפטיים!
tal   (11.09.05)
נהגתי לאכול שם עד לפני כשנתיים והפסקתי רק בגלל הזילזול בלקוחות והפרצוף החמוץ שלהם.כנראה שהדור השני לא יודע להעריך את לקוחותיו.חבל.האוכל באמת טוב אבל הפסקתי לבוא אליהם כי גם היחס חשוב.
42. הסנדוויץ של איציק ורותי
איציק ,   יררושלים   (11.09.05)
איפה מתכון אחד לפחות איך להכין סנדוויץ בריא לילד לבית הספר ,העיקר פירסום המקום חבל!!!!!!
43. שווה להכנס גם ל"שושנה צעצועים של פעם" שנקין 58
תא   (11.09.05)
חנות צעצועים של פעם הכי אותנטית בארץ. צעצועים ופריטים משנות השישים ועד היום. שנקין 58, מומלץ מאד ושווה...
44. ל-21
יונה ,   תל אביב   (11.09.05)
זה בית עסק שעובד כמעט חמישים שנה. אף פעם לא עבדו שם עם כפפות, ולא נראה לי שיש להם כוונה להתחיל לעבוד עם כפפות. אתה רוצה שיעבדו עם כפפות - לך למעבדה. אצלהם עובדים עם אוכל, ועובדים עם הלב. אתה רוצה לדעת אם המקום בסדר או לא? תשים לב לדבר אחד בלבד - התחלופה של האנשים. וברוך השם, אצלהם, יש תחלופה גבוהה. אני במקומך לא הייתי דואגת לכפפות. הייתי דואגת לפלצנות שלך. יש לך על מה לעבוד. אולי אנשים כמוך באמת צריכים ללכת לתיאודור. תחכה חצי שעה לסנדויץ' וגם תגיד יפה תודה.
45. לשחר - 30
מיכל   (11.09.05)
כשאתה אומר למישהו שישים לב למשפט שהוא כתב, תבדוק את עצמך קודם. "הכול כבוד"? תתקן את העברית שלך, חבוב, אח"כ תעיר הערות.
46. מה זה "שוקרוט"?
(11.09.05)
47. להכנס
טימותי לירי ,   פלך רוטשילד   (11.09.05)
אז ככה: -דודי (הבן של איציק) מכין את הסלטים מדי יום כשהוא מגיע בשעה 2-3 בלילה. כך שאם אוכלים סנדביץ עם קישואים, שנניח הוכן 3 שעות לפני, אזי הוא טרי ביותר) -המקום טעים, אך לא היחיד הטעים בעיר (שאר הארץ לא נחשבת) - יחודיו של המקום הן כדלקמן:- סוג הסלטים שונה מבכל מקום אחר, כלומר חצילים וקישואים למשל, הם לא סלטי החצילים והקישואים שתמצאו במקום אחר (אפילו מקומות אחרים טעימים). - המקום מאז ומתמיד היה זול באופן יחסי למקומות אחרים, וכך גם היום. -המקום מתופעל רק על ידי בני משפחה-דור שלישי כבר, ובהתאם מאכיל אנשים מדור שלישי שבאו אחרי סביהם והוריהם -מכיוון שכך יש תחושת ביתיות, למי שאוכל שם -אנשים לא נחמדים יכולים לסור לתיאודור למשל, שהוא מאוד טעים, אך עם זאת איטי ויקר, והכי נורא ממוקם בנפת יהודה המכבי הכבושה
48. ל - 46 והסבר על שוקרוט
נועה   (11.09.05)
שוקרוט זה מאכל שמקורו באלזס לורן, שנמצא על הגבול בין צרפת לגרמניה. זה נקניקים מעושנים מבושלים בבירה וכרוב. טעים.
49. שושולת הסנדוויץ
אורנה ,   תל-אביב   (11.09.05)
גם אני אכלתי את הסנדוויצים שלהם! אבל האבא איציק ורותי האמא, כאשר הם היו במקום הסננדוויצים שלהם והחיוך שלהם היו יותר טעימים. הם היו ההורים, באמת מעולם אחר וזן מיוחד במינו. צר לי מאוד, אני לא יודעת איך קוראים לבן שלהם, שהוא אנטיפט בצורה לא נורמלאית. נדמה לי שגם אחותו עובדת שם. גם היא לא שיא הנחמדות, אבל הוא מתחת לכל ביקורת. הפסקתי ללכת אליהם רק בגלל שהבן שלהם מאוד מאוד מאוד לא נחמד!!!!! וכמו שאמרתי קודם מאוד אנטיפת שחושב לעצמו שהוא המציא את הגלגל. יש בעולמנו עוד מקומות של סנדוויצים שווים ושלא יחשוב שהוא היחיד בגוש דן !!!!!!!!!! ככה מפסידים לקוחות.
50. ל 10 נכון שתיאודור טעים מאוד...אבל..
ריצצ' ,   ת"א   (11.09.05)
יקר מאוד ולוקח לו שנה להכין סנדביצ'. אם אתה רעב עם שני ילדים רעבים, זה לא המקום בשבילך. עד שהוא יכין את הסנדביצים הילדים כבר יטפסו לכם על כל עצב אפשרי. מנסיון...
51. ל32 הגאון מוילנה
מבין עניין ,   תל שוקרוט   (11.09.05)
השם שוקרוט הצטרף למאכל הגרמני הזה רק במלחמת העולם הראשונה באחת התקופות שבהם הגרמנים "השכירו צימרים" בצרפת המאכל מוזכר עוד בעיתונים של שנות ב80 של המאה ה19 כמאכל גרמני כמו כן - הוא מורכב מ"רכיבים" גרמניים לחלוטין כמו נקניקיות (לא זוכר שצרפת התגאתה לאחרונה במאכל הלאומי הזה ) ובירה (גם כן - לדעתי יין יותר מזוהה עם הצרפתים הקקות הקטנים) בקיצור - זה טעים בטרוף וזה בימי רביעי מי שלא רוצה שלא יקנה הפסד שלו
52. לאורנה - 49
יונית ,   תל אביב   (11.09.05)
כנראה שאת בעצמך אנטיפטית לא קטנה, כי אני מכירה גם אותו וגם את אשתו (היא לא אחותו)והם שניהם אנשים מאוד מאוד נחמדים. אני אוכלת שם כבר 5 שנים, ותאמיני לי שהם נחמדים לכל מי שנחמד אליהם, ובחיים לא התנהגו איתי לא בסדר או היו אנטיפטים או לא נחמדים. תעשי בדק בית אצלך לפני שאת מבקרת אחרים. זה תמיד הכי הכי קל - זה לא בסדר, וההוא אנטיפט, אבל מה אתך? תהיי בריאה.
53. לכל המבקרים למיניהם, הפלצנים, המתלוננים וכו'
שרונה ,   תל אביב   (11.09.05)
לכו לתיאודור, הוא ישמח לקבל אתכם. תחכו 40 דקות לסנדויץ', תשלמו 30 שקל, ועוד תגידו יפה תודה.
54. תגובה ל-43 "שושנה חנות צעצועים"
(11.09.05)
האמת אין כמו לקנות סנדוויץ' וגזוז ואח"כ להמשיך באווירה של פעם ולהרגיש שוב ילדים בחנות הצעצועים של שושנה ממול שאפשר למצוא שם דברים שאין במקום אחר. תנסו, שווה !!
55. מספר 43,מדברים כאן על סנדויצ'ים, לא על צעצועים. תתאפס !!
רינה ,   חנות בגדים בשינקין   (11.09.05)
אם לא שמת לב אז מדובר כאן על סנדויצים ונא לא לעשות פרסומת לצעצועים ולנעלים !!!!
56. מס. 46-שוקרוט זה תבשיל של כרוב כבוש עם מינים של בשר..
בשלנית צרפתיה ,   יפו   (11.09.05)
57. סנדויצים מכינים באותו רגע טרי, לא לפני 3 שעות....
רוברטה ,   למספר 47   (11.09.05)
תאכל אתה סנדויצים שעומדים 3 שעות בקיץ הישראלי . בעיקרון מכינים סנדויצ'ים על המקום כדי שיהיו טריים. למה לאכול סנדויצים שהכינו בשעה שתיים בלילה? איכס.
58. יונה 44: אוכל מכינים עם כפפות. נקודה. הבנת??
מספר 21 ,   עונה ליונה 44   (11.09.05)
מגעיל לראות אנשים מכינים כריכים עם הידיים בלי כפפות. דוחפים את האצבעות וכל כף היד לתוך לחמניה, "מיישרים" עלי חסה ועגבניה עם הידיים בלי כפפות, ודוחפים ידיים חשופות לפיתה. תאכל אתה מאלה שעובדים בחוסר הגיינה, אני לא מוכן שיכינו לי כריכים באצבעות ובידיים חשופות, איכס.....
59. ליונה 44-לפני 50 שנה גם מכרו מיונז על משקל במכולת.....
ד"ר ירון תל-אביב ,   עונה ליונה מס. 44   (11.09.05)
את מי מענין שהתחילו שם לפני 50 שנה? לפני 50 שנה קנו מיונז על משקל במכולת ושמו אותו בנייר פרגמנט ואת הבשר היו עוטפים בנייר עיתון. אם את מתגעגעת ואוכלת ממי שמכין לך כריכים בידיים זו בעיה שלך. אותנו זה מגעיל, זה לא הגיינה, ועברו בינתיים 50 שנה, אז תקדמי קצת את המנטליות שלך וגם את המושגים שלך בבריאות והגיינה. הבנת ?? לכלוכית!
60. ל41 אז זהו שממש ממש ממש לא!
אני   (11.09.05)
יחס מזלזל ופרצוף חמוץ?!? תגיד מאיפה נפלת? אני באה למקום כבר 14 שנה ואף פעם של נתקלתי ביחס מזלזל או בפרצוץ חמוץ כלפי אף אחד! האכול מציון והיחס עוד יותר
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה