אוכל  טעם החיים
קפיצה קטנה למזרח - נודלס צמחוניים
יעל גרטי
פורסם: 09.10.05, 11:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-26 דיונים
1. נוֹדַלֵס? כישוף ל"ע? האם הכוונה
ג'ני ,   בני ברק   (09.10.05)
ללאקשן? יעל גרטי היקרה, אנא בטובך השיבי מהר ככל האפשר! מהם נודלס, איך מבטאים את שמם, ומה התחליף היהודי להם? אנא המליצי על חמרים נטולי כישופים לשומרי הכשרות והמהדרין! בברכת גמח"ט מכל הלב, וצום מועיל וממצה ממני מעריצתך הווירטואלית ג'ני הרווקה הצנועה בעלת עין האווזה. (ריבוע קיגל מפולפל יוגרל בין המזהים את הקריצה הספרותית)
2. סוף סוף
א. ,   צפון (ת"א)   (09.10.05)
מתכונים צמחוניים טעימים ושגם אני יכול לאכול. תמשיכי כך א.
3. תודה רבה! נראה מבטיח וטעים! :)
תום ,   כוכב הקופים   (09.10.05)
4. תגובה ל-1
הארי פוטר לנצח   (09.10.05)
הארי פוטר כמובן איפה הקיגל שלי אני מתה על הלוקשין הזה.
5. לג'ני מ-1
לי-לח   (09.10.05)
נודלס בשורוק וכן זהו הלאקשן (ואני בכלל מרוקאית אבל מתה על קוגל מתוק ומפולפל, את חייבת חייבת לתת לי אני בהריון מתקדם, פליזזזזזזזזזזזז
6. מהם מקלוני אורז
anat ,   מרכז   (09.10.05)
מה בדיוק ההבדל בין מקלוני אורז ובין איטריות אורז? תודה
7. ל-6
יעל גרטי   (09.10.05)
מקלוני אורז הם דקיקים - חוטיים, לאטריות אורז יש צורה של נודלס-או של פטוצ'יני- אטריות שטוחות הטעם - אותו טעם.
8. ל 5 אם לא תקבלי עד מחר אני אביא לך
רמת-גן   (09.10.05)
יופי של מתכון לקוגל מתוק
9. אני באופן אישי מעדיפה אטריות ביצים.. ולא אורז, זה יותר טעים
nat   (09.10.05)
10. להוסיף עלי רוקט
אילנה   (09.10.05)
מומלץ מאוד בסוף הבישול להוסיף חופן נדיב של עלי רוקט לתוך הנודלס-מתאים לכל המנות ויוצא מעולה
11. תיבול נוסף וטעים
אלונה ,   ת-א   (09.10.05)
למתכוני הנודלס כדאי להוסיף גם חומץ אורז (בכמות שווה לרוטב הסויה), מעט רוטב צדפות ושמן שומשום ולפזר בוטנים טחונים. אפשר גם חומץ בלסמי
12. "נודלס"? מה קרה לאיטריות?
לוקשען הפלצן   (09.10.05)
13. נשמע טוב אבל מה זה מקלוני אורז?
efrat   (09.10.05)
14. סיני זה איכסה!
(09.10.05)
15. תודה תודה
שולי   (09.10.05)
סוף סוף בלי חיות מתות
16. יאמי, תודה ענקית!!!!
צמחונית   (09.10.05)
גם פשוט, גם ברור, נראה טעים לאללה וצמחוני. בקיצור, אני רצה לנסות.
17. הללויה!
נחמה   (09.10.05)
סוף סוף מתכון פשוט ברור ולא פלצני. תודה יעל
18. המנה עם חמאת הבוטנים
א.מ ,   הבירה   (10.10.05)
מעולה!!! חברה שלי בישלה אתמול לארבעה אנשים, מתוכם ארבעה עדיין מלקקים את האצבעות. הולך חזק מאד עם רוגעלך אחר כך.
19. ל-5
טובה ,   ראשל"צ   (10.10.05)
להלן מתכון להכנת קוגל אטריות בסגנון אשכנזי: 1 חבילת אטריות (שטוחות גודל בינוני)-לבשל 3 ביצים 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס שמן 3 כפות דבש כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פלפל שחור גרוס חצי כוס צימוקים (אם אוהבים) לערבב את כל הנ"ל בקערה, לטעום ולתקן התיבול, לשפוך לתוך 2 תבניות חד פעמיות של אינגליש קייק- לכסות בנייר אלומיניום להכניס לתנור בחום גבוה לכ-30 דקות אח"כ להסיר את האלומיניום ולהשאיר לעוד 10 דקות עד שמשחים. יוצא פיצוץ. בתיאבון ולידה קלה
20. מקלוני אורז ואטריות אורז זה היינו הך
מכורה ,   למזון אוריינטלי   (10.10.05)
עניין של סמנטיקה
21. יעל גרטי-עוקבת אחרי מתכונייך בהנאה רבה,ואני אפילו לא צמחונית
המשיכי כך! ,   ותודה...ובתיאבון...   (10.10.05)
22. טוב, אז אחרי שניסיתי את המתכון עם החצילים
כבר לא חייל מתוסכל   (10.10.05)
ועקבתי אחרי ההוראות בדייקנות (קניתי שמן שומשום במיוחד!) צר לי לציין שיצא תפל מאוד.
23. ל-22
ש   (10.10.05)
תפל? מוסיפים רוטב סויה זה כתוב בהוראות!!
24. ל-19. תודה רבה, באמת נשמע טוב.
אחת   (11.10.05)
25. נשמע מעולה וגם מאד פרקטי
שיר   (02.11.05)
26. מעולה! וכמה הצעות שיפור
יעל   (03.11.08)
הנודלס עם החמאת בוטנים ממש מעולה ויצא מיוחד מאד. הוספתי טופו וגם קצת נבטים וזה העשיר גם את הטעם וגם את הבריאות בתאבון!
חזרה לכתבה