אוכל  טעם החיים
יש חיים אחרי הקציצות - מתכוני בשר טחון
חנוך בר-שלום
פורסם: 22.11.05, 10:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 42 תגובות ב-42 דיונים
1. וככה רואים שאוכל טוב יכול להיות גם כשר!
אליהלה   (22.11.05)
2. מתכונים ממש פשטניים ו-
גלי   (22.11.05)
הכתבה לא מחדשת כלום,והכותרת בטח ובטח לא מתאימה...בכל פורום (אפילו בווינט) אפשר למצוא את המתכונים הפשוטים הללו. תייצרו תוכן קצת יותר מקורי!
3. לא הבנתי את הקטע של המים ומיץ הלימון בקציצות הבשר והכרישה
(22.11.05)
בשביל מה להרוס משהו שיוצא טוב?
4. 8 פרוסות לחם ?
D   (22.11.05)
על 1 ק"ג בשר , 8 פרוסות עבות של לחם ? נראה לי קצת,מאוד , מוגזם !!!
5. עלוב עלוב
יקי   (22.11.05)
6. מי זה כרמי שמבשל לגדוד צנחנים אחרי חודש קו?
גונס ,   ללה לנד   (22.11.05)
אולי תמתנו את הכותבים מעט ושיתנו מתכונים למשפחה ממוצעת של 5 נפשות לא כולם (מחר או השאר את המיותר) דתיים \ ערבים \ משועממים תודה
7. למה דווקא לחם שחור? יש סיבה? מה ההבדל בין לבן לשחור?
קציצונית   (22.11.05)
בבישול כמובן!
8. אללק בשר טחון על לחם, תגידו לחמה בעג'ין
אנא כורדי ,   ירושלים   (22.11.05)
באתר של יהדות כורדיסטן יש מתכון פצצה לזה!
9. ל-1 הכל עניין של השקפת עולם
דני   (22.11.05)
היית צריך לכתוב ש"אוכל כשר יכול גםלהיות טוב" ולא "שאוכל טוב יכול להיות גם כשר"
10. במיוחד בשביל גונס
המודד   (22.11.05)
תחלק את כל הכמויות לשתיים ותקבל כמות למשפחה ממוצעת. מסוגל?
11. שומו שמיים! אנשים מערבבים בשר חזיר עם בקר!
רבקה לוץ ,   אמא של אסף   (22.11.05)
אני שמעתי שיש אנשים שמערבבים בשר בקר טחון עם בשר חזיר....הייתכן? ואם כן...האם יש לכך תיקון בספר "נידות וכיפורים בימות חול" ?
12. תגובה ל 7. על ההבדל בין סוגי הלחם
גיורא זיסנזפט ,   קרית אונו   (22.11.05)
ההבדל בין לחם ללבן לשחור הוא בצבע...אחד לבן והשני שחור. ממש כמו ההבדל בין גרעינים שחורים ללבנים או ההבדל בין מלחמת העולם הראשונה לשנייה או בין זה שיש לך שכל או שאין לך שכל.
13. תגובה ל-12
תל אביבית   (22.11.05)
כנראה שלך אין שכל! השאלה היתה למה במתכון דרוש דווקא לחם שחור ?!
14. ל - 8 לא כולם כורדים כמוך!
לא כורדי ,   אילת   (22.11.05)
15. טיפ לקציצות
דנה ,   פ"ת   (22.11.05)
לוקחים כרובית בגודל בינוני מחלקים לפרחים מרתיחים עד שמתרכך מעבירים למסננת מרסקים ומוסיפים לתערובת של קציצות רגילות יוצא מעדן
16. הערה
עמך   (22.11.05)
לכל הפיינשמקרים למיניהם.. ישנם עוד אנשים בעולם , חוץ ממכם, שדווקא מחפשים מתכונים בסיסיים , זולים ופשוטים.
17. למגיב 12
רובשון ,   אליפלט   (22.11.05)
אתה וואחד אהבל
18. למגיב 12- גסות רוח גרועה מטיפשות. אתה בורכת בשתי התכונות
(22.11.05)
19. ל-8: מה הכתובת של האתר?
כורדית   (22.11.05)
20. יש משהו ללא פחמיימות שניתן להשתמש בו לריכוך תערובת קציצות?
המתוקים בע"מ   (22.11.05)
לטובת הסוכרתיים שבינינו.
21. פירורי לחם דוקא מקשה את התערובת, עדיף לחם לבן רטוב וסחוט !!
אילנה ,   הרצליה   (22.11.05)
ככל שתוסיפו פירורי לחם לתערובת בשר טחון הוא יהיה יותר קשה ויבש !! עדיף להוסיף לחם לבן שהושרה קצת במים ונסחט ביד, או לרסק לתערובת גזר, בצל, קישוא, או תפוח אדמה. אבל לא פירורי לחם יבשים !!!
22. מספר 20 - קישוא מרוסק או גזר מרוסק ,בצל מטוגן.
אילנה ,   הרצליה   (22.11.05)
כדאי להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה או שמיר קצוץ , לטעם.
23. כדורי בשר טחון מבושלים במי לימון? איכס !!!
חבצלת מזרחי ,   הרצליה   (22.11.05)
24. מס. 7 - דוקא בקציצות שמים לחם לבן, לא שחור !!!!
יעלי ,   הרצליה   (22.11.05)
25. לא אומרים איכס על אוכל!
(22.11.05)
26. למספר 11 - נכון, עדיף לא לערבב בשר חזיר עם עוד בשר אחר.....
יששכר-דב שצ'סקלרסקי ,   תל אביב   (22.11.05)
שכן הטעמים המתקבלים פוגמים בשני סוגי הבשר, כמו שנאמר: אין מערבבין מין בשאינו מינו.
27. קמח מצה
רונן ,   דרום לבנון   (22.11.05)
בניגוד לתוספי לחם למיניהם, גורם לקציצות להיות אוריריות במיוחד. בהצלחה.
28. באמת, באמת, אתם פשוט מצחיקים....
נירה   (22.11.05)
..חבל על הזמן, אתם פשוט "עילפתם" אותי עם התגובות שלכם, פשוט טקסטים מסרט בורקס, כל הכבוד על השנינות ועל הצחוקים... יישר כח.... (אסי דיין... מאחוריך !!!)
29. שאלה
נמרוד   (22.11.05)
מה הכוונה במתכון האחרון בקטע של הפרדת הקרום? לאיזה קרום מתכוונים שם?
30. כמה רוע וציניות! חנוך בר שלום הוא אחד...
בשלנית   (22.11.05)
השפים היצירתיים והמשובחים שצמחו לנו כאן, כל מתכון שלו אני נוצרת באהבה. זו תמיד חגיגת טעמים נהדרת והכי חשוב, מקומית ומשלנו!
תגובות נוספות
חזרה לכתבה