|
|
|
2. מעולה עוגיות עם שמן ולא עם מרגרינה!!!
יותר בריא!!!
|
|
|
אף אחד לא המליץ על מרגרינה. רשום במתכון ממולץ "מזולה" הכוונה היא לשמן של מזולה. נמצא בכל מרכול. לבריאות לכולם.
|
|
|
4. האם אפשר עם קמח מלא? וכמה?
מיכל , |
תל אביב |
|
(01.02.06) |
|
|
|
5. תגובה מס' 1 - האם הכנת?
|
|
|
6. ל 3 - תקרא שוב את 2...
לילך שמחה על כך שמדובר בשמן ולא במרגרינה, ואף אמרה שזה יותר בריא.
גם אני הולכת להכין....
|
|
|
7. כמה כוסות זה 225 מ"ל שמן?
|
|
|
8. "פולבו" בהקשר הזה פירושו "קמח"
אכן פולבו היא גם אבקה וגם קמח, אולם כשמדובר בענייני בישול, ברור כי המונח "קמח" הוא המתאים.
|
|
|
9. ל 6 נראה לך שזה יעזור? הלו זה ברור מקריאה ראשונה
|
|
|
10. כמות השמן לא ברורה לי
כמה זה 225 מ"ל שמן ?
בבקשה נא תרגמו הכמות כדי שיהיה ברור.
מלבד זה - נראה לי שהעוגיות יצאו שטוחות למרות שבתמונה הן גבוהות? האמנם??
|
|
|
|
|
12. ל- 8, Polvo ספרדית זה אבקה וקמח - Harina
|
|
|
13. לתוהים לגבי כמות השמן
אופה חובבת , |
חיפה |
|
(01.02.06) |
225 מ"ל הם כמעט כוס (אני מתכוונת לכוס מידה).
|
|
|
אני לא מבינה למה לא נותנים כמויות לפי כפות/ כוסות ומסבכים אותנו עם גרמים וכו...
|
|
|
15. שאלה לרוני ונציה
ולכל אופה נחמד |
|
|
(02.02.06) |
שלום רוני,
אתמול בערב הכנתי את העוגיות הנפלאות הללו אך עם מגבלה רצינית: אין לי מעבד מזון - ערבבתי ולשתי בעצמי.
כמו כן, שכחתי לשים את התנור על טורבו.
כעבור 20 דקות אפיה העוגיות לא נראו מוכנות. השארתי אותו לעוד כ - 10 דקות והוצאתי.
הן טעימות אך נראה שהשכבה העליונה שלהן לא אפויה. מה הסיבה והאם זה צריך להיות כך.
תודה מראש, ענת
|
|
|
לא נורא אם השארת עוד 10 דקותכמות השמן
גדולה ולא קורה כלום לעוגייה. העוגייה נראית
יבשה מלמעלה אבל ללא צבע עם סדקים קטנים
בהצלחהרוני ונציה
|
|
|
17. ל-3: נא לחזור על שיעורי הבנת הנקרא!
|
|
|
אמרתי ששמן יותר בריא ממרגינה לא אמרתי שאפשר להכין את זה עם מרגרינה!
|
|
|
מישהו יכול להגיד לי את הכמויות המדויקות בכוס ולא בגרמים? תודה
| |