אוכל  בלוגים  קרובה לצלחת
לביבות גבינה - טעם של ילדות
ענבל קליין
פורסם: 21.05.06, 10:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
31. נראה על הפנים
ניטרלי   (23.05.06)
בתור שף מקצועי אני יכול הלגיד לכם שתחושתי כשאני קורא את המתכון זה - פיכס התוצאה תהייה בצק מטוגן ונטול טעם, ואם אינני טועה אחת הגולשות ניסתה ודיווחה על משהו דומה. לא שאני תופס פוזה, שכן יש המון מתכונים פשוטים וטעימים להפליא, אבל חוץ מהנוסטלגיה (שאני אינני מרגיש משום שאימי בשלנית בחסד ואצלי אף פעם לא היה כזה אוכל על השולחן) אני לא רואה סיבה לנסות את זה ואגב, לבבות גבינה, אם אתם באמת רוצים, תלמדו לעשות מהשוויצרים. הם אלופים בזה.
32. אלוהים כמה ביקורת
טלי בת של בשלנית   (27.05.06)
רוצים תאמצו, לא רוצים אל תאמצו. לזו שמתלוננת שיצאו לה לביבות גבינה, לא חבל לזרוק? חשבת אולי להוסיף גבינה לקבלת תערובת שתספק אותך? מתכון זה לא ניסוי בכימיה עם כמויות מדוייקות, ניתן ורצוי לנסות.
33. גביע גדול של גבינה, חצי כמות קמח- יצא פצצה
הגרסה המלוחה   (28.05.06)
34. לחמניות
רר   (21.11.06)
אותם מרכבים ללא סוכר ותמצית וניל. מוסיפים גבינה מלוחה וזיתים (טבעות) מעט שמן/חמאה. יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפיה 20 דקות. כך גם חוסכים את הטיגון וגם הילדים יכולים ליצור את הכדורים/לחמניות. נחטף חם - זהירות!
35. הסבר
טלי   (21.02.07)
כמה כובות זה חבילה קטנה, (אני קונה רק את הגדולה) איזה קופסה של גבינה גביע גדול, קטן בינוני
36. לבן
(26.11.07)
אני צריכה את הכמות של גביע לבן בבקשה
תגובות קודמות
חזרה לכתבה