אוכל  טעם החיים
איטריות ופטריות - מתכוני נודלס אסיאתיים קלילים
יעל גרטי
פורסם: 21.05.06, 10:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 22 תגובות ב-22 דיונים
1. באמת באמת היה טעים טעים
אמא של ל'   (21.05.06)
התמונות לא עושות חסד עם האוכל המדליק! תודה לך כפרה!
2. אוי לבושה! נער כפוי טובה! זורקים אוכל?
ג'ני ,   בני ברק   (21.05.06)
יעל גרטי היקרה! איך מלאך ליבך להשליך מזון לפח? (אלא אם מדובר במזון טרף ר"ל ל"ע) צר לי לקרוא כי כך מתנהגים נערים חילוניים, ומעליבים את המבשלת הטורחת! עצוב לדעת שהאמהות החילוניות לא השכילו לגדל את בניהן לדרך ארץ - ובידוע כי דרך ארץ קדמה לתורה! בתקווה לתשובה שלמה ומהירה, אמן אמן, בקרב כל בנ"ע - שבוע טוב ושובע טוב ובשורות טובות, ולנער המתבגר אומר רק זאת: הנח תפילין מדי בוקר ודרכיך ישתפרו!
3. המלך הוא עירום?
רוני ,   ירושלים   (21.05.06)
נראה שהכותבת פשוט לא מבינה על מה היא כותבת. קודם כל, אצות ווקאמה הן אצות למרק. השילוב האופטימלי שלהן הוא במרק מיסו עם טופו, ולא בנודלס. יש אצות שמתאימות להקפצה במחבת, אבל ווקאמה היא לא אחת מהן. על כל פנים הטעם הישראלי לא מתורגל באצות (לכל היותר אצות סושי, וגם בהן רוב האוכלוסיה לא היתה נוגעת במקל). מה הפלא? חברה שלמה שסלע קיומה הוא קציצות חומוס מטוגנות בשמן עמוק תקועות בפיתה עם צ'יפס וחמישה סוגי סלט, לא פלא שלא תדע להעריך את המינימליזם והדיוק העילאי של המטבח היפני. זה כמו לתת להומלסים מזון גורמה: חסר טעם לחלוטין.
4. ג'ני שולתתת!!!111
אהובה   (21.05.06)
5. למה להשתמש בפטריות מיובשות בטעם של גומי שרוף כשאפשר בטריות?
פלצנות לשמה ,   שומשום שחור-קצח   (21.05.06)
גבהות הלב וה"מומחיות" של נותני המתכונים... ניתן להגיע לתוצאות מעולות עם פטריות מקומיות טריות. בשמן השומשום להשתמש בסוף לתיבול ולא לבזבזו במי הבישול.
6. ג'ני, זו התגובה הכי מפגרת שקראתי מעולם
Smopi   (21.05.06)
7. תגובה ל-5
פלצנות לה לה לה   (21.05.06)
לפטריות מיובשות יש טעם חזק וטעים יותר!!!! פטריות על ראשך.
8. ל-5 גמישנית מאוד נדירה בארץ
שלי   (21.05.06)
והמיובשת מאוד טעימה
9. ל-3 הגאון - אז איזה אצות אפשר לשים בנודלס?
לימור   (21.05.06)
10. שמישהו יצנזר כבר את ג'ני המייגעת!
(21.05.06)
11. תודה על הכתבה
יוני   (21.05.06)
מאוד נהניתי, אנסה בבית.
12. מחפשת בנרות מתכון לקיסרית של הג'ירף
דנה ,   תל אביב   (21.05.06)
אני מחפשת בנרות מתכון למנה הקיסרית של הג'ירף. מודה מראש לכל מי שיכול לתת/לעזור עם המתכון
13. למגיב 10: עדיף להיות מהנעלבים שאינם עולבים
ג'ני ,   ב"ב   (21.05.06)
ולא מהעולבים... מה רע עשית לך כי השמצת והלבנת את פני ברבים? אם ייגעתיך, תוכל להתעלם מתגובתי! מקרב לב אאחל לך שלא תדע צריבתן הכואבת של דמעות העלבון שעלבת בי!!
14. יופי, מתכונים לעשירון העליון...
רדו לעם!   (21.05.06)
15. מי בכלל יכול להתקרב למחירים של הפטריות הטריות? גם בקופסא, פט
ריות שמפניון, מחירים   (21.05.06)
בשמים.
16. לדנה מ-12- קיסרית לא, אבל מרק קוקוס שלהם כן
ציונה ,   נס ציונה   (21.05.06)
http://food.nana.co.il/recipes/get-recipe.php?RecipeID=1466
17. גרטי פעם היה איזה ליאור אחד מצלם לך
א.   (21.05.06)
אתם כבר לא עובדים ביחד? אולי ג'ני תדע לענות
18. יאמי מוקפצים! הצרה שאין בארץ מקומות שמכינים
(21.05.06)
אותם כמו שצריך!
19. איפה בדיוק משיגים מצרכים?
(21.05.06)
היכן בדיוק ניתן לרכוש אטריות כאלו? אפילו נודלס אורז "פשוטות" לא מצאתי ברשתות הסופרים המוכרות...
20. ל-19 לגבי איפה משיגים:
כרמית   (21.05.06)
המכולת הסינית- ליד שוק הכרמל מזרח ומערב- בתוף שוק הכרמל- הכרמל17 ג'ינג'ר-שונצינו 16 ליד המסגר - ת"א
21. ל-א. מתגובה 17
פני ,   ליין   (21.05.06)
כמה שאתה לא מעודכן... ליאור כבר מזמן לא בתמונה
22. לג'ני: תניחי בעצמך תפילין
ותעזבי אותנו ,   בשקט   (22.05.06)
חזרה לכתבה