אוכל  אוכל בווידאו  אוכל בווידאו
מקלובה מהירה מהמטבח של אל-באבור
גיא רובננקו
פורסם: 20.09.06, 08:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-60 דיונים
1. כמות האורז
ר.ק. ,   צפון   (20.09.06)
האמנם רק כוס אורז אחת לתבשיל עם עוף שלם?
2. מגלובה אמיתית מכינים בבישול של כמה שעות אי אפשר לחפף
anti.co.il   (20.09.06)
אני רק יכול לנחש מה הטעם והאיכות של המגלובה המקוצרת.
3. אל בירבור. סתם מקום
(20.09.06)
4. המשפט הכי מוזר ששמעתי
מוזר   (20.09.06)
חצי עוף שלם מחולק ל 4 -- זה נשמע כמו בעיה במבחן בחשבון ........
5. מה ניסגר איתכם
ארז   (20.09.06)
ומה עם תיבלון של המאכל קצת כורכום ,קינמון,אבקת מרק,נראה לי תפל למרות שהמאכל צריך להיות משגע...!!!
6. קשיי הבנה
המסבירה   (20.09.06)
מדובר בכרעיים של העוף שמחולקים ל-4 חתיכות לכן כמות האורז בהחלט מספיקה. ניתן להוסיף עוד תבלינים כפי שכתוב בכתבה כמו: פלפל אנגלי, קנמון וכמון ואפילו רשמו מה הכמות, אז אנא ממכם לקרוא פעם אחת ואם לא מבינים לקרוא שוב ורק אז להגיב. ולמס' 3 אל באבור מסעדה לבנונית מצויינת עם הכבש הכי טעים שאכלתי, אנחנו מאיזור המרכז ונוסעים לשם במיוחד רק בגלל האוכל.
7. ואוו נראה מעולה. יופי של כתבה, תמיד חשבתי שמזה מסובך נורא
דקלה   (20.09.06)
8. השתגעתם חברים
צפונית ,   צפון   (20.09.06)
חברים המתכון 10 מה התגובות "החכמות" האלה אפשר בישול מקוצר.... אפשר בישול ארוך יותר.... אפשר להוסיף תיבלון כיד הדמיון הכל אפשרי .... המתכון הוא בסיסי ואיכותי מאוד........... ובכמות "סבירה" לא מתכון לגדוד צבאי כמו שנותנים בתכונים אחרים .... מבשלים וחצי מהכמות הולכת לפח בגלל הכמויות המוגזמות... כן כן חצי עוף זה מספיק למשפחה נורמאלית .
9. 1 יה דפוק-אמרו 3 . מה אתה קשה למידה ??
דינה ,   עפולה   (20.09.06)
10. חצי עוף בשביל הטעם בלבד.זה לא סיר לקניבלים...
דודו ,   שוק מחנה יהודה   (20.09.06)
11. אחת המסעדות הטובות!!!!
א.ב   (20.09.06)
יואו צוואר כבש...
12. עכשיו אני רץ למטבח.. כולכם מוזמנים
(20.09.06)
13. למס' 3
גילגול ,   עפולה   (20.09.06)
נכון מאוד. ולמס' 6 כמו לעוד הרבה "מבינים באוכל" מהמרכז שמתלהבים גם מהאוכל באבו גוש, תבואו לצפון, (לא א.א.פחם זה לא צפון), רק אז תבינו מה זה אוכל מזרחי טוב.
14. מה קשור המוזיקת מעליות לרקע של הכתבה?
(20.09.06)
15. ל-9 יא דפוקה תקראי מה שכתוב במתכון....
לא יפה לקלל ,   גם בעפולה   (20.09.06)
16. המון שמן
גברת פלפלת   (20.09.06)
המאכל הזה עתיר שומן. שומר נפשו ירחק!!! כוס שמן + השומן הטבעי שיש על העוף (כמובן בלי העור).... אפשר בהחלט להסתפק ב-3 כפות שמן וטיגון קל של הירקות וההמשך כמו שכתוב... חג שמח!!!
17. ל 12 הזמנה בלי כתובת?
מיכל   (20.09.06)
18. זה באום אל פחם להחרים!
יוסי   (20.09.06)
19. מקלובה
כורדיה   (20.09.06)
המילה נגזרת מהשפה הכורדית-ארמית דווקא פירושה בעיברית - להפוך, התהפך וכו' מקלובה - הפוך בארמית נאש-דידן
20. 9 יה דפוק
טבחית   (20.09.06)
תראה מה כתוב בתפריט 1 כוס אורז כתוב כתוב כתוב
21. חנות הירקות והפירות הכי טובה בירושלים.
השף הירושלמי ,   ירושלים   (20.09.06)
במושבה הגרמנית יש חנות ירקות הכי טובה בירושלים ברחוב הצפירה כדאי לכם מומלץ בחום.
22. אם מבשלים בשר במקום עוף, כמה זמן צריך לטגן אותו?
איה   (20.09.06)
23. איפה היואש?
ג'ורג   (20.09.06)
24. איש שלום
דודו מגל ,   מרכז   (20.09.06)
חוסם הבעלים של מסעדת אל באבור איש שלום ומופת לדו קיום ישראלי.מי יתן וירבו אנשים כמוהו . דודו מגל
25. ירושליים זה בארץ?
mat   (20.09.06)
26. Makloba, 16
Dany ,   Canada   (20.09.06)
16, Pepper Lady,as usaul they use LOTS of OIL in the recipe, way Too Much, however: They say that you lets the fried ingredients rest in a SIEVE; You DO NOT use the left over oil; It Does Not say touse this oil! Also,if you fry the Veggies & the Meat LESS, you can cook the wholething in a Slow Cooker, but then the Rice in the Bottom won't get fried/glued, which will give a different taste! Le Shana Tova to ALL, Dany
27. בו אדם נחמד מיטבח מטונף,מתקון על הפנים
רחל-ג ,   נתניה   (20.09.06)
28. נשמע מעניין
אלמוני   (20.09.06)
29. מסעדות של יוצאי צבא
החרימו את המסעדות ,   האלו והגיעו רק אל   (20.09.06)
את המסעדות בואדי ערה עזבו בשקט, כנ"ל בגליל- אך דעו לתמוך באחינו הדרוזים, בדואים יוצאי צהל ונוצרים שבד"כ לצידינו
30. תגובה ל 6
ישראל ,   מרכז   (20.09.06)
אני לא יודע מהיכן את במרכז אבל רציתי לומר לך שיש מסעדות טובות מ"אל באבור" כי כנראה הבעלים למד מאיתנו הישראלים שכאשר הופכים למפורסמים ובכל מקום מיחצנים אותך אז אפשר לזלזל באוכל חבל!
תגובות נוספות
חזרה לכתבה