אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
קראמבל - הקינוח הכי מהיר שיש
רוני ונציה
פורסם: 25.09.06, 12:41
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 39 תגובות ב-39 דיונים
1. amazing cake!!!
Dany ,   Canada   (25.09.06)
I don't know where Ms Venezia gets her recipes, but my wife doesn’t use any fat at all! The secret is DUST! Yes, just some plain household dust! When my wife cleans the house we keep all the dust she finds, we then mix it with some stale milk and make cookies out of it. I don’t know why Ms Venezia and all those learned chefs use butter at all –JUST USE DUST!!! For apple crumble, my wife makes an oats crumble with just 60ml of packed dust & the same amount of melted lard. Our guests LICK THEMESELVES!!! REMEMBER: NEVER USE BUTTER, SUGAR, FLOUR OR ANY KIND OF FOOD – !JST USE DUST P.S My wife is working on a recipe for brownies that doesn’t have any BUTTER, SUGAR, FLOUR OR CHOCOLAT -JUST DUST, WATER AND SOME USED TOILET PAPER!!!
2. רוני, המשך לתת לנו מתכונים קלי הכנה. תודה
רונה   (25.09.06)
3. זה כשר?
(25.09.06)
4. Dany (No.1)
Amir   (25.09.06)
Dany, We tried using dust and it doesn't work!!!, It's much better if we use imported french sea sand. In order to give it a buttery texture, you can use freshly picked, used toilet paper - the more brone stuff the more creamy it will be!
5. To Danny
The Baker   (25.09.06)
Are you this bored? You are fucked up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6. מכירה קרמבל קצת אחר. ותמיד זה יוצא אחלה
(25.09.06)
(למרות שאיכשהו הבצק לא יוצא פירורים לפעמים יוצא טעים...) הפירות יוצא נוחמד אם ממיסים בסיר קצת חמאה וסוכר, מכניסים קוביות של פרות (תפוחים, אגסים, שזיפים מה שבא לידד) כשהם סופגים את הקרמל מוסיפים קצת קינמון ופירות יער אם יש (מוסיפים חמצמצות לכל המתוק) וכשהפירות סופגים את הנוזלים (או שפשוט לא מעבירים אותם לתבנית האפייה) מפזרים את הפירות בתבנית. למעלה פירורים ולתנור...פשוט ונהדר
7. האם אפשר להשתמש בקמח מלא + אבקת אפיה?...
האופה המתחיל ,   ת"א   (25.09.06)
8. תוספות אפשריות
נעמי   (25.09.06)
1. עדיף לשים 3 כפות מים על התפוחים לזרז את התרככותם. 2. ממש אין צורך בחמאה הנוספת. 3. החלפת חלק מהסוכר הלבן בסוכר חום מוסיפה טעם ומרקם מעולים. 4.אפשר להוסיף לפירורים גרנולה, צימוקים ואגוזים - הגרנולה מוסיפה המון. 5.ניתן לגוון עם הפירות - גם אגסים ואפרסקים יוצאים מצויין.
9. Apple crumble
Daphna ,   Canada   (25.09.06)
You can replace the apples with plums, nectaines, grapes, blueberries, raspberries or a combinations of different kinds of fruit.
10. למס' 3: לא! בגלל התפוחים...
(25.09.06)
11. חמותי עושה את זה הרבה יותר פשוט...
אני ,   תל אביב   (25.09.06)
זה הולך על בסיס 3,2,1: 300 גרם קמח 200 גרם סוכר 100 גרם חמאה (מרגרינה לאלו שרוצים את זה פרווה). את כמות התפוחים (גרני סמית' - הירוקים החמוצים) קובעים לפי כמות האוכלים כאשר יש תפוח אחד לכל אחד. מערבבים את הקמח והחמאה. מוסיפים בהדרגה סוכר (אפשר במעבד מזון ואפשר ידנית) עד שהבצק יוצא פירורי כזה... חותכים את התפוחים לקוביות של 2*2 ס"מ ומפזרים את הקוביות בתבנית פיירקס את ומעליהם מחצית מכמות הבצק הפירורי. (את החצי השני של הבצק ניתן להקפיא לפעם הבאה). אופים בחום בינוני עד שהתפוחים מבעבעים בצדדים - בערך 45 דקות. מגישים חם עם קצפת - מושלם!
12. קראמבל
654654654654654   (25.09.06)
מה ניתן לשים במקום חמאה בשביל שהמתכון יהיה כשר
13. לדני מקנדה
דוד/פאריז   (25.09.06)
ביטוח רפואי בקנדה הוא מן הסתם יקר מאוד או שאינו מכסה טיפול פסיכיאטרי. גם בתור בדיחה המסר שלך עצוב מאוד... אגב למה לך אשה? נסה לאונן עם אבק. גם זה תחליף מצוין....
14. קראמבל אמיתי יכיל שיבולת שועל
MP4   (25.09.06)
15. הקרמבל הכי מדהים בפוד-ארט!
פזית ,   מרכז   (25.09.06)
16. ל-3: כדי לשמור על כשרות עליך לוודא שהתפוחים נשחטו שחיטה כשרה
גיא-גיא   (25.09.06)
חג שמח
17. כשר חלבי
gj   (25.09.06)
18. ל -3 את מפגרת
סילבי ,   ירושלים   (26.09.06)
את ממש מפגרת נקודה אין לי מה להוסיף.
19. ל-12: מה לעזאזל לא כשר בחמאה?!?
דנה   (26.09.06)
אם אתה מתכוון לפרווה- אפשר להשתמש במחמאה
20. ל- 2 - רוני זו גברת לא אדון... רוני - תודה לך. מתכון קל
מסעודה משדרות   (26.09.06)
21. ל-3- לא כשר! התפוחים נשחטו במיץ לימון ! זה עירבוב מינים!
דתייה עדוקה ,   בני ברק   (26.09.06)
22. יש לרוני מתכון הרבה יותר טוב בספר "חלומות מתוקים"
עמית ,   מרכז   (26.09.06)
שגם מכיל קוואקר. וזו פשוט עוגה מצוינת... אחת הטובות של הספר
23. Apple Crumble
Dany ,   Canada   (26.09.06)
I'm the REAL DANY from CANADA. I'll not relate to Idiotic Responses! I ALWAYS WRITE TO THE POINT. I've been waiting to talk to my WIFE after dinner, to hear her reflections on Roni's Crumble-hence the DELAY in my response. My wife would use ONLY 1/2 the Butter suggested by Roni; 1 stick of butter(1/2 a cup) is not promoting Little Calories", as per Roni... BROWN Sugar instead of the White one. The rest stays the same. Shana Tova to ALL
24. זה דל קלוריות זה?!?
שריונית   (26.09.06)
25. ל- 6 : המקורי ללא בישול הפירות
שילה ,   רעננה   (26.09.06)
המתכון האנגלי המקורי הוא עם פירות טריים, ולא מבשלים , כך שניתן להכין לפני בוא האורחים לפתע (דבר שלא קורה באנגליה אבל...). טוב עם תפוחים, אבל הכי הכי טוב עם פטל או פירות יער טריים. בילדותי , לא כאן, אלא בלונדון, בחודשים אוגוסט ספטמבר, הולכים לפארק (ממש בתוך העיר, בפרבר בו גדלתי) ואוספים פטל (נזהרים מקוצים בשיחים) לתוך קופסא. באים הביתה ומכינים קרמבל, קופצים לטסקו ומביאים גלידת וניל. סתם געגועים. הולך גם פה עם תפוחים או נקטרינות (ענבים פחות מתאים) .
26. To 1
Sheila ,   Raanana   (26.09.06)
Its good that we kept you out of our country You are a rude nasty and not funny at all
27. לא צריך קינמון בבצק
עינת ,   תל-אביב   (26.09.06)
הבצק צריך להיות בצק פריך פשוט (עם חמאה כמובן) ובמתכון הזה בכללל יש יותר מידי קנמון, וגם אגוז מוסקט מיותר לצורך זה. זו לא עוגת דבש !
28. קראמבל אמיתי
אורית ,   חיפה   (26.09.06)
קצת פחות סוכר (צריך להשאיר טעם תפוחים חמצמץ וגלידת הוניל מוסיפה את המתיקות), ללא קינמון או מעט מאוד, ובודאי בלי אגוז מוסקט (לא בבצק ולא בתערובת).
29. quel con
celine dion   (25.09.06)
30. רוני זו היא!
(26.09.06)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה