אחרי שנחתכו מס' ימים לפני האכילה, זה אמנם הרע במיעוטו אבל נראה לי שעדיף - וגם יותר טעים - פשוט לשטוף ירקות ולאכול אותם שלמים (מלפפון, פלפל, עגבניות שרי וכד').
14. איך אפשר לאכול ביום שני אוכל שהתבשל ביום שישי???
א'
(14.05.09)
כי בכתבה ממליצים להכין לשבת כמות גדולה יותר שתספיק לעוד יומיים זאת אומרת שמי ששומר שבת מבשל ביום שישי, וההמלצה היא להכין כמות גדולה שתספיק ליום ראשון ושני, איך אפשר לאכול ביום שני אוכל מיום שישי? זה מאבד את הטעם ושנית זה נמאס לאכול 3 ימים אותו אוכל. דבר נוסף, בהמשך נאמר : "ואז לבשל רק פעם אחת באמצע השבוע ארוחה לשלושת הימים הבאים", שוב אותו אוכל ל-3 ימים??? ומה עם יום שישי ? שוב צריך לבשל!