אוכל  טעם החיים
הגיע זמן הפקאן - סלטים, מאפים וגם קינוחים
יעל גרטי
פורסם: 14.01.07, 12:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-26 דיונים
1. כן בטח! דודה של גולדמן ידעה לפני שנים מה זה סירופ תירס
עמית ,   מרכז   (14.01.07)
2. וואו תמונות מגרות
מוריה   (14.01.07)
במיוחד אלה של הפקאנים "המופשטים" וזאת של המסוכרים... חבל"ז! תאווה.
3. האמת שלקנות פקאן מסוכר
פיקוריניאה   (14.01.07)
יותר זול מלקנות פקאן טבעי וקלוף...
4. עמית - 1- למה אתה סקפטי? זה מוצר אמריקאי ותיק
דינה ,   הרצליה   (14.01.07)
זה שזה הגיע ארצה לפני 5 שנים בקושי זה לא אומר שזה לא הומצא לפני מאה שנה בארה"ב...
5. פקאנים קלויים מלוחים זה גן עדן אמיתי!!
ליאור   (14.01.07)
ממליץ בחום רב להכין את המתכון ולהנות מהתוצאה המושלמת.
6. נהדר
ליאון ,   צפון   (14.01.07)
נבוא לבקר אנא הכינו את המטעמים המגרים
7. ל-1 מעולה :-) !!
שגית   (14.01.07)
8. יעל, תודה על המתכונים שעושים חשק לבשל ארוחה שלמה מפקאנים!
ליאת   (14.01.07)
9. אחלה רעיונות. תודה רבה.
רחלי ,   ת"א   (14.01.07)
10. והצבעים של השלכת-פשוט מקסים.
אבי ,   צפון   (14.01.07)
11. לעמית (1)
מור סגמון   (14.01.07)
סירופ תירס היה אחד המזונות המערביים עימם השחית האדם המודרני אוכלוסיות שלמות שנהנו מתזונה בריאה כדרך אבות אבותיהם במשך דורות רבים מאד. עדות לתופעה זו ניתן למצוא בעבודתו של Weston A. Price אותה חקר בשנות השלושים של המאה הקודמת. מור
12. פקאנים אורגנים
החקלאי   (14.01.07)
ניתן להשיג במושב רשפון
13. העוגיות...אחחח...העוגיות...
טעמה ונפגעה   (14.01.07)
להיט אמיתי. כמה סיבובים לרוץ מסביב לבניין הכנסת כדי לשרוף את הקלוריות?
14. ל1 (עמית) בארה"ב גילו את הסירופ הזה לפני עשרות שנים, בארץ
(14.01.07)
מגלים הכל לאט.
15. פקאנים
דבי   (14.01.07)
שלום איפה אפשר לקנות פקאנים טריים במחיר טוב?
16. רק בעיה קטנה : הפקאנים יקרים , למרות או בלי קשר
שוש ,   ירושלים   (15.01.07)
לעונה !
17. עוגיות
יפית   (15.01.07)
איזה פקאנים משתמשים טבעיים או מסוכרים ?
18. לשוש 16- הפקאנים עולים 12 ש" ח ל- 100 גרם
דנה   (15.01.07)
בסופר זה פחות מצנוברים!! שמחירם עלה לאחרונה. בשוק עולה אף פחות מזה. כדי לחסוך את יכולה לקנות לא קלופים ב30 שח לקילו ולקלף בעצמך.
19. אם היא חיה בדרום אמריקה היא ידעה ...זה בסיסי ..
שגיא ,   תא   (15.01.07)
20. כיף של כתבה
ויויאן ,   המרכז   (15.01.07)
בתור אחת שמאוד אוהבת פקאנים (ואגוזים בכלל), נהניתי מאוד מהכתבה. התמונות יפהפיות ומגרות (שאפו לצלם), במיוחד זו של הפסטה. באמת חשוב בכתבות מהסוג הזה לצרף מתכונים רבים ומגוונים.
21. פקאנים מתוקים. בפחות קלוריות!!!!!!!
מירי ,   מושב   (15.01.07)
ביום שישי הכנו (בעלי ואני )פקנים מתוקים בעלי ערך קלורי מופחת וטעם נפלא. בישלנו אותם בסירופן (3/4 כוס סוכר על כוס מים) עד שהמים כמעט נשתו ואז שמנו אותם על תבנית מרופדת בניר אפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. זה לקח בערך 12 דקות עד שהם התייבשו ונקלו והיו טעימים להפליא. אין שום צורך בטיגון!!!
22. ל- 17 - לעוגיות משתמשים בפקאנים טבעיים
יעל גרטי   (15.01.07)
23. כנסו כנסו כנסו
צונאמית ,   חוף השרון   (16.01.07)
יעל גרטי שולתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
24. אך הלוואי והיה נוחת עלי עכשיו איזה טארט פקאן כזה
אייל כהן   (17.01.07)
25. קערת הגשה נאה, זוקיני יפים
זקטל 96   (18.01.07)
אין כמוך גרטיטית, כל פקאן מלמיליאן.
26. כתבה נפלאה !!!!!!!!!!!!
-------------------   (21.01.07)
לא רק רצפטים אלה גם אינפורמציה חיונית לתזונאי ולחובב
חזרה לכתבה