אוכל  טעם החיים
סחלב חם: המחמם הרשמי של החורף
רותי קינן
פורסם: 06.02.07, 11:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-31 דיונים
1. נסתפק בסחלב הבסיסי + שאלה
איילת   (06.02.07)
מה זה עמילן תירס? האם הכוונה לקורנפלור? האם זה חובה ? האם זה מה שמסמיך את הסחלב ? כי הרבה פעמים זה יוצא לי דליל מדי (בלי תוספות). דרך אגב, נראה לי מיותר להוסיף סוכר, כי בד"כ הסחלב מתוק מספיק.
2. סחלב פיסטוק וטחינה גולמית
בת-שבע   (06.02.07)
בתמכון סחלב פיסטוק וטחינה גולמית לא מוזכר באיזה שלב מוסיפים את הטחינה הגולמית?
3. גרסה לעצלנים (טעימה לא פחות)
מאיה   (06.02.07)
4. עמילן תירס = קורנפלור?
אהוד ,   רעננה   (06.02.07)
5. חומץ בלסמי מייפל ותותים?! יאק.
אנא אני באה??   (06.02.07)
6. סחלב חם
סחלב סחלב   (06.02.07)
אין על הסחלב החם שבקניון אלונים ביום שבת פשוט מפנק
7. הסחלב הכי טוב
שי ,   תא   (06.02.07)
בקפנטו-תזמינו רק בטייק אווי-המנה גדולה יותר!!!
8. יש הבדל בין סחלב למלבי?
(06.02.07)
9. sachlav?
gila ,   u.s.   (06.02.07)
what exactly is sachlav in english? thank you!
10. Sachlav = Salep in English
איתי   (06.02.07)
11. הסחלב הכי טעים שאכלתי
יונית ,   כרכור   (06.02.07)
חשבתי שבסיני עד שגיליתי את הסחלב בבית סימסאלה אמירים שווה נסיעה.מנה גדושה בסחלב פירות טריים שוקולד קוקוס בוטנים סירוף גרנדין ומה לא.
12. איך יצא הסחלב אם
יפו ,   יפן   (06.02.07)
אשתמש בחלב אורז במקום חלב פרה? כיצד ניתן להסמיך אותו יותר?
13. סחלב מעולה! שוק התקווה ת"א!!!
ממליץ ,   בחום   (06.02.07)
14. אין כמו סחלב!!!!!!!!!!
ע'   (07.02.07)
15. למס' 9
דני דין ,   usa   (06.02.07)
בדרך כלל אפשר למצוא אבקת סחלב בחנויות של הערבים בארצות הברית. אפילו מצאתי סחלב אמיתי. השם באנגלית הוא זהה אבל רוב האמריקאים פשוט לא מכירים את זה. הם כמובן מכירים את הפרח orchid אבל לא את המשקה. בהצלחה.
16. ישראל
מימה   (06.02.07)
הסחלב בסיני הכי הכי טעים! עם בננה ותפוח, וקוקוס, ובכוס זכוכית גבוהה. יאמי...... אוף, מתי אפשר לחזור כבר לסיני??
17. סחלב טעים ועממי
מ.י ,   תל אביב   (06.02.07)
אני מאוד אוהבת את הסחלב שמוכרים בשנקין בתל אביב, טעים , קלאסי ולא יקר. שווה לחמם בו את הגוף בימים קרים.
18. עשיתי כרגע סחלב עם חלב סויה
שירז   (06.02.07)
כי נגמר החלב הרגיל- ויצא מצויין. ההסמכה היא בדיוק כמו חלב רגיל. בכלל מנה מעולה לשומרי משקל- חלב דל וממתיק מלאכותי. מתוק, מחמם, מנחם, ומתעסקים עם כפית כמה דקות טובות!
19. תגובה ל-1 איילת
רונית ,   דרום   (06.02.07)
אני מכינה את הסחלב הבסיסי והוא טעים מאוד. הסוד הוא לבחוש כל הזמן תוך כדי הבישול כדי שהחלב לא ישרף בתחתית הסיר ואחרי כמה דקות הוא סמיך ונפלא. נסי ותהני
20. תוספת מומלצת
טלי ,   ירושלים   (06.02.07)
כדאי מאוד להוסיף חלבון של ביצה בזמן הבישול, יוצא משהו. ללקק את האצבעות.
21. 9 איך קראת את הכתבה אם אתה לא יודע עברית
מומו ,   ר"ג   (06.02.07)
22. למס' 1-כן, עמילן תירס זה קורנפלור
ערן   (07.02.07)
23. הסוד הוא לא להפסיק לבחוש
מצטרפת ל - 19 ,   הבוחשת   (07.02.07)
ככה הוא יוצא סמיך.
24. היכן ניתן לרכוש אבקת סחלב?
מירי   (07.02.07)
25. סחלב = orchid
אז מה חדש, ג'ורג'?   (07.02.07)
26. כן, עמילן תירס הוא קורנפלור
שושנה ,   דרום   (08.02.07)
27. ל-24
נטע   (10.02.07)
הכי כיף אבקת סחלב בקפנטו (כי כשקופצים לקנות את האבקה מתפנקים על הסחלב שלהם ב- T.A. ט-ע-י-ם!
28. למה כשאני מכינה מאבקת סחלב, נעשה נוזלי מהר מאוד?
ירדנה   (11.02.07)
29. מתבקש חרם על המילים "מזון מנחם"
גיגי   (14.02.07)
די כבר עם זה!
30. תומך בקריאתה של גיגי 29!!
א ,   א   (15.02.07)
די עם זה...
תגובות נוספות
חזרה לכתבה