אוכל  טעם החיים  האקדמיה בשטח
קינוח צרפתי קלאסי - פיננסייר עם אגסים אפויים וגנאש
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 28.02.07, 12:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 14 תגובות ב-14 דיונים
1. המסעדה הכי אובר-רייטד בארץ
סועד מאוכזב   (28.02.07)
אכלנו במסעדה ומאוד התאכזבנו. יקר מידי, שמו אותנו בהתחלה בשולחן מול הכניסה וקפאנו מקור כל פעם שנכנסו אנשים, ולשיאם הגיעו כשמצאנו גומיה בסלט, המלצרים לא התנצלו או שאלו אם נרצה משהו אחר רק לקחו את הסלט והביאו אחר. לא שווה את הכסף ואפילו לא שווה גם מחצית ממנו.
2. אני מעדיף שוואמרה בלאפה
פשוט העם ,   סביון   (28.02.07)
ואחרי זה לקטוף אגס מהעץ ולאכול ככה, טרי.
3. רון, תן לבחור להסביר מה עושה, הוא בטח יודע יותר טוב ממך
אחד   (28.02.07)
בכל הכתבות שלך אתה לא נותן לשף האמיתי להסביר את המנה... חבל!
4. תאכלו אוכל שהינו כשר ! טרף מחוץ לבית ספרנו כיהודים.
(28.02.07)
5. מסעדה נוראית שירות מתנשא ולא מקצועי
מחכה לקונפורטי   (01.03.07)
פעמיים סבלתי שם משירות חובבני, אקוסטיקה בלתי נסבלת ולכלוך על הרצפה קירות ופתחי האורור- לא מתאים לי לשלם הרבה ולקבל מעט כל כך , ראו הזהרתם בנוסף לכך קיבלתי מנה עם חול וכהחזרתי אותה נאמר לי שאני כנראה עדין לא בשל לכך......
6. שפאץץץץ
מאוריקו ,   חולון   (01.03.07)
מה יהיהההה תגידדד כבר עייפתייי מהנסיונות להחזיר אותך למוטבב פשוט תסום ותן לשים לדבר!!!
7. לשפאץ יש כריזמה של קרפדה מתה
שירה   (28.02.07)
הוא ממש ממש משעמם
8. למה כל כך קטן?
דני ,   תל אביב   (01.03.07)
9. אומנות
אלון ,   מרכז   (01.03.07)
הפשטות, איזה יופי ליצור כזאת מנה יפה צריך סבלנות זמן והרבה אהבה לדבר
10. שפאץ אתה פשוט מעצבן!!!!
גם יפה גם אופה ,   תל אביב   (01.03.07)
בשביל מה לעזעזל אתה הולך לשפים ולקונדיטורים מוצלחים כל כך? הרי בסופו של דבר אין לנו הצופים הזדמנות לשמוע אותם. זה כל הזמן אתה ואתה. די כבר!
11. לכל המקטרגים על "מול ים" - זה רק מקמצנות
בא לי עוד פעם   (01.03.07)
זאת אחת המסעדות הטובות בעולם, החל במנות ראשונות, המשך בעיקירות (בהנחה שאתם אוכלים פירות ים) וכלה בקינוחים המדהימים. לצערי, אכלתי שם עד כה רק פעמיים בחיי, וכמעט שלא נהניתי מאוכל מדהים, מרגש ומיוחד כמו שם באף מקום אחר. אין כל טעם להשוות למנת פלאפל טעימה או חומוס שווה. כל סוג של אוכל כבודו במקומו מונח. כמו שיש מסעדה מזרחית מעולה (ולצדה מסעדה מזרחית גרועה), כך גם יש מסעדת שף מעולה (וכך גם המחיר), לצד מסעדת שף גרועה). תגידו שהשיקול הוא המחיר, אחרת כל דבר אחר לא נשמע אמין (אלא אם כן אתם בהגדרה לא אוכלים פירות ים, או לא אניני טעם ולא אוכלים אוכל מורכב קצת יותר מאשר פלאפל או חומוס).
12. שפאץ אתה לא עובר מסך
לא עובר מסך   (01.03.07)
שפאץ אתה ממש לא עובר מסך
13. "אנינים"
דוד ,   שרון   (01.03.07)
מול ים היא המסעדה הטובה בארץ נקודה. חומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר שקיימת שרות מקצועי ושף מעולה(יורם ניצן). אכלתי שם מספר פעמים וכל ארוחה וכל מנה היו חוויה. מאז נסגרה קרן מול ים היא יחידה ברמתה. אני בספק אם מישהו ממותחי הביקורת אכל במסעדה אי פעם.
14. לכמה מנות מיועדות הכמויות שבמתכון?
שלומציון   (01.03.07)
חזרה לכתבה