אוכל  טעם החיים
פול האוס - ארבעה מתכוני פול
ynet
פורסם: 12.03.07, 13:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-17 דיונים
1. פול ירוק
(12.03.07)
אני לא יודעת מה זה פול ירוק? בבקשה תעזרו לי. תודה רבה סקרנית
2. נראה כמו שעועית ירוקה, רק רחב, גדול וטעים יותר
(12.03.07)
מומלץ לגשת לירקן הקרוב...
3. "רחב, גדול וטעים יותר" - זה מה שכולן אומרות לי...
פולי   (12.03.07)
4. מרק גרזן
רוני   (12.03.07)
5. לי אסור לאכול פול כי אני G6PD - האם יש פורום?
א.ג   (12.03.07)
6. שעועית יותר טעים
יעל,י-ם   (12.03.07)
שעועית הרבה יותר טעים מפול... המשפחה שלי אוהבת פול אבל אני חולה על שעועית. יותר טעים- יותר טוב....
7. מתה על פול ירוק - אבל למה אין מתכונים צמחוניים?
(12.03.07)
8. הכי טעים זה פול ירוק....
פול מדמס   (12.03.07)
בתוך התרמילים מבושל במי מלח, כמו פסטה. ואז לסנן להוציא מהתרמילים ולאכול בהנאה יאמייי..........
9. פול ירוק מאכל אדיר מונע סרטן מעי הגס רב עוצמה
טולדנו ,   מקנס /שטרסבורג   (12.03.07)
10. כתבה על פול זה לא קצת פלצני?
שי ,   תל-אביב   (12.03.07)
11. פול ירוק עם אורז ותבשיל טלה- מעדן
שי   (12.03.07)
פעם בשנה בערב פסח סבתי מכינה תבשיל זה. פשוט המאכל הטוב בעולם!!!! אין עליו
12. נכון שאפשר להכין את המרק בלי בשר?
צמחונית נודניקית   (12.03.07)
13. פול זה דבר נהדר, יש בו חומר שנקרא דופאמין
שגורם לתחושת רוגע ,   ושובע עילאיים, בחיי.   (13.03.07)
ניתן לקנות פול קפוא בכל סופרמרקט בשקיות של סנפרוסט או חברה דומה . מאוד מאוד בריא , וצריך רק לדעת כיצד לבשל אותו ולתבל אותו. הכי טעים עם פרוסות דג (מושט/סלמון) , עם שמן רגיל ותבלינים : מרק עוף (2כפות) , פפריקה רגילה (1 כף) ומעט כורכום (הצהוב ). לערבב התבלינים +השמן בקערה , להוסיף רצועות פלפל אדום רגיל ועגבניות פרוסות ,להוסיף מיים לכיסוי , לא להפוך את הדגים באמצע הבישול ( בין חצי שעה ל-45 דקות) ויוצא מעדן מה זה משביע.....
14. תגובה ל 12 - בוודאי רצוי לא להכניס חלקי גופות בעלי חיים
לאוכל   (13.03.07)
15. מתכון צמחוני מדהים לפול ירוק
אורי ,   מרכז   (13.03.07)
1.5 ק"ג פול ירוק. ראש שום כתוש. 4 עגבניות בשלות קצוצות. מזהיבים את השום בסיר מוסיפים את גרעיני הפול השטופים, מאדים ביחד עם השום כעשר דקות , מקפידים שלא יחרך השום . לאחר מכן מוסיפים את העגבניות הקצוצות מוסיפים מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וכמון לפי הטעם , מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי. מדי פעם לערבב . להגשה ניתן כדאי לסחוט לימון ולהוסיף קצת כוסברה קצוצה דק. מעדן. אגב פרוק התרמילים הנאה שלמה לילדים.
16. מתכון לפול ירוק צמחוני
רבקה ,   ראשון לציון   (16.03.07)
חב' פול ירוק של קפואה (סנפרוט) 3 שיני שום חתוכים (עיגולים) 8 עילי שמיר קצוצים דק 1 כף אבקת מרק בטעם עוף 2 כפות שמן מלח ,פלפל לבן לפי הטעם. בסיר שמים את כל המוצרים למעט השמיר מאדים 3 דקות על אש נמוכה מוסיפים 11/2כוס מים רתוחים לאחר הרתיחה מוסיפים את השמיר ומבשלים עד שמתרכך בערך 30 דקות בתאבון
17. תגובה ל-5
שרה ,   נגב   (22.03.07)
גם לי אסור אם אתה עולה על פורום אשמח אם תפרסם זאת תודה שרה
חזרה לכתבה