אוכל  טעם החיים  האקדמיה בשטח
קינוח ממכר - טראפלס בקרם נוגט עם בננה בקרמל
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 04.04.07, 11:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-24 דיונים
1. חבל על הזמן-הייתי אוכלת תבנית כזאת עכשיו
יאמי יאמי   (04.04.07)
2. נשמע מדהים אבל...
ד"ר פון גסלר   (04.04.07)
1. למי יש ברנר בבית? 2. לוקח יומיים עד שזה מוכן עם כל הקירורים ללילה וקירורים אח"כ. 3. שבע מאות סירים, תבניות וכו'. אבל עדיין - נשמע מדהים חבל"ז.
3. קורנפלור
בולבולית   (04.04.07)
האם במקרה מתכון זה כשר לפסח - לדעתי קורנפלור לא כשר.?????? אשמח לתגובות
4. מתכונים לשפים?
מירב   (04.04.07)
נראה לי טעים מאוד. מוצא חן בעיני גם שהשף רון כהן מפנה אותנו למקום שבו ניתן להשיג את הפריטים המיוחדים יחסית (נוגט). מה לגבי ברנר? האם הוא ייחודי לשפים? ובגרסה הביתית: איך לקרמל את הבננה? אשמח לפתרונות נגישים וביתיים... תודה.
5. שאלה לרוני
משה ,   צפון   (04.04.07)
באיזה עובי צריכים להיות הטרפלס
6. קחו 150 שקל, בקטנה מחיר המתכון הזה
הצעת ,   הגשה   (04.04.07)
לכו לקונדיטוריה משובחת, קנו 2 טראפל, עשויים בדיוק לפי המתכון הפלצני הזה. ישאר לכם המון עודף. תאכלו ותהנו. לא תשמינו. מטבח נקי. והכי חשוב - רווח נקי של שלוש שעות יקרות בחיים במהלכן לא התחרבשתם בין הסירים. חג שמח.
7. לבשל הם יודעים, גיאומטריה לא....
איציק מפליציק   (04.04.07)
מדובר כמובן במקביליות ולא בדלתונים....
8. לבולבולית
ליאת   (04.04.07)
במו עיני ראיתי במרכולים - קורנפלור כשר לפסח. פלאי הטכנולוגיה !!!!!
9. כמה הערות
א.   (04.04.07)
1. קורנפלור כשר לפסח לאוכלי קיטניות. מי שלא אוכל קיטניות שיחכה שבוע או שישתמש בקמח תפוחי אדמה. 2. למי שאין ברנר - אפשר לקרמל ת הבננות במחבת ואז להניח אותן על הקרם.
10. ל - 3:
(04.04.07)
את מהאנשים האלו שעדיין שומרים כשר? עד מתי נהיה יהיו קורבנות של הרבנים עד מתי? לשמור על כשרות זו מסורת בלבד ולא מחייב אף אחד, באמת שאין צורך לשמור על הדבר המטומטם הזה אז צאי מהלחץ ותכניסי קצת קורנפלור..
11. למה צריך קונפלר ?
שואל   (04.04.07)
12. לבולבולית ול-6
מיכאל   (04.04.07)
- בולבולית: קורנפלור אכן כשר לפסח. ראשית כי מדובר למעשה בעמילן ושנית כי הוא מופק מתירס ולא מחיטה (לא שברור לי למה חיטה לא כשרה לפסח... הרי לא חיטה הייתה הבעייה אלא השמרים!). -6: נו באמת! מה אתה קורא מתכונים אם אתה לא רוצה ללכלך את הידיים ואת המטבח. זה כמו להגיד לחובב נגינה, למה להתאמץ וללמוד את היצירה, תקנה את הדיסק... שתי חוויות שונות לגמרי. תעבור למדור אחר.
13. נראה טעים
אחת   (04.04.07)
תודה לסבינה
14. העתקתי ושמרתי. בגילגול הבא מבטיח לנסות...
הממ   (04.04.07)
15. אחלה מתכון!!!
גרטה   (05.04.07)
יאמי יאמי !!!! ממש מגרה ולא קשה להכנה שווה לנסות .... חג שמח לכם
16. קורנפלור כשר
קובי ,   עיר החטאים המתוקים   (05.04.07)
קמח תפוחי אדמה בהכשרים ההכי מהודרים שיש.
17. קורנפלור למרות שמו בדכ מופק מתפו"א
מישהו   (05.04.07)
תבדקי על השקית כתוב קמח תפו"א ואני חוזר בד"כ כי יש גם מקמח תירס
18. איפה יש חנויות שמתמחות במוצרים לקונדיטוריה
טלי ,   נתניה   (05.04.07)
בנתניה , הרצליה, הוד השרון ותל-אביב ?
19. לכל הבולבולונים- קורנפלור- cornflour זה קמח תירס!!
בשמת   (05.04.07)
20. חישוב מהיר ומדכא
משביתת שמחות   (05.04.07)
ככה, בגדול ובלי להיות קטנוניים, בחישוב של ארבע מנות יצא לי 2045 קלוריות למנה, ושלא תבינו לא נכון, אני מתה על קלוריות, ואוהבת לאכול, אבל חברים, אנחנו מדברים פה על ארוחה שלמה באידי כולל קינוח ויין , ועוד נשאר עודף לאיזו מיני טורטית. ונגיד עשיתי ספורט באותו יום, אז גם תפוח. לא חבל?
21. מתכון פשוט לטראפלס(אהרוני)
מכורה לשוקולד ,   מרכז   (05.04.07)
250 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה 3/4 כוס שמנת מתוקה 2 כפות וויסקי משובח אבקת קקאו אופן ההכנה: ממיסים את החמאה ביחד עם השמנת. מוסיפים את השוקולד, כשמתקרר , מוסיפים2 כפות של וויסקי. מאחסנים לשעה במקפיא. לאחר כשעה יוצרים בעזרת כפית כדורים ומגלגלים באבקת קקאו. מומלץ לאחסן במקפיא ולהוציא בסמוך לאכילה.(אחרת הם רכים).
22. ל- 12 ממני מספר 6
אני ,   בחורה   (05.04.07)
לא, זה ממש לא כמו להגיד לחובב נגינה תקנה את הדיסק. מי ישמע על איזו פרטיטורה מדובר פה, אתה צריך לצאת יותר חמודי. בישול זו לא "אומנות", תפנים. כל אידיוט יודע להמיס שוקולד ולערבב אותו עם שמנת ואז להמשיך ולאונן על זה עד שהוא נופל מהרגליים. בישלתי סיר או שניים (או חמשת אלפים) בחיי, ואני גם אוכלת באופן קבוע ויום יומי, ואפילו אכלתי כבר במקומות "נחשבים מאוד" בארץ ובעולם. ולהגיד לך משהו? - עוד לא נולד המתכון שאגיד עליו - וואלה שווה להזיע על זה חצי יום ובלבד שאחוש את העונג העילאי של הטעם הזה. זה פשוט לא שווה את זה. מניסיון של הרבה חצאי ימים שעשיתי את הטעות והייתי יצירתית וחרוצה. בקיצור - מי שרוצה טראפלס מהסרטים שימיס שוקולד עם שמנת בסיר קטן, אפשר קצת ליקר בפנים וצימוקים או קליפת תפוז או מה שבא לך - דקה עבודה. למקרר. כשמתקרר לאכול עם כפית. חג שמח. אה, ואני אכנס לאיזה מדור שבא לי, תתפלא.
23. ננה? אבל זאת מסעדה גרוזינית לא? גם לי קוראים ננה אגב....
ננה ,   111   (05.04.07)
24. ועונה לתשובות- כנסו
פותר בעיות   (07.04.07)
1. ננוצ'קה גרוזינית. ננה לא 2. ניתן לקרמל את הבננה חצי דקה במיקרו עם קצת סוכר דמררה או מה שבא לכם. 3. אחלה מתכון, תיהנו
חזרה לכתבה