|
הצילומים מרשימים, החומרים נמצאים כמעט בכל בית, קליל אך אלגנטי. מה עוד אפשר לבקש. אני בטוח אנסה להכין אותם לקראת החג.
|
|
|
2. אפשר לקבל תרגום לעברית בבקשה?
לאחר הצלייה מסננים את הפטריות עם שמן זית, חומץ ותימין למשך שעתיים לפחות.
מה???????
חוץ מזה מה הקשר למילפיי ("אלף עלים", שם של עוגת קרם ידועה)?
|
|
|
|
|
נראה לי שהם התכוונו מצננים ולא מסננים
|
|
|
|
|
6. שככו את הפטה
שרון שני , |
כפר סבא |
|
(15.05.07) |
במתכון של אשני הפיל אין הסבר לגבי הפטה.
עם מי היא משתלבת?
|
|
|
על העצים. תחילת עונת התאנים עכשיו
|
|
|
8. אופס! מצאתי את הפטה! מצטערת!
ביטול הערה
|
|
|
בצק קנוי, תרד קפוא וממרח עגבניות תעשייתי. אני אקנה כבר בורקס וזהו...
|
|
|
10. למספר 3, אביה
אביטל , |
גבעתיים |
|
(15.05.07) |
יש ויניגרט תפוזים מעולה של חברת הרטבים "תמרה" - להשיג בסופרים במקרר!
|
|
|
מה זה טוב טעם ? איפה ניתן לקנות?
|
|
|
12. tov taam
shirli , |
toronto |
|
(15.05.07) |
for those of us not living in Israel, what can be used instead of Tov Taam in the cheese falafel?
|
|
|
13. tov taam
meira , |
new york |
|
(15.05.07) |
You can use farmer cheese.
|
|
|
14. פורטובלו קטועת רגליים? זה ממש מגרה.
נוצי , |
הוד השרון |
|
(15.05.07) |
<מתכון למילפיי פורטבלו וגבינת עזים>
|
|
|
15. במקום טוב טעם מומלץ "כנען"
הרבה יותר איכותית - "כנען" של תנובה - מעולה לפשטידות ומאפים.
|
|
|
|
|
היכן ניתן לקנות את ממרח עגבניות מיובשות המופיע במתכון של"אוזני פיל" עם פטה, תרד ועגבניות מיובשות אשמח לקבל מענה באיזה רשת חנויות ניתן לקנות. תודה רבה
|
|
|
18. ממרח עגבניות מעולה ניתן למצוא אצל
משק אייזנברג בכפר ביאליק בקריות
וכן עוד מוצרים מעולים
מומלץ
|
|
|
19. מה קטע של הפלצנות עם המילים הלא מובנות האלו??
אולי זו בעיה שלי שאני לא דוברת "מטבחית" כשפת אם, אבל עדיין נראה לי שאם מפרסמים מתכון באינטרנט צריך להסביר מה זה רינג...
|
|
|
instead of toronto - use Israel
|
|
|
|
|
את הגבינה ניתן להשיג בכל סופר חברת טרה משווקת אותה ואולי עוד חברות וזאת גבינה חצי קשה שמתאימה לאפיה מילוי ועוד... ממש טעימה ממליצה למלא אותה אפילו בפלפלים בצבעים שונים שעברו צלייה ולטגן עם תערובת של שניצל כמו הכדורים יאמיייי
|
|
|
23. ל-17 מתכון לממרח עגבניות
תוכל לחפש את הממרח ברשתות או שיותר פשוט להכין בבית כל מה שצריך זה עגבניות מיובשות שאפשר לקנות בכל חנות תבלינים או במעדניות להשרות במים רותחים 10 דקות לטחון במעבד מזון עם כפית חומץ בלסמי 1 שן שום ושמן זית משובח עד למרקם הרצוי וזה מעדן בפני עצמו שיכול לשמש לממרח על לחם.
|
|
|
24. כמה שאלות לגבי האוזניים:
1 שבישול ממנה והלאה |
|
|
(21.05.07) |
1. אם מאפסנים בטמפ' החדר - האם הגבינה לא מתקלקלת?
2. האם ניתן להגיש קר או שצריך לחמם לפני הגשה?
|
|
|
25. אולי ירדו לעם עם מתכונים יותר עממיים.
|
|
|
כמה פרסומות סמויות של המגיבים.
|
|
|
27. אתם יהודים אתם?החגים הפכו לחגי אוכל, ותו לא. בושה וחרפה.
במה "דנה" התקשורת בכל חג? באוכל, כמעט רק באוכל.
כך בראש השנה, בפסח, בשבועות וכו'. כאילו חגי העם היהודי נועדו לאכילה וזלילה.
זו משמעות החגים אצל הישראלים. אוכל. וכן, כמה עולה ה"סל לחג" ברשת שיווק זאת או אחרת.
ילד שגדל פה יום חושב שהחג נועד לדיון ועיסוק באוכל.
אתם יהודים אתם? אוכל, זה מה שיישאר מחגי ישראל אצל הישראלים המתבוללים.
|
|
|
משרים את הפיטריות עם שמן זית ותימין.
|
|
|
חוגגים חג יהודי עם מאכלים של גויים עד לאן הגענו ?? ההתבוללות בשיאה!!!
|
|
|
30. לא יהודים אנחנו בני אדם דם דם
| |