אוכל  טעם החיים  האקדמיה בשטח
פינוק אישי בהחלט: מאפה שמרים במילוי ריקוטה וצימוקים
רון (שפאץ) כהן
פורסם: 16.05.07, 14:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-12 דיונים
1. 18 מנות?ספרתי נכון?
ורד   (16.05.07)
2. נכון כי הקוקוטים די קטנים
גרגרן   (16.05.07)
3. הכמויות ממש לא מדויקות
אבישי ,   ב"ש   (17.05.07)
הבצק בחיים לא יתגבש לבצק עם יחס של 180 מ"ל חלב ו 450 גרם קמח, גם עם הביצים והחמאה. שמתי לפחות כמות כפולה של חלב
4. ל-3. אין לך מושג, אל תעיר הערות
(17.05.07)
כשעובדים לפי הכמויות המצויינות בצורה ברורה ביותר - הבצק יוצא מצוין!!! לא לשנות!!
5. ל 4 ניסית או שאתה שסתם מתנפח?
אבישי ,   ב"ש   (17.05.07)
שמת 180 מ"ל חלב על 450 גרם קמח? ידוע שכדי לעשות בצק כמות הנוזלים צריכה להיות 60% מכמות הקמח.
6. עשיתי מ ע ד ן
חיה ,   ב"ש   (17.05.07)
הכמויות נכונות הבצק בדיוק כמו שמתואר טעים טעים חבל"ז ממומלץ.
7. תשובה לאבישי...
(17.05.07)
אח שלי...במקרה הכנתי גם כן, ויצא נחמד. ולגבי הנוזלים במתכון: יש בדיוק כ-60% מהקמח. 180 חלב, 1 ביצה = כ-60 גרם, 2 חלמונים= כ- 40 גרם. (במידות האלו בסמ"ק וגרמים הם כמעט חופפים). הבצק יצא לי קצת רך אפילו בגלל תוספת החמאה ולאחר הקירור הוא יצא אחלה.
8. האם ניתן לאפות בתבנית מאפינס?
מה דעתכם?   (18.05.07)
9. סופי סופני?
inna ,   usa   (18.05.07)
סופי סופני? למה נותנים לאנשים עם שפה כל כך נוראית במטבח לדבר? הוא צריך לעשות חשק לבשל מתכון כל כך עדין ולא ללכת לפצח גרעינים...
10. מה הקטע של כמויות בגרמים? עזרה בבקשה
(20.05.07)
11. הוראות הקיפול לא משהו. נורא חפיף ולא אינפורמטיבי, חבל
(20.05.07)
12. מעולה יצא נהדר תודה על המתכון
נורית ,   תל אביב   (30.05.07)
חזרה לכתבה