|
|
|
2. נכון כי הקוקוטים די קטנים
|
|
|
3. הכמויות ממש לא מדויקות
הבצק בחיים לא יתגבש לבצק עם יחס של 180 מ"ל חלב ו 450 גרם קמח, גם עם הביצים והחמאה.
שמתי לפחות כמות כפולה של חלב
|
|
|
4. ל-3. אין לך מושג, אל תעיר הערות
כשעובדים לפי הכמויות המצויינות בצורה ברורה ביותר - הבצק יוצא מצוין!!!
לא לשנות!!
|
|
|
5. ל 4 ניסית או שאתה שסתם מתנפח?
שמת 180 מ"ל חלב על 450 גרם קמח?
ידוע שכדי לעשות בצק כמות הנוזלים צריכה להיות 60% מכמות הקמח.
|
|
|
הכמויות נכונות הבצק בדיוק כמו שמתואר טעים טעים חבל"ז ממומלץ.
|
|
|
אח שלי...במקרה הכנתי גם כן, ויצא נחמד.
ולגבי הנוזלים במתכון: יש בדיוק כ-60% מהקמח. 180 חלב, 1 ביצה = כ-60 גרם,
2 חלמונים= כ- 40 גרם. (במידות האלו בסמ"ק וגרמים הם כמעט חופפים).
הבצק יצא לי קצת רך אפילו בגלל תוספת החמאה ולאחר הקירור הוא יצא אחלה.
|
|
|
8. האם ניתן לאפות בתבנית מאפינס?
|
|
|
סופי סופני? למה נותנים לאנשים עם שפה כל כך נוראית במטבח לדבר? הוא צריך לעשות חשק לבשל מתכון כל כך עדין ולא ללכת לפצח גרעינים...
|
|
|
10. מה הקטע של כמויות בגרמים? עזרה בבקשה
|
|
|
11. הוראות הקיפול לא משהו. נורא חפיף ולא אינפורמטיבי, חבל
|
|
|
12. מעולה יצא נהדר תודה על המתכון
נורית , |
תל אביב |
|
(30.05.07) |
| |