|
נראה לי שזהו קיש: תחתית בצק, הרבה נוזלים (ביצים , המון גבינה).
|
|
|
ההבדל נובע מהשפה: קיש זה בצרפתית פשטידה זה עברית.
זה כמו לשאול מה ההבדל בין עוגה לטורט?
|
|
|
המתכונים שלה דורשים תמיד מלא דברים שאין בבית. ואין לה מתכון אחד בלי מעבד מזון. מלא בלאגן במטבח. לא שווה
|
|
|
4. מה באמת ההבדל בין עוגה לטורט?
יואל , |
צפון תל אביב |
|
(16.05.07) |
|
|
|
5. חבילת חמאה?? לא בבית ספרינו !!!
גלית , |
הרצלילה |
|
(17.05.07) |
|
|
|
6. תוותרו על הבצק פזרו רק פרורי לחם ומילוי
יוצא נפלא ופחות שמן.
|
|
|
חיה בשנות השמונים, כשביסלי ובצל מטוגן משקית היו הדבר החם. אלא שבינתיים גם התעדן טעמנו וגם פתאום נודע לנו שביסלי, כמו גם בצל מטוגן משקית, מכיל חומרים מסרטנים שלא רק שמסכנים את בריאותנן אלא גם ממש לא מחמיאים לאינטיליגנציה שלנו- זה לא אוכל אלא חיקוי לאוכל, וגוד גרוע. אז בבקשה, משהו שעשוי ממזון ולא מרעל!
|
|
|
8. Tami. back to school
Nina , |
California |
|
(17.05.07) |
need to learn more
|
|
|
9. מתכוני השף הלבן מלאי שומנים וקלוריות - ממש מיותר ומזיק
|
|
|
אפשר להכין ללא הבצק (סתם משמין).
היות ויש פרורי לחם וגבינה צהובה , ניראה לי שהפשטידה תצא מוצקה.
|
|
|
11. לטל התוקפנית
שולה הבודקת , |
ירושלים |
|
(17.05.07) |
ההתקפה האישית של השפית מיותרת וגסת רוח. את שואפת ל"מעודנות" במטבח אבל כותבת בצורה בוטה באינטרנט.
יותר מזה, לפני שאת משתלחת תעשי קצת שיעורי בית. את מוזמנת להתקשר לשירות הלקוחות של אסם ( 1700-70-76-76)ולברר האם בחיבלה של 40 גרם בצל יבש יש יותר מאשר בצל, שמן ותבלינים. אני ביררתי את הנושא. הם מתחייבים שאין במוצר חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום-גלוטומט.
אז מה בדיוק הצית אצלך את האיכססס?
אם את חרדה כל כך - אל תוסיפי את המוצר (40 גרם!...) למתכון. נראה לי שזה לא יעלה ולא יוריד.
|
|
|
כל הכבוד!!אחלה מתכון ממולץ בחום במיוחד למי שאוהב ברוקולי .
| |