לאשה  מגזין שף  עוגות ועוגיות
בראוניס עם שני שוקולדים
איילת הירשמן
פורסם: 07.06.07, 14:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 82 תגובות ב-77 דיונים
1. אולי מספיק עם המילה "נכונים" באוכל, מה זה התכתיב הזה ? יש
(07.06.07)
בכלל אוכל לא נכון ?
2. איילת, המתכון שלך לעוף בשבוע שעבר היה מעולה -אפשר יותר
את מקסימה ומקצועית   (07.06.07)
מתכוני אוכל ופחות עוגות/קינוחים ?
3. איילת כל מה שאת מדגימה נראה מפתה בטירוף
יריב   (07.06.07)
4. ככה לא עושים בראוניס
השף הטיפה יותר מנוסה   (07.06.07)
אני לא מבין איך כל פעם מפרסמים פה מתכונים מגוחכים של אנשים שמתיימרים לעסוק בתחום. אם הבחורה החביבה בוידאו הייתה נמצאת יותר מ15 דקות במטבח מקצועי היא הייתה יודעת, שלעולם אבל לעולם לא מוסיפים ביצים לשוקולד חם אלא תמיד להפך. מוסיפים את השוקולד אל הביצים תוך כדי ערבוב. הסיבה היא שאנו לא מעוניינים לקבל חביתה! הנקודות הלבנות שיש לה במרקם ורואים אותן בברור כשהיא מעבירה את העיסה לתבנית, זה חביתה שהתמצקה סביב השוקולד. מזעזע!!! חוץ מזה בראוניס צריכים להיות הרבה יותר נמוכים, ודחוסים. היא גם אומרת שהיא לא רוצה שהם יצאו צמיגיים. אבל מה לעשות בראוניס טובים אמורים להיות צמיגיים. ממש גומי משוקולד. אני אשמח אם בפעם הבאה אולי תראו מישהו קצת יותר מקצועי.
5. אי אפשר לטרוף במטרפה לא חשמלית? כלומר, לטרוף ידנית?
(07.06.07)
6. היא לא נראית אחת שאוכלת הרבה בראוניס או שוקולד בכלל
שלומלו   (07.06.07)
7. --------"(שבירת) הדיאטה שלי " (מתאימה בבראוניז)------
כפיר ,   הרצליה   (07.06.07)
החלטתי היום להודיע בזאת אני וכולי החלטנו לרזות, ולפני ההחלטה כך לי להתברר, לכל העולם כבר רצתי לספר. אני חייב להתחיל כי כולם בוחנים, אם אני אוכל כמו ציפור או עדר תנינים. אמרתי להם זה מאוד בריא , אוכל מזין עשיר וטרי. סיפרתי להם על כל היכולות שאוכל דל שומן גם מונע מחלות שאוכל עשיר בסידן או באבץ מונע התקפים מעקפים וגם שבץ הדיאטה התחילה ואני לא אדיש וכולם מרכלים אני כבר מרגיש כמו לוליין על חבל בקרקס גדול הם עומדים למטה ומתים שאפול. חדשיים עברו לדיאטה והשקרים האמת בהתחלה קצת אכלתי מרורים הערות מפגרות ממשפחה וזרים לדיאטה שלי הם לא בדיוק עוזרים אז בשתיים בלילה כשאני צמא הולך למקרר בלי שאף אחד יראה. ובמקום קולורבי עגבניה וחסה, דופק עוגת תותים ויוצא מהבאסה. כפיר.
8. רוצים שיפור לבראוניז שלכם?
שמאלני קיצוני   (07.06.07)
תוסיפו 2 סוליות חשיש לחמאה ותראו איזה בראוניז יצאו לכם ווא ווא
9. יו מספר 8, אתה כזה מגניב. אפשר להיות חברה שלך?
(07.06.07)
פ-א-ת-ט
10. ל - 9
שמאלני קיצוני   (07.06.07)
לא ידידתי, אי אפשר. אני נהנה מבנות שאוהבות לעשן לי את הג'וינט, ולא הולכות לקרוא ב"לאישה" כמו מטומטמות. פ-א-ת-ט.
11. למרות שלא רצית צמיגי-יצא לך zakaletz.
יעלי ג'לי   (07.06.07)
כל פולני יסביר לך מה זה... חחח
12. מס 10
(08.06.07)
אתה באמת כנראה על 'גבוה'. אתה גם קורא 'לאשה'!!! לא שמת לב, או שמישהיא/הוא 'מעשן' לך את הג'וינט עכשיו (הית מת)? גבר שקורא לאשה זה 'חמור' שבעתיים מאשה שקוראת!!! ועוד מדור בישול...חחחחחחחחחח (לפעמים המגזין דוקא לא רע, לא?) היה טוב בהודו?גם שם קראת מתכונים..??
13. למספר 6
מישהו ,   קרית ביאליק   (08.06.07)
למה נראלך שהיא אוכלת את זה? היא מביאה את זה להפקה ולצלמים.. שבסוף חוטפים קלקול קיבה רציני מהאוכל שלה
14. תגובה ל-7: כפיר - אהבתי!!! שיהיה לך
נעמי ,   צפון   (08.06.07)
בתיאבון. מאחת שכבר הייתה בדיאטות - כמו אקורדיון.
15. 4 - וואי איזו תגובה מרירה הבאת... קצת עצוב וכואב מדי, חומד?
יניב ,   אופה   (08.06.07)
16. ל 8-9-10-12התגובות הם סיחות פרטיות????
מירי   (08.06.07)
17. לאיילת - בקשר לעוף
(08.06.07)
נתת פעם מתכון לעוף עם גזר צימוקים ויין - היכן הקישור? תודה
18. שילוב מנצח
שלומית ,   הוד השרון   (08.06.07)
השילוב של שולקולד לבן בתוך בראוניס הוא אכן שילוב מנצח!! אני משתוקקת כבר לאפות בעצמו וכן- לשבור קלות את הדיאטה עבורו!
19. ה ב ר א ו נ י ז = מתכון מנצח אמיתי
אלופת הבראוניז ,   הרצליה   (08.06.07)
עשיתי לפחות מאה פעמים בראוניז בחיים שלי. המתכון החביב עלי, שהוא גם חסכוני יחסית הוא של רות סירקיס מהספר הקלאסי מהמטבח באהבה. מומלץ רק להמיר את המרגרינה חצי חצי בחמאה. חוץ מזה = מי ממיס שוקולד על האש? בשביל זה יש מיקרו, הרבה יותר טוב. ולסיכום= אין על בראוניז. האלופה
20. ל 12
שמאלני קיצוני   (08.06.07)
וואלה אח שלו אני בחור אוהב שוקולדים וראה בראוניז ישר קפץ לי החשיש לראש אבל לא אחשלי בהודו רק עישנתי את החומרים פשוט האוכל שלהם לא תמיד נקי אחי
21. נראה שוקולדי ומפתה מאוד.
דליה ,   צפון   (08.06.07)
אוהבים שוקולד כמוך. יש לך מתכון לבראוניז בשילוב שוקולד וגבינה? אפשר להחליף את השוקולד הלבן אותה כמות באגוזי לוז או שוקו צ'יפס?
22. וואוו=]
עדי   (08.06.07)
נראה טעיםםם חח
23. ל - 4 היא אמרה שהשוקולד התצטנן. ולא רואים שום חביתה.
גדי ,   מרכז   (08.06.07)
24. מממ...
(08.06.07)
25. יקירתי, לא חידשת מאום
טל   (08.06.07)
רבים וטובים ממך הגו את הרעיון של כמה סוגי שוקולד בבראוניז. המשיכי לעבוד על מתכונים....... בהצלחה
26. לכפיר - טוב לראות שאתה עוד כותב ....
א' ,   חולון   (08.06.07)
ד"ש ממני נני
27. ל-4
בשלנית   (08.06.07)
מספר 4 צודק, בראוניז צריכים להיות נמוכים ודחוסים מאוד, יותר כמו טבלת שוקולד שהוסיפו לה קצת קמח...אבל הרבה אנשים לא יודעים את זה, ומה שיצא לה, בטוח מעולה פשוט לא ההגדרה המדוייקת לבראוניז. ובקשר לביצים: כניראה שלא ראית מספיק מתכונים של איילת. אין סיכוי בעולם שהיא לא חיכתה קצת שזה יתקרר, כניראה חתכו בעריכה. לא רואים שום חביתה. אל תשמיץ אותה, היא גאון.
28. כפיר מתגובה 7 מתה על השירים שלך !!!
חגית החגיגית   (08.06.07)
אתה ממש מוכשר ושנון ! זו לא הפעם הראשונה שנתקלתי בך , YNET תנו לו טור !
29. השולקולד לבן ..אפשר שוקולד פרה ?פשוט?
(08.06.07)
והשוקולד הרגיל גם פרה ?
30. ומתי מוסיפים אגוזים .. כמו בתמונה??
(08.06.07)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה