|
1. ד"ר דרור, תודה! על כתבה מענינת.
|
|
|
כבר אני שולח את ילדי לקרוא אותו ולדבר עליו בכיתה
|
|
|
מאיפה חיידקים מסויימים קיבלו את השם שלהם.
|
|
|
4. אך מה השפעת הבקטריוצין המוסף לבשר ?
להרבה רעלנים של חידקיים יש השפעה שלילית על בני אדם (למעט חומרים אנטיביוטים כמובן). האם הנושא נבדק?
|
|
|
5. רשמתי לפני, ואם אראה ת'חיידק אדפוק לו כפכף בראש.
|
|
|
6. כתבה מרתקת ענינית וממצה.--כל הכבוד!!!
|
|
|
תודה על המאמר. יפה ובהיר להדיוטות.
|
|
|
8. ואם אני מכניס את הירקות למים רותחים 3 דקות ?
מה יקרה אז ?
אפשר לאכול או לא ?
|
|
|
הכותב כותב בהיר וברור, הכל מובן ואין שאלות נוספות. כל הכבוד.
|
|
|
|
|
לחידק הליסטריה קיימים 5 זנים שונים שלכל אחד מהם יש אפקט אחר על האדם.
הזן המסוכן ביותר הוא זה המסוגל לגרום לתמותה אצל נשים הרות אך יש זנים הגורמים לתופעות שונות כמו סחרחורות וחום .
ליסטריה הוא חידק פתגוני ואי הקפדה על נקיון מקפיצה מיליוני מונים את תפוצתו.
לכן מומלץ לעטוף כל בשר בניילון בעת שמירתו במקרר.
| |