אוכל  אוכל בווידאו  במטבח כמו שף
ממולאים באיטלקית: קנלוני בגבינות ופסטו
ynet
פורסם: 21.06.07, 08:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-33 דיונים
1. נורא שמן! 2 שמנת לבישול - למה? פתיתי פרמז'ן? עדיף המקור
(21.06.07)
2. שתי הערות
(21.06.07)
1. אם משתמשים בפרמזן איכותית (לא של תנובה) מספיקה חצי הכמות (תטעמו ותחליטו). 2. כדאי לשים רוטב עגבניות גם מתחת לקנלוני וגם מעל, ומעליו לשים את הבשמל.
3. לא יודעת איך המנה אבל..השף מהמם:) !!!
אחת מהצפון ,   צפון   (21.06.07)
4. 1111111111111111111111111111111
(21.06.07)
5. פתיתי פרמזן ????
סבס   (21.06.07)
איך אפשר לומר שהפתיתי פרמזן של השף הלבן הם פרמזן!???? זה אפילו לא מתקרב לגבינה!!
6. פצ'קראי
יעל ,   ת"א   (21.06.07)
ממש בלתי אפשרי לדחוף מילוי לקנלוני הצר מאוד.
7. נורא משמין
פרנצ'סקה ,   ירושלים   (21.06.07)
חבל על הגיזרה, מה עם הביקיני?
8. again and again
chef a paris   (21.06.07)
non non non how many time did i told you you, reallly you dont know how to COOK. "BESHAMELE" THIS IS NOOOOT THE WAY OF MAKING IT &this is not the way of making this dish olala dear god. go take some cooking cours in "TADMOR" or " BISHULIM" or what ever shity school you study....have a good day
9. תשובה ל-6
(21.06.07)
ממלאים שקית ניילון עבה במלית מוציאים אויר וקושרים עושים חור בפינה של השקית (בהתאם לגודל הגושים של המלית אבל תמיד מספיק קטן להיכנס לקנלוני) ואז אחד אחד, משחילים קצה של קנלוני, לוחצים על השקית (שמים יד בקצה השני של הקנלוני, שלא יגלוש) תרגיל ישן הבצלחה
10. איזה חתיך אופיר, לאכול אותו במקום הקנלוני
יאמי ,   ירושלים   (21.06.07)
11. מישהו יודע....
T   (21.06.07)
איפה אפשר לרכוש (קונדיטוריה או אחר) את הגרסא המתוקה של הקנולי?
12. האם פילדלפיה לייט יכול להחליף גבינת כנען?
מבשלת ,   קנדה   (21.06.07)
13. לא ראיתי כלום כי מלא קופסאות של חיקויי גבינות
קופרניקוס ,   ת"א   (21.06.07)
ומוצרי חלב בינוניים הסתירו את כל המסך. בפעם הבאה השף המכור אופיר וידובסקי יראה לנו קלוז-אפ של קוטג' וברקע יסביר איך מכינים בורקס גבינה ממולא בקוטג' או גבינת כנען... ***אז רוטב בשמל צריך להכין בלי לדחוף 2 חבילות של שמנת לבישול אלא עם ליטר חלב. זה גם יותר זול וגם יוצא יותר קטיפתי. ***בנוגע לפרמז'ן - תמיד לקנות גוש ולגרד זה הרבה הרבה יותר טוב וטרי במקום הפירורי פשרה האלה. ***לא צריך לדחוף גבינת כנען לכל מקום ובפרט לא לקנלוני. הרבה יותר מתאים זה להשתמש בריקוטה מעורבבת עם מוצרלה למשל. לסיכום אני מתפלא שלא ראינו עוד מתכון של שמנת צמחית רק כי תנובה החליטו לתת בוסט למוצר הגרוע הזה, ואני כבר לא מתפלא על השף המכור... ובטח לא מתגובה 3 (אחותו או אשתו או אמא שלו) שמגיעה כמעט בתדירות של זה ממעלה הקשקשת שמדבר על הדולר...
14. איזה מן שף זה? בשמל מכינים רק עם חלב, וכמו כן מוסיפים מוסקט
שרה   (22.06.07)
15. אנשים יקרים, כך תהפכו את המתכון לפחות משמין
אפרת פ. ,   צפון   (22.06.07)
דבר ראשון, שמתי לב שלמר וידבסקי יש נטייה להוסיף פתיתי פרמזן לכל מתכון אפשרי. אני הייתי מוותרת ומשתמשת בקוטג' שהוצאנו ממנו את המים (כן, יוצא ממש ממש טעים), גבינה בולגרית 5% שומן מפוררת ובזיליקום טרי למלית (בתוספת שום כתוש, מלח, פלפל ועוד מה שבא לכם). את רוטב הבשמל לא עושים עם שמנת מתוקה אף פעם. מה שכן עושים זה משתמשים בחלב, קמח, מרגרינה או חמאה, מלח ופלפל. כמות הרוטב היא לפי כמות החלב. לא צריך לשים יותר מ-80 גרם חמאה על ליטר חלב, ובערך 5 כפות קמח (אפשר קמח מלא, קמח kamut, קמח spelt) ואת המלח והפלפל. מבשלים על להבה נמוכה תוך כדי טריפה במטרף ידני. אם כל החמאה נמסה והרוטב לא מסמיך מספיק מוסיפים עוד כף-שתיים קמח וטורפים. ברגע שהרוטב מתחיל להיות מוכן הוא מסמיך מאוד. בשלב הזה צריך לטרוף אותו היטב ולהוריד מהלהבה ברגע שהוא הגיע לסמיכות הרצויה (כמו קרם שניט). צריך לצקת את הרוטב כשהוא חם כדי שלא ייקרש ויסמיך יותר מדי. כל השאר אותו דבר כמו במתכון (אני לא הייתי משתמשת בפרזמן להקרמה, אלא לפני שיוצקים את הרוטב, מפזרים קצת גבנ"צ או מוצרלה מגוררת ואז את הרוטב. ככה הגבינה לא משחימה מהר והיא משתלבת עם הבשמל). בהצלחה...
16. מס' המלצות לבישול מדוייק יותר :
רק אם בא לכם...   (21.06.07)
ננסה להתמקד בבישול נכון: 1.יש לבשל את הקנלוני כ 3/4 בישול ( זאת מכיוון שבתנור, צינורות הפסטה יכפילו את ניפחם מהסיבה שהם מוקפים בנוזלי רוטב העגבניות ), ורק אז למלא אותם, כך, בתום הבישול, הקנלוני יהיו מלאים לגמרי , ולא יראו סמרטוטיים עם מעט מילוי . אגב, בעזרת שק זילוף, תהליך המילוי קל בהרבה, במיוחד כעת, כשהקנלוני גדולים יותר. 2.בהנחה שתיישמו את ההמלצה הקודמת, זמן האפייה יתקצר משמעותית, מכאן שצריך ליצוק את רוטב העגבניות בעודו חם מאוד אל התבנית, להניח את הקנלוני הממולאים, לכסות שוב ברוטב עגבניות, ואז בבשמל ובפרמז'אנו רג'אנו ( אם כבר טורחים ). 3.להכניס לתנור מחומם מראש ל200 עד 220 מעלות, כשהתבנית לא מכוסה. 4.מכיוון שכל המנה חמה, והקנלוני קיבלו כמעט את כל זמן הבישול שהם צריכים, צריך רק להמתין להקרמה של החלק העליון. בתאבון !
17. מי שעושה דיאטה לא אוכל קנלוני בגבינות ופסטו
לכול המרזים   (22.06.07)
18. לכל ה"מבינים" וה"פריזאי" בראשם
קצת פרגון ראבאק!   (22.06.07)
תפסיקו לבלבל במוח! אחלה מתכון, אחלה שף ואחלה הגשה!! ה"שף" מפריז (טוקבקיסט 8) אכול קנאה - כל פעם מנסה להפגין בקיאות קולינארית באנגלית קלוקלת, שבטח גם משקפת את "מיומנות" הבישול שלו. אתה לא מעניין אף אחד בנאדם, תתעורר. הקשקשן מס' 13 (קופרניקוס) חושב שגילה את את אמריקה - באמת? יש פה חסות של תנובה? לא ידענו... ומה רע בכך בדיוק אם אנחנו זוכים לסרטוני לימוד בישול חינם אין כסף??? יכול להיות שאתה בכלל עובד בשטראוס וזה מה שכואב לך כל כך?... לסיכום: תרצו - תאכלו, לא תרצו - אל תאכלו!
19. המתכון הקודם הייה אסון
אייל ,   ת"א   (22.06.07)
עשיתי את הלזניה לפי ההוראות יצא זוועה וטפל !! לגבינת כנען אין טעם....
20. הערה לבמאי של הוידאו
מיה   (23.06.07)
כל פעם אותה טעות- למה אתם לא מראים את הקטע שזה יוצא מהתנור ואופיר חותך את הפרוסה הראשונה?????? ואגב ..אין על אופיר אבל מה יהיה עם ..מוסיף מוסיף מוסיף מוסיף....???
21. את אותו דבר אפשר למלא עגבניות
גילה   (23.06.07)
או פלפלים כמובן להכפיל את המלית לפי הכמות הרצויה הרבה יותר דיאטטי ניסיתי וטעים לאללה.
22. tooo no 18
chef a paris   (23.06.07)
first thing i know you are the chef " OFIR" so cute the bulshit man .you stack in fucking creeeepy show " THE WHITE CHEF "or what ever ha ha ha . second thing you never saw me cooking and belive me dude i'm way bether then you and your " COOKING" soyou gonna stay in you creeeppy show make 20 shekel for one hour and i'm gonna stay in paris and work in the best restaurant in paris (for " ALAIN DUCASSE" if you call yourshelf a chef so i g you know him) and make 35 euro for one hour..... so yes do us some favor and go work some other place
23. סרטון וידאו
ariela ,   קרית מוצקין   (24.06.07)
למה יש בעיות בהקרנות סרטים שומעים קול אבל הסרט לא מוצג
24. אפשר למלות בבשר במקום גבינה כמו קישואים
מירי   (24.06.07)
25. הכנתי בדיוק לפי ההוראות ויצא 10
כולם אהבו את המנה   (24.06.07)
כדאי להכין בתבניות אישיות זה משדרג את ההגשה
26. יש הרבה חכמים פה.....
שלומית   (24.06.07)
א. ל24 כותבים למלא ולא למלות ב. רוטב בשמל כן עושים עם שמנת מתוקה. ג. כל דבר טוב הוא בדרך כלל משמין. ד. משהו אמר בתאבון........
27. לפריזאי (22)
שאפה בת"א (18)   (24.06.07)
אני דווקא אישה ולא איש, ורחוקה מאוד מלהיות שף או אופיר... אבל הנה כבר בהתחלה ה"קיוט דה בולשיט" שלך (במקום "קאט") מדגיש את הנקודה שלי לגבי האנגלית הקלוקלת... מציעה שתעבור למקלדת עם עברית, ידידי, האנגלית שלך רק מציגה אותך כלא חכם במיוחד (למרות שה"קיוט" הזה אולי בעצם משקף את התת מודע שלך) :) בכל אופן - אני פשוט לא יכולה לסבול את הכתיבה שלך (גם בלי קשר לשגיאות הרבות). יש צורה ודרך להגיד דברים ואתה רחוק מאוד מהצורה ובטח מהדרך. יתכן ואתה סופר שף מצליח ומדופלם בפריז, ואפילו מאחלת לך את כל רגלי הצפרדע והיורו שבעולם, אם תרצה. אבל אולי פשוט תנסה להרצות שם ותחסוך מאיתנו את זיבולי המוח, תודה.
28. הורדתי קצת בשומן ויצא נפלא
מיקי   (16.02.08)
במקום 2 שמנת השתמשתי ב-1, לא הקרמתי מעל עם פרמזן וברוטב עגבניות שמתי 2 כפות שמן. יצא נפלא.
29. הכנתי כבר כמה פעמים עם שינויים
אפרת   (02.02.09)
אנחנו מאוד אוהבים אבל כדי להוריד בכמויות השומן וגם מכמות העבודה במקום רוטב עגבניות ובשמל הכנתי רוטב רוזה עם שמנת אחת ושמתי גם קצת מתחת לקנלוני וגם מעל. ויתרתי על ההקרמה, שמתי קצת פרזמן וקצת עמק 9% אבל לא 200 גרם, הרבה פחות... יוצא מוצלח מאוד לטעמי, רק לשים לב שלא יתייבש כשמוציאים את האלומיניום.
30. יש שיטה פשוטה..
אחד ,   צפון   (27.05.09)
תכניסי את המילוי לשקית ניילון ותגזרי את הקצה. ותלחצי על השקית שהמילוי יצא לתוך הקנלוני :)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה