|
שנים של נסיון עושים את העבודה. שרות מקצועי וסבלני. מומלץ בחום
|
|
|
2. משדרג חווית בישול
חובבת מטבח , |
מרכז |
|
(13.07.07) |
אחרי שחתכתי עם גלובל קשה להבין מה לעזאזל עשיתי קודם. ליגה אחרת לגמרי!!!. ממולץ
|
|
|
3. המלצה-כנסו
אין שם , |
תל אביב |
|
(13.07.07) |
ללובלינסקי יש סניף גם בקיבוץ גלויות בת"א- שפע חניה
|
|
|
4. מקצועי
שף חובב , |
תל אביב |
|
(13.07.07) |
הסכינים ,לא מחירי שוק,יחד עם זאת שווה כל שקל,והשרות חבל"ז.
|
|
|
5. אחלה כתבה, רק תחליפו את העורך של הסרטון
|
|
|
שלום לכולכם. הכתבה מצוינת.
חבל שלא הזכרתם שיש לכם סניף לובלינסקי גם בנהריה שאותו מנהלת אילנה בליצבלאו. שרות עם כל הלב הכי מקצועי שראיתי.כל הסעדות בנהריה וסביבה נכנסים לחנות הקטנה של אילנה. היא גם לוקחת השחזות. דוד הטבח.
כדאי לכם להיכנס.
|
|
|
7. 6 - החנות בנהריה דווקא כן מוזכרת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3422485,00.html#139912
|
|
|
8. כתבה אינפורמטיבית חבל שנתנו במה להערות הדביליות של טישלר
בנוגע לאופניים או שפם בחזה וכו...
הייתי מאוד ממליץ לטמבל הזה לקחת קורס ביחסי ציבור וללמוד שלרוב השתיקה יפה לחכמים,ואם נותנים לך במה תמכור סכינים ולא סטיגמות מעווותות...
|
|
|
9. השף החתיך של לובלינסקי
סיון , |
תל אביב |
|
(13.07.07) |
שווה לבקר בלובלינסקי רק בשביל לראות את השף החתיך שלה.
|
|
|
10. הסכין הכי טוב שיש לי עלה... 4 שקלים.
רון הכחול , |
ירושלים |
|
(13.07.07) |
קניתי אותו כשהייתי ביפן בחנות של "כל דבר במאה ין".
ככה ז, בארץ עם מסורת בת מאות שנים של ייצור חרבות וסכינים למטרות שונות, מאמנויות לחימה ועד חיתוך סאשימי, גם הסכין הכי פשוטה היא מעולה.
|
|
|
|
|
1. הגברים תמיד שלטו במטבח! בבית זה סיפור אחר.
2. יש המתהדרים בסכינים משובחות ללא יכולת בישול מינימלית ויש מבשלים בחסד המשתמשים בסכין של 5 שקל.
3. אם יש לכם את שניהם - זכיתם!
4. גלובל מצוינת אבל יש אחרות.
5. דוד מהריה - הבנו
אחלה כתבה
|
|
|
13. הערה - פיסיקה לא קשורה לסגסוגות. כימיה כן!!!
|
|
|
14. שכחתם להזכיר Damascus steel
|
|
|
15. it is chimistry no phisics
roy , |
kfar saba |
|
(13.07.07) |
so fuckin stupit
|
|
|
16. התחלה טובה לסדרת כתבות
עקרת בית , |
י-ם |
|
(13.07.07) |
ותודה ל-ynet ,תמשיכו! ההבדל בין הסכינים הוא עצום-במיוחד למי שהשתמש/ה בסכיני 4 ב-10 ש"ח מהשוק.
פחדתי בהתחלה,אך כשלומדים להסתדר עם הסכינים-שואלים את עצמנו איפה היינו קודם?
בהצלחה לכולם,ושיהיה אוכל טעים!!!!!!
|
|
|
17. שאלה: אם כתוב סכין שף 26 ס"מ, זה כולל את הניצב או להב בלבד?
|
|
|
18. מי שמגיע לניו יורק
Masamoto , |
NYC |
|
(13.07.07) |
http://www.japanese-knife.com/Merchant2/merchant.mv
|
|
|
19. סכינים
שמעון רונן , |
רחובות |
|
(13.07.07) |
חבל שלא נכנסתם לתחום של סכיני השחיטה
שזהו עוד תחום מעניין ורחב,
וגם מדוע אי אפשר לחקות את ייצור המתכת
של שני יצרנים אמריקאים שנפטרו לפני
כארבעים שנה witkin .ו miller
|
|
|
הבאתם לפה אנשים שמתפרנסים ממכירת סכינים ובקשתם מהם חוות דעת...מה רציתם ? שימליצו על סכינים טובות ב50 ש"ח?
השפיות הכי טובות והכי מנוסות הן (לרוב) הנשים האמהות וסבתות שלנו . תשאלו אותן גם...
|
|
|
21. איזה מזל שריח לא עובר דרך האינטרנט
מה הפלצנות הזאת?
|
|
|
22. הגודל קובע גם קובע - נכנס עד העצם
|
|
|
קבלנו מתנת חתונה לפני מעל 30 שנה סכין של שפילד סטיל.
בצד האחד היא משוננת (מסור) ובצד האחר סכין גלית. בקצה הסכין יש 2 שפיצים כמו פה של דג.
הסכין גמישה במידה סבירה, ועד היום לא נאלצנו להשחיז אותה אפילו פעם אחת. (יותר מ30 שנה כאמור) אפשר לחתוך בה דגים, בשר ,ירקות וגם עץ, גומי ומסמרי מתכת -מאומה לא קורה לה. מה שנקרא
life guaranty פשוט קשה להסביר זאת.
לקראת חתונת בתי לפני מס' שנים החלטתי לקנות לה מתנה כזאת -חיפשתי בארץ וגם באנגליה -אין להשיג. כן גם אצל לובלינסקי אין.
יש למישהו מושג איפה משיגדם כזאת סכין כיום???
|
|
|
24. ברוך שובך יעל, התגעגענו! מידע מעניין ארוז בקלילות
רבקה , |
ירושלים |
|
(13.07.07) |
|
|
|
25. One of the best gifts I ever got
Noam , |
Michigan |
|
(13.07.07) |
was a set of Zwielig knifes from my parents in law for my wedding
Great knifes, make me want to cook more, so if you want to get your man into the kitchen, by him a knife!
good article
|
|
|
26. ל-13, אם כבר להיות נודניק...
הנגזרת של הביולוגיה זה כימיה.
והנגזרת של הכמיה זה פיסיקה.
כך שבסופו של דבר, הכל פיסיקה...
- הכוונה היא, שכל תהליך ביולוגי הוא חיבור של שני חומרים כימיים (אם זה מע' הורמונלית, עצבית וכו').
- כל תהליך כימי הוא בסופו של דבר הפסיקה של יחסי הגומלים בין החומרים השונים (כוחות פיסיקלים/חשמליים גורמים לחומרים להתחבר אחד עם השני).
|
|
|
27. ל13+ 15 זו פיזיקה ולא כימיה
כיוון שאין כאן תגובה כימית ושינוי החומר, אלא תירכוב החומרים במצב מותך, אפשר לטעון כי זוהי פיזיקה של חומרים, ואין כאן תגובה כימית.
|
|
|
קניתי סכין גלובל לפני חודשיים ומאז אני ואשתי התחלפנו בתפקידים. אני לא זז מהמטבח.
אגב, קניתי אותו בלובלינסקי בקיבוץ גלויות. מחירים לא בשמים, שירות מקצועי ואדיב מאד.
|
|
|
הכתבה יפה מאד ומעניינת.
לאלו שמעוניינים להעשיר את הידע עוד, אני ממליץ לקרא כתבה שלי שהתפרסמה כאן בעבר במדור הנפלא של איריס ג'ורלט.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2938297,00.html
|
|
|
30. פישפריקים,בשלתי פי 10 טוב מכם בלי כל הפלצנות הזו
הסבתא של המגיבים , |
ז'ל |
|
(13.07.07) |
מה איתכם? אתם טבחים בבית מלון?
כמה פטרוזיליה אתם כבר חותכים סקוזאטה:קוצצים לארוחה?
לכמה דגים אתם מורידים את העור
סקוזטה:מפלטים לארוחת עשר סקוזטה:
בראנץ' (בראנץ' בתחת המקומט שלי!!)
תיצ'מו מה סבתא זפטה אומרת לכם:
אם בחיים הייתי,למרות התחת המצ'וקמק שלי הייתי בועטת לכולכם במוח התחתון!!
מזל שסבא ג'פאטו כבר לא בחיים ולא
שומע איזה נפחנים אתם מה גם שבסוף האוכל שלי יצא תמיד טוב יותר.
| |