אוכל  טעם החיים  מתכון לבריאות
מיסו ושמחו - שלושה מתכונים טעימים ובריאים
פיליס גלזר
פורסם: 22.08.07, 09:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-13 דיונים
1. תודה!
רנה ,   מרכז   (22.08.07)
פיליס גלזר תודה רבה לך! אין כמוך!
2. תודה ושאלה
שירי   (22.08.07)
איפו קונים מיסו צמחוני? (עדיף באזור חיפה) ברוב החנויות אני מוצאת רק מיסוי שהוסף לו בוניטו.
3. כתבתם לעולם אין מרתיחים!במיסושירו כתבתם מבשלים 3 דקות,נו??
(22.08.07)
הרתחה זה 100 מעלות ובישול זה עד 100 מעלות אז מה הכוונה ?,סתם חם !,כי אני איני מכיר צורת בישול שבאופן קבוע מחזיקים ביד מד חום .או שהכוונה ,בישול על המזל .
4. miso
johannes ,   Germany   (22.08.07)
i buy my miso here from a macrobiotic firma. the miso is unpasteurised and therefore much healthier. i also check that the soy beens are not gene manipulated (like mot of the products are). for a vegi dip: 2 sp. Mugi (or genmai) miso 1 sp rice vinager (or genmai su) 2 sp soy sauce sugar a bit of mustard bon apetit
5. שאלה חשובה-צריכה של קלוריות
שומרת ,   נהריה   (22.08.07)
הייתי מעוניינת לדעת כמה קלוריות יש בכל סושי? וכמה קלוריות מכיל מרק המיסו?(לצלחת או 100 גרם) תודה..:)
6. מיסו של פיליס
ליאה ,   ת"א   (22.08.07)
פשוט גדולה!
7. לפיליס
אורית ,   יבנה   (22.08.07)
מתכונים מאוד מאוד מעניינים אני אקנה היום מיסו ואנסה אותם, תודה פיליס.
8. לא הבנתי נה עושים עם שברי אצת הנורי במתכון האחרון
(22.08.07)
9. ל-5, 5 חתיכות סושי = כ 200 קלוריות
(22.08.07)
10. פיליס תודה!
דפנה   (22.08.07)
11. איפה יש חנות למוצרים יפניים
אלירן ,   קריות   (23.08.07)
מישהו מכיר חנות לקניית כל המוצרים האלו באזור הקריות?
12. ל11 - מזרח ומערב בחיפה וסו שף בחיפה
ע   (25.08.07)
13. המתכון למרק מיסו לא מומלץ
יובל   (24.07.10)
חסר מרכיב מרכזי - דאשי (אבקה לציר דגים)
חזרה לכתבה