לאשה  מגזין  החברות של נטשה
עוגות אישיות ליום הולדת או לבוקר של כיף
נטשה חיימוביץ'
פורסם: 11.10.07, 10:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 38 תגובות ב-38 דיונים
1. אפשר את המתוכנים בעברית?
רותי   (11.10.07)
2. מתכון לעוגה
שחר   (11.10.07)
מבקשת מתכון לעוגה, מחר יש לבן שלי יום הולדת, רעיון נהדר
3. חבל שלא רשמת פה 2-3 מתכונים בסיסיים
מתעניינת ,   וקצת עצלנית   (11.10.07)
גם לבלילה עצמה וגם לציפוי.... פתחתי את הבלוגים, אבל יש שם המון מידע וסוגים...סתם מעייף לחפש שם זה יותר טוב לפריקים של העניין לא לכאלה שנחשפו לרעיון בפעם הראשונה
4. בשביל שזה יהיה ממש יפה...
אמא של   (11.10.07)
מאוד מומלץ לניסיוני, לצפות את המאפינס בקרם או קצפת לבנים. כך, יראו כל הקישוטים מבריקים יותר, בעיקר אם שמים את כל סוכריות הגומי של הדובונים/ נחשים/ דובדבנים. קרם שוקולדי "בולע" את הצבעים של הממתקים ומכהה אותם. וחבל
5. אפשר מתכון בעברית בבקשה?
לירון בת 13   (11.10.07)
6. מה זה המאפינס ניירות לאפייה?
היכן אפשר לקנות?   (11.10.07)
7. ציפוי לקאפ- קיקס
חמי ,   תל אביב   (11.10.07)
הי נטשה כתבה מקסימה איך עושים ציפוי חמאה מסורתי לקאפ-ייקס תודה חמי
8. אפשר לחשוב איזו תגלית מרעישה.....נסו לאפות
בגביעי גלידה   (11.10.07)
9. איפה אפשר למצוא את כתבת המתכונים, שבה הופיעה התמונה שמופיע
(11.10.07)
כאן בטור? בעבר התפרסמה התמונה של המאפים האישים, הצבעוניים הללו ביחד עם מתכונים, באחד מגליונות לאשה? האם אפשר לקבל את המתכון לקרמים הצבעוניים הללו? או קישור לכתבה הנ"ל?
10. ====אין צתכון, ואם יש זה באנגלית למה?===============
טליה   (11.10.07)
11. ל-1 אין מתכון זה רק הצעת הגשה את יכולה לעשות
דורית   (11.10.07)
כל עוגת טורט שאת אוהבת או עוגת שוקולד ולצפות אותה כמו שהם מציעים.
12. להלן מתכון לציפוי חמאה
הילה ,   ראש העין   (11.10.07)
1 חלמון ביצה 1 כפית מיץ לימון 50 גרם חמאה מומסת כ- 2כוסות אבקת סוכר מקציפים ידנית את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם רצוי, ניתן להוסיף חמאה/אבקת סוכר במקרה הצורך. אח"כ ניתן לחלק לקעריות ולשים בכל אחת קצת צבע מאכל. בהצלחה
13. ל- 2 הנה מתכון מצליח לעוגת יומהולדת או כל אירוע
דוריתה   (11.10.07)
1 כוס קמח 4 ביצים 1 כוס שוקולית 1/2 כוס שמנת מתוקה אפשר פרווה 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 כוס שמן 3 כפות תמצית רום 1/2 חב' שוקולד מריר לציפוי לערב את כל החומרים ולשפוך לתבנית לאפות בחום של 180 מעלות למשך 45 דקות בערך. כשהעוגה מוכנה יש להכין את הקרם לציפוי לקחת את 1/2 השמנת שנשארה + שוקולד מריר ולחמם על אש נמוכה בסיר , עד שיימס ויהיה קרם אחיד. לצפות את העוגה כשהיא חמה. ב ה צ ל ח ה.
14. הכי פשוט בעולם
בת של   (11.10.07)
1. מתכון לכל עוגה בחושה שאוהבים 2. תבנית שקעים למאפינס 3. עטרות נייר 4. תנור 5 שמנת עמידה לקצפת 6 כמה סוכריות צבעוניות או קישוטים לפי הטעם 7. אם רוצים קצפת צבעונית, שימו לב לגילוי המרעיש: טיפה של צבע מאכל!!! 8 בתיאבון
15. בקיצור: איך להרעיל ילדים עם צבעי מאכל מסרטנים
נשמע טעים   (11.10.07)
16. אני חילקתי כאלה בגן במקום שקית הפתעות עם בצק סוכר למעלה
פשוט וקל   (11.10.07)
בצק סוכר קונים בחנויות לעוגות (30 ש"ח לקילו וקילו זה המוווון) וטיפה טיפה צבע מאכל. לשים את הבצק סוכר , מרדדים וחותכים עם צורה לעוגיות (לב או פרח או כוכב) ושמים על העוגה עם טיפה קרם פשוט. קל וכייף. הילדים ממש אהבו
17. ניסיתי את המתכון הזה של איילת - יצא ממש אבל ממש לא משהו.
(11.10.07)
יש מתכונים יותר מומלצים...
18. 15 תלמד/י לקרוא:
(11.10.07)
"מי שרוצה להשקיע יותר, יכול לצבוע את קרם החמאה בצבע מאכל עשוי מתמציות צבע שאינן מזיקות לילדים"
19. מתכון בתרגום לעברית
Liron ,   Los Angeles   (11.10.07)
25 Cupcakes, חום תנור-180 מעלות צלזיוס. חומרים: 200 גרם שוקולד מריר (רצוי 85% מריר). 343 גרם חמאה. 2-1/4 כוסות סוכר (445 גרם). 8 ביצים. 1-1/4 כוסות (180 גרם) קמח-לכל מטרה. 1/4 כוס (30 גרם) אבקת קקאו-לא ממותק. 1-1/2 כפות אבקת אפייה (7 גרם) 1/4 כף מלח לפני הוראות ההכנה: להכין תבנית עם נייר אפייה עליה, ולפזר מעל את כוסות הנייר הקטנות המיועדות ל- Cupcakes. הוראות הכנה: 1. לקצוץ את השוקולד, ולהעביר אותו לתוך קערה של מיקסר עומד. 2. להוסיף את החמאה לקערה עם השוקולד, ולהעמיד את הקערה מעל מחבת עם מים רותחים על אש קטנה עד שהשוקולד נמס, והחמאה מתערבבת עם השוקולד. 3. להוריד מהאש ולערבב עם הסוכר. לתת לתערובת להתקרר במשך 10 דקות. 4. לערבב עם מיקסר למשך 3 דקות. 5. להוסיף ביצה אחת אחרי השניה, ולערבב 10 שניות בין ביצה לביצה. 5. להוסיף לתערובת את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח, ולערבב עם המיקסר עד שנוצרת תערובת מושלמת. 6. להוסיף את ציפוי הקרם מעל כל Cupcake, ולהכניס לתנור למשך 25 דקות (או עד שקיסם יוצא נקי), על חום של 180 מעלות. *רצוי להשאיר מרווח קטן בתוך כוסות האפייה, ולא למלא עד הסוף, למקרה שה- Cupcakes יגלשו. חומרים-ציפוי (שוקולד): 170 גרם של שוקולד מריר (רצוי 85% מריר). כוס שמנת. כף תמצית וניל. קמצוץ מלח. אופן ההכנה: 1. לקצוץ את השוקולד להעביר לקערה עמידה בחום. 2. לחמם בסיר את השמנת עד לבעבוע. לשפוך את המנת מעל השוקולד. 3. להניח לתערובת לדקה אחת, ואז לערבב עד לתערובת מושלמת. 4. להוסיף את תמצית הוניל והמלח, לערבב. 5. לתת להתקרר מס' דקות לפני המריחה. *ניתן לקשט עם פיצפוצי שוקולד וכד' חומרים-ציפוי(קרם שמנת): 3/4 כוס שמנת. 2 כפות סוכר. אופן הכנה: 1. לערבב את השמנת במיקסר (על מהירות גבוהה), עד שנוצר מרקם זהה. 2. להוסיף סוכר. בהצלחה, ובתיאבון!
20. ל-18 - רוב הצבעים הנמכרים מרעילים !!!!
דלית   (11.10.07)
כל צבעי המאכל הם רעל מוסווה שגורם נזקים לגוף בטווח הקצר והארוך, צריך להיות מאוד חשדניים כלפי האימרות "צבע בריא"
21. יש למישהו את המתכון של מגנוליה מניו יורק???
קאפ ,   קייק   (11.10.07)
הקאפ קייקס הכי טובים שיש!!!
22. המתכון לכתבה
אוסנת ,   ירושלים   (11.10.07)
חומרים (14-16 יחידות): 2 כוסות (340 גרם) קמח לעוגות ("שטיבל" מס' 5), מנופה 1 כפית אבקת אפייה 225 גרם חמאה, רכה 1/3 1 כוסות סוכר 5 ביצים 1 כף תמצית וניל טהור 1/2 כפית תמצית שקדים חומרים לקרם חמאה בסיסי לציפוי: 3 חלבונים (114 גרם) בטמפרטורת החדר 1 כוס סוכר 200 גרם חמאה, רכה גיוונים לקרם: שוקולד: בקערת מתכת בינונית ממיסים 150 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות, עם 3 כפות מים מעל לסיר עם אדים. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. לקרם וניל: מוסיפים 1-2 כפות תמצית וניל טהור לקרם הבסיסי. לקרם לימון או תפוז: מוסיפים 1-2 כפות מיץ תפוזים או לימון טרי לקרם הבסיסי. לקרם קפה: ממיסים 1 כף אבקת גבישי קפה "אספרסו" נמס ("נסטלה") ב-1 כף מים חמים, מצננים, ומוסיפים לקרם הבסיסי. כלים: 2 תבניות שקעים למאפינס הכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). 2. משמנים את השקעים שבתבניות ומרפדים בעטרות נייר. 3. מנפים ביחד את הקמח עם אבקת האפייה. 4. בקערת מיקסר מקציפים את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית- גבוהה כ-5 דקות, לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומקציפים היטב לאחר כל הוספה, רק עד שהביצה נבלעת פנימה. מוסיפים את הווניל ותמצית השקדים. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים קצרות רק לקבלת תערובת אחידה. 5. בעזרת כף מעבירים את התערובת לשקעים שבתבנית. ממלאים עד 2/3 גובהם. לא מחליקים. אופים כ-25 דקות, עד לקבלת צבע זהוב, וכשקיסם הננעץ פנימה יוצא נקי. מצננים בתבנית על רשת. אופן הכנת קרם חמאה: 6. בקערת מיקסר ממתכת שמים את החלבונים עם הסוכר. מניחים מעל לסיר עם אדים ומקציפים ברציפות במטרפה ידנית עד שהתערובת חמימה למגע. מסירים מהאש ומעבירים למיקסר חשמלי. בעזרת המקצף מקציפים במהירות בינונית עד שהתערובת לבנה, תפוחה ומעובה, וצוננת למגע. מחליפים לקרס השטוח של מיקסר רב עוצמה, ובמהירות בינונית-נמוכה מוסיפים 1-2 כפות חמאה בכל פעם ומקציפים מעט עד לקבלת קרם תפוח ויציב (זהירות: הקצפת יתר גורמת לפירוק התערובת. אם הקרם מתפרק מעט, ממיסים חלקית 1 כוס קרם מעל לסיר עם אדים. מחזירים לקערת המיקסר, ומקציפים מחדש לקבלת קרם חלק ואוורירי). מוסיפים את הטעם הרצוי. אופן ההרכבה: מורחים שכבה עבה של קרם מעל לכל קאפקייק ומקשטים בסוכריות צבעוניות, תלתלי שוקולד וקישוטים אחרים, כיד הדמיון.
23. מתכון נפלא ב10 דקות-
יעל   (12.10.07)
לערבב 3 כוסות קמח+שקית אבקת אפיה+2 כוסות סוכר+1 כוס אבקת קקאו+חצי כפית מלח+אבקת סודה לשתיה. להוסיף 1 כוס שמן ולערבב. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולערבב. להוסיף 2 ביצים טרופות ולערבב. לאפות בתנור מחומם,180 מעלות צלסיוס כ40 דקות. מופלא ופשוט.
24. המתכון של מגנוליה
בטי בופ   (12.10.07)
From the Magnolia Bakery in New York (as seen on Sex in the City). This is their most popular cupcake, iced with vanilla buttercream, aptly titled the "vanilla vanilla." The most popular color for the icing is pink. Ingredients 1 1/2 cups Self-rising flour 1 1/4 cups All-purpose flour 1 cup Unsalted butter, softened 2 cups Sugar 4 Large eggs, room temperature 1 cup Milk 1 tsp Vanilla extract Preparation Preheat oven to 350 degrees F. 1. Line 2 (1/2 cup-12 capacity) muffin tins with cupcake papers. 2. In a small bowl, stir to combine the flours. Set aside. 3. In a large bowl, on the medium speed of an electric mixer, cream the butter until smooth. 4. Add the sugar gradually and beat until fluffy, about 3 minutes. 5. Add the eggs, 1 at a time, beating well after each addition. 6. Add the dry ingredients in 3 parts, alternating with the milk and vanilla. With each addition, beat until the ingredients are incorporated but do not over beat. 7. Using a rubber spatula, scrape down the batter in the bowl to make sure the ingredients are well blended. 8. Carefully spoon the batter into the cupcake liners, filling them about 3/4 full. 9. Bake for 20 to 25 minutes, or until a cake tester inserted into the center of the cupcake comes out clean. 10. Cool the cupcakes in tins for 15 minutes. 11. Remove from the tins and cool completely on a wire rack before icing. 12. Ice with tinted Vanilla Buttercream and sprinkles. Cook's Notes If you would like to make a layer cake instead of cupcakes, divide the batter between 2 (9-inch) round cake pans and bake the layers for 30 to 40 minutes.
25. רעיון נחמד
עוגות   (12.10.07)
עוגות מיוחדות ויפות שמתאימות גם הן לארועים אפשר לראות באתר הזה http://ugot.ios.st
26. ל15 הבורה
(12.10.07)
נכון שאף פעם הילדים שלך לא אכלו במבה/נקניק/ארטיק מעניין ששם צבעי מאכל לא הפריעו לך
27. ל 20
(12.10.07)
כמעט כל מה שאת אוכלת צבוע! וירקות זה בריא? קחי k300 ותרססי בצלחת זה אותו דבר כמו הירקות שאת אוכלת
28. ל-23 .כמה אבקת סודה לשתיה לא רשמת.זה
ל-23 ,   ק   (12.10.07)
מתכון למאפינס או לעוגה רגילה?
29. תודה רבה ל24!!!! תבורכי
(12.10.07)
30. ל-6
שירן   (12.10.07)
בכל סופר או מכולת... קוראים לזה מנג'טים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה