|
1. לא שווה כלום בלי לראות את איילת
|
|
|
2. האם זה יוצא דומה לקרמשניט של אגם בלד בסלובניה?
|
|
|
איילת מספר אחד בבישולים ובמראה..
אחח איילת אם לא היית נשואה...
|
|
|
4. מי שיש לו סבלנות להכין את זה - שאפו !
|
|
|
5. ל-2 -ממש לא. שם יש שתי שכבות שונות...(טעים!)
|
|
|
לנסוע לאגם בלד בסלובניה ולהבין מה זה קרם-שניט כהלכתו.....
|
|
|
אין סיכוי הקרמשניט שם בטעם לא מהעולם המוכר
|
|
|
8. הכי טעים הכי פשוט
אני העצלנית , |
חיפה |
|
(05.11.07) |
קונים בצק עלים איכותי ולקרם שמים
אינסטנט וניל עם כוס חלב ושמנת מתוקה
וזה יוצא אחלה.
מי יש לו זמן לכל הקרם פטיסייר?
|
|
|
9. איפה איילת?? הצטננה ולכן לא הצטלמה? שתרגיש טוב ותחזור מהר
|
|
|
10. ל8
חנית מסיקה , |
כרמיה |
|
(06.11.07) |
מוסיפים גם מיכל של גבינה לבנה 5 אחוז וזה יוצא עוד יותר טעיםםםםם
|
|
|
11. גיוונים ?
טל , |
המרכז הדרומי |
|
(06.11.07) |
מהן הכמויות לגיוון לדוגמא בננה ?ובאיזה שלב מכניסים אותן תודה מראש.
|
|
|
אני מקווה שגם בשבוע הבא תפרסמו של השף קונדיטור גולי פנחסוב מהמגזין שף. אני רק יכול לספר לכם שהדברים שהוא מכין נראים ויוצאים מעולה.
|
|
|
כמה שחצנית ומתנשאת את יכולה להיות ?
|
|
|
14. איפה איילת? מתי היא תחזור?
|
|
|
15. 8 אב בטח זו שמכינה לילדים שלה ציפס ושניצל מהאריזה כל יום
קרם בטיסייר הוא מעדן וקל להכנה
|
|
|
16. למה ההכנה לא מצולמת????????
|
|
|
17. אני מאוד מקווה שאיילת חוזרת אחרת זה לא שווה
|
|
|
הגזמת לגמרי הייתי אומרת, קרם פטיסייר זה קרם פטיסייר , ושמנת מתוקה עם האינסטנד וחלב אין אין אין להשבות בטעמים. מה שאני יכולה להגיד כן ,על המיל פייל זה רחוק רחוק מלהיות מיל פייל אמיתי כמו שאני הייתי אוכלת בצרפת, עוד לא אכלתי מיל פייל בארץ מקורי, נ.ק.ו.ד.ה.
|
|
|
19. אין סיכוי שהעוגה תחזיק יומיים במקרר
כי היא תאכל הרבה לפני כן
|
|
|
תנסי במסעדת אמורה מיו, באבן גבירול ת"א.
|
|
|
21. רק משועממים באופן רציני יכינו כזאת עוגה
|
|
|
22. הקרמשניט בבלד/סלובניה לא כמו כאן !
רעות , |
כפר-סבא |
|
(06.11.07) |
כיוון שכל כך היללו אותו טעמתי בשלושה מקומות שונים בבלד וממש לא התלהבתי. המלית לא מתוקה ולא קלילה והבצק לא משהו. אח"כ חזרתי לקפה סולל (של עולים מצרפת בכפר-סבא) ושם, שם זה מילפיי אמיתי ! לעניין !
|
|
|
6 סה"כ שיבחה את הקרמשניט שלהם, מה מתנשא בזה בדיוק?
די עם רגשי הנחיתות!
|
|
|
24. דווקא בגלל שכל כך טעים-אסור להתקרב לזה.מי יכול להסתפק בפרוסה
אחת בלבד, למען השם?! בטח לא אני..
|
|
|
בטח שתי פרוסות לחם עם גבינה ועגבניה זה נקרא אצלך פיצה
|
|
|
26. אני משלב פרוסות תות שדה דקיקות בין השכבות
ראיתי את המתכון בספר אפיה צרפתי מקצועי - הצצתי ונפגעתי.
|
|
|
27. חוצפה לקוא לזה נפוליאון
מה שמוצג כאן הוא קרמ-שניט, ממש לא נפוליאון!!!
ואני מוכן להתחרות עם כל אחת ואחד על הנפוליאון שלי...
שעשוי לפחות מ9 שכבות...ולא, הוא לא מחזיק יומיים במקרר
|
|
|
28. כמות קרם קטנה מדי, מתוק מדי, לא מאוד יציב. נקסט.
| |