|
1. כמה פשוט - ככה טוב.רק חבל שזה משמין (מאחת שלא יכולה
להסתפק בחתיכה אחת, לצערי, ולכן מעדיפה לא לאפות כלום!).
|
|
|
2. איילת נראה יאמי בטירוף! וגם קל!
|
|
|
3. קמח רגיל או קמח תופח...?
סליחה על הבורות- לא אפיתי מעולם.. :)
|
|
|
4. מה אפשר במקום היוגורט?
כל המגיבים העצבניים, תרגיעו, אני רגישה לחלב, לא כשרות רחמנא ליצלן....!!!
|
|
|
5. האם קמח מלא יפגע בטעם או המרקם?
|
|
|
6. איילת - תעשי לי ילדים!
שיוכלו מאפינס כל היום מצידי.
איזה קול יש לך.................
|
|
|
קמח רגיל נראה לי כי מוסיפים אבקת אפיה וסודה לשתיה שמתפקדת כאבקת אפיה.
|
|
|
8. 3-קמח רגיל, מפני שיש במתכון גם אבקת אפייה
|
|
|
9. כפית סודה לשתיה על כוס קמח?
זו לא טעות? לא הרבה מדי?
|
|
|
10. אולי תפסיקו להרעיל אותנו בסוכר?
140 גרם סוכר לשמונה יחידות (קטנות) = 17.5 גר ליחידה אחת!!
|
|
|
אפשר להמיר לקמח מלא במקום קמח לבן..הרבה קל לעיכול!! בהצלחה!
|
|
|
12. האם יש גרסת פרווה לילד רגיש לחלב ?
|
|
|
לא יצאו ממש כמו מאפינס, יותר כמו cupcake , למאפינס תיקניים צריכה להיות כיפה גדולה ותפוחה מאוד.
|
|
|
14. תשובות ל-3,4,5
אחת שאוהבת לנסות , |
ולשחק במתכונים :-) |
|
(21.01.08) |
1. קמח רגיל. חומרי תפיחה (א. אפיה וסודה לשתיה) מוסיפים כאן בנפרד. בדרך כלל אפשר להמיר את הכל בקמח תופח - אבל נדמה לי שכאן היחס של חומרי ההתפחה הוא קצת יותר גבוה מכרגיל.
2. יש המון מתכונים פשוטים וטובים למאפינס שלא כוללים חלב / יוגורט. במתכון הזה היוגורט משמעותי ולכן נראה לי שבמקרה הזה עדיף פשוט להחליף מתכון. אם את נורא מתעקשת, אולי בירה תעשה את העבודה, אבל יהיה צריך להקטין כמויות (ניסוי וטעייה...). עצתי - שלבי בין הרעיון הנחמד של המתכון הזה (השימוש בקונפיטורה), לבין מתכון בסיסי למאפינס שאינו מכיל מוצרי חלב.
3. קמח מלא הוא כבד יותר ולכן צריך לשים בערך 20% פחות על אותן כמויות נוזלים וחומרי התפחה. וכדאי מאד לנפות אותו לתוך התערובת. זה אפשרי, זה טעים - אבל זה לא בדיוק אותו דבר.
|
|
|
15. איילת את אחות של הילה נחשון???
|
|
|
כשמתכוונים לקמח תופח מציינים את זה במפורש. כמו כן, כשמשתמשים בקמח תופח לא צריך אבקת אפייה (אז אם מופיעה במתכון אבקת אפייה אפשר לנחש שמדובר בקמח רגיל). בהצלחה!!
|
|
|
17. איילת היקרה, שוב הקסמת אותי! הולך לאפות מהר
|
|
|
איך אין לך עדיין תוכנית. את נראת נפלא ומבשלת טעים. לא מפסיק להתענג.
|
|
|
19. אפשר מתכון למאפינס שוקולד בבקשה
|
|
|
עם מה אפשר להחליף את היוגורט
|
|
|
21. איילת המאפינס שלך נראים ממש משגעים!
|
|
|
22. מאפינס טעימים בטירוף וקלים קלילים להכנה!
תודה!מצויןן!
|
|
|
23. שאלה: למה במאפינס יוגורט תפוז אתם רוצים להחליף את היוגורט?
זה, כאילו, חלק מהמאפינס? תכינו מאפינס אחרים! בכל מקרה, לי נראה שאכין את אלה!
|
|
|
במקום יוגורט אפשר חלב קוקוס, שנמכר במרכולים בפחיות סגורות. יוצא יאמי.
|
|
|
25. יש פה אינפלציה קשה בשימוש במילה "שלי"
בכל המתכונים, בלי יוצא מן הכלל מאז התחלת הסדרה (המצוינת, אגב) איילת מכתירה כל פריט ומרכיב במתכונים במילה "שלי". הקמח שלי, העיסה שלי, המתכון שלי, המאפינס שלי וכך בלי סוף. האם אני היחידה שזה מפריע לה בטירוף?
|
|
|
26. אהבתי - את המתכון, ההגשה והמגישה. נראה טוב.
רביב , |
הוד השרון |
|
(21.01.08) |
|
|
|
האם אפשר להכניס הכל לתבנית אינגליש קייק ולקבל עוגה משפחתית במקום מאפינס? כלומר, האם הכמויות הללו יספיקו לזה והאם זה בכלל משנה אם הצורה שונה?
אשמח לתשובה
|
|
|
רסק תפוחים מקופסה במקום חמאה.ומעדן סויה
|
|
|
|
|
30. ל-25- כן את היחידה כי כנראה את ממש משועממת וקטנונית
| |