לאשה  מגזין שף  עוגות ועוגיות
מאפינס יוגורט ותפוז מהירים
איילת הירשמן
פורסם: 21.01.08, 11:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 83 תגובות ב-82 דיונים
1. כמה פשוט - ככה טוב.רק חבל שזה משמין (מאחת שלא יכולה
(21.01.08)
להסתפק בחתיכה אחת, לצערי, ולכן מעדיפה לא לאפות כלום!).
2. איילת נראה יאמי בטירוף! וגם קל!
יריב   (21.01.08)
3. קמח רגיל או קמח תופח...?
דנה   (21.01.08)
סליחה על הבורות- לא אפיתי מעולם.. :)
4. מה אפשר במקום היוגורט?
חגית   (21.01.08)
כל המגיבים העצבניים, תרגיעו, אני רגישה לחלב, לא כשרות רחמנא ליצלן....!!!
5. האם קמח מלא יפגע בטעם או המרקם?
כמה לשים?   (21.01.08)
6. איילת - תעשי לי ילדים!
שגיא   (21.01.08)
שיוכלו מאפינס כל היום מצידי. איזה קול יש לך.................
7. למספר 3
רויצ   (21.01.08)
קמח רגיל נראה לי כי מוסיפים אבקת אפיה וסודה לשתיה שמתפקדת כאבקת אפיה.
8. 3-קמח רגיל, מפני שיש במתכון גם אבקת אפייה
(21.01.08)
9. כפית סודה לשתיה על כוס קמח?
טל   (21.01.08)
זו לא טעות? לא הרבה מדי?
10. אולי תפסיקו להרעיל אותנו בסוכר?
יוסי ,   תא   (21.01.08)
140 גרם סוכר לשמונה יחידות (קטנות) = 17.5 גר ליחידה אחת!!
11. תחליף לקמח מלא
גילי   (21.01.08)
אפשר להמיר לקמח מלא במקום קמח לבן..הרבה קל לעיכול!! בהצלחה!
12. האם יש גרסת פרווה לילד רגיש לחלב ?
אלי   (21.01.08)
13. בטוח טעימים מאוד,אבל
חובבת מאפינס   (21.01.08)
לא יצאו ממש כמו מאפינס, יותר כמו cupcake , למאפינס תיקניים צריכה להיות כיפה גדולה ותפוחה מאוד.
14. תשובות ל-3,4,5
אחת שאוהבת לנסות ,   ולשחק במתכונים :-)   (21.01.08)
1. קמח רגיל. חומרי תפיחה (א. אפיה וסודה לשתיה) מוסיפים כאן בנפרד. בדרך כלל אפשר להמיר את הכל בקמח תופח - אבל נדמה לי שכאן היחס של חומרי ההתפחה הוא קצת יותר גבוה מכרגיל. 2. יש המון מתכונים פשוטים וטובים למאפינס שלא כוללים חלב / יוגורט. במתכון הזה היוגורט משמעותי ולכן נראה לי שבמקרה הזה עדיף פשוט להחליף מתכון. אם את נורא מתעקשת, אולי בירה תעשה את העבודה, אבל יהיה צריך להקטין כמויות (ניסוי וטעייה...). עצתי - שלבי בין הרעיון הנחמד של המתכון הזה (השימוש בקונפיטורה), לבין מתכון בסיסי למאפינס שאינו מכיל מוצרי חלב. 3. קמח מלא הוא כבד יותר ולכן צריך לשים בערך 20% פחות על אותן כמויות נוזלים וחומרי התפחה. וכדאי מאד לנפות אותו לתוך התערובת. זה אפשרי, זה טעים - אבל זה לא בדיוק אותו דבר.
15. איילת את אחות של הילה נחשון???
(21.01.08)
16. ל-3 : קמח רגיל
אורלי   (21.01.08)
כשמתכוונים לקמח תופח מציינים את זה במפורש. כמו כן, כשמשתמשים בקמח תופח לא צריך אבקת אפייה (אז אם מופיעה במתכון אבקת אפייה אפשר לנחש שמדובר בקמח רגיל). בהצלחה!!
17. איילת היקרה, שוב הקסמת אותי! הולך לאפות מהר
אלדד   (21.01.08)
18. איילת ישר לטלויזיה
צחי ,   מרכז   (21.01.08)
איך אין לך עדיין תוכנית. את נראת נפלא ומבשלת טעים. לא מפסיק להתענג.
19. אפשר מתכון למאפינס שוקולד בבקשה
אני   (21.01.08)
20. מאפיניס
חנה ,   צפון   (21.01.08)
עם מה אפשר להחליף את היוגורט
21. איילת המאפינס שלך נראים ממש משגעים!
(21.01.08)
22. מאפינס טעימים בטירוף וקלים קלילים להכנה!
יעל   (21.01.08)
תודה!מצויןן!
23. שאלה: למה במאפינס יוגורט תפוז אתם רוצים להחליף את היוגורט?
תקוה   (21.01.08)
זה, כאילו, חלק מהמאפינס? תכינו מאפינס אחרים! בכל מקרה, לי נראה שאכין את אלה!
24. במקום יוגורט
ג. ,   י-ם   (21.01.08)
במקום יוגורט אפשר חלב קוקוס, שנמכר במרכולים בפחיות סגורות. יוצא יאמי.
25. יש פה אינפלציה קשה בשימוש במילה "שלי"
(21.01.08)
בכל המתכונים, בלי יוצא מן הכלל מאז התחלת הסדרה (המצוינת, אגב) איילת מכתירה כל פריט ומרכיב במתכונים במילה "שלי". הקמח שלי, העיסה שלי, המתכון שלי, המאפינס שלי וכך בלי סוף. האם אני היחידה שזה מפריע לה בטירוף?
26. אהבתי - את המתכון, ההגשה והמגישה. נראה טוב.
רביב ,   הוד השרון   (21.01.08)
27. שאלה חשובה למבינים
האופה המתחילה   (21.01.08)
האם אפשר להכניס הכל לתבנית אינגליש קייק ולקבל עוגה משפחתית במקום מאפינס? כלומר, האם הכמויות הללו יספיקו לזה והאם זה בכלל משנה אם הצורה שונה? אשמח לתשובה
28. תשובה ל 12.
סוזנה   (21.01.08)
רסק תפוחים מקופסה במקום חמאה.ומעדן סויה
29. ל 8 ,16,14
(21.01.08)
תודה!!!!!! :)
30. ל-25- כן את היחידה כי כנראה את ממש משועממת וקטנונית
גדי ,   ר"ג   (21.01.08)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה