לאשה  עיצוב ובית
הכנתם עוגת יום הולדת נהדרת? קדימה, תשוויצו!
נועה לוריא
פורסם: 12.03.08, 14:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 58 תגובות ב-58 דיונים
1. העוגה של נילי לימור מדהימה!איפה העסק שלך?
מילי ,   כ"ס   (24.02.08)
2. למה תמיד משאירים את העוגה בתוך התבנית חד פעמי ?
פ ,   מרכז   (24.02.08)
זה כל כך מכוער!! תיהו יותר יצירתיים!!
3. הבצק סוכר מגעיל ועוד רעיון חסכוני....
נאוה   (24.02.08)
כגננת שרואה הרבה עוגות יומהולדת...... 1. הבצק סוכר לא טעים והילדים זורקים לפח 2. הילדים הכי הכי הכי אוהבים עוגה כושית או טורט פשוטה בציפוי שוקולד - ולא קצפת, עם סוכריות, עדשים, מרשמלו..... 3. ניתן לקנות תמונות של- גיבורי על, פיות, נסיכות, פו הדב.... על גבי "נייר" אכיל ואותו להניח על עוגת השוקולד המצופה והילדים אוכלים ונהנים לא יציק לנו ללמד את הילדים הרכים מהי פשטות הרסנו אותם ....
4. תגובה ל- 1
נילי לימור ,   כפר-הס   (24.02.08)
תודה רבה אבל שימי לב זאת עוגה ראשונה... התקדמתי מאד מאז..
5. מספר 3
אילנה ,   גבעתיים   (24.02.08)
מספר 3 צודקת בהחלט!!!!!!!!!!!!
6. אני עם 3
(25.02.08)
7. ל- 3
רות   (25.02.08)
הערה- ילדים מטורפים על בצק סוכר, בכל הצורות והצבעים, ולפעמים אף מעדיפים לאכולרק את הסוכר ללא העוגה. (את הדמויות והציפוי). הדפים האכילים בעלי טעם לוואי נוראי לדעתי. ואני מסכימה איתך שעוגת שוקולד פשוטה עושה את העבודה מעולה אך לא מזיק לגוון...
8. פיכס, כמה צבעי מאכל!
נעמה ,   צפון   (25.02.08)
למה שאני ארצה להרעיל את הילד שלי ואת החברים שלו? אפשר ליצור עוגות יפות וטעימות גם בלי כל הצבע הזרחני הזה, תוך שימוש בשוקולד, פירות, קרם או קישוטים שמסירים לפני האכילה. הקישוטים בצבעים זרחניים (מרציפן, בצק סוכר, קרם צבעוני) בדרך כלל גם לא טעימים לאף אחד.
9. עבודות נהדרות אבל אסור לאכול !!!!
עמי ,   מרכז   (25.02.08)
העוגות מפוצצות צבעי מאכל וממש רעל !!!! צריך לעבור לצבעי מאכל טבעיים !!!
10. השיטה שלי: קונה עוגה קטנה יפה (אישית)
ג. מרכז   (25.02.08)
אצל מי שאני אוהבת את העיצובים שלה (נוגה מגני יהודה למשל) ומכינה בראוניז שהילדים מאוד אוהבים, שכבר חתוכים ומוכנים לחלוקה. "טקס העוגה" נערך על העוגה הקטנה, ולאחר מכן מחלקים לילדים את הבראוניז. מניסיון: כולם מבסוטים!
11. עוגת ברבי לבנות
יול   (25.02.08)
לוקחים בובה לבושה עד מותניה ובונים לה חצאית מתרחבת "קרינולינה" עשויה כדורי שוקולד ומעוטרת תחרה של קצפת.
12. למה אין פרסים
עוגה ,   בצק סוכר   (25.02.08)
אם זו היתה תחרות נושאת פרסים(לא צריך מיליון שקל)אפשר גם פרס זול , זו היתה הופכת לתחרות עם רייטינג ענק!!!
13. עוגה נהדרת ללא מאמץ
טל   (25.02.08)
לביתי בת השנתיים שרצתה עוגת דורה וקיבלתי הוראה מהגן שאת כול הקישוטים שאשים על העוגה גם אם הם אכילים יורידו לפני שיתנו לילדים את העוגה. (מחשש לחנק). אפיתי עוגת שוקולד רגילה עם ציפוי שמתקשה ופחות מלכלך. קניתי בחנות דף מדבקות גדולות של דורה (3 שח), הדבקנו ביחד את המדבקות לבריסטול, אני גזרתי את הבריסטול ע"פ צורת המדבקות, חיברתי שיפוד עץ (בלי השפיץ), ונתתי לקטנה לשים את השיפודים על העוגה. העוגה עוררה התפעלות גדולה, את המדבקות שמרנו לעוגה שהכנו בבית ועד היום משחקים איתם עם בצק משחק. עלות אפס 2 דק עבודה ותוצאה נהדרת.
14. ל-3
(25.02.08)
צודקת בהחלט. אין כמו העוגות הפשוטות, הכי טעימות
15. כל הכבוד על הרעיון
שרה   (25.02.08)
16. מתכון טוב לעוגות!
שושנה מיתר ,   עומר   (25.02.08)
http://yaadut.2us.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1
17. הבצק עשוי מסוכר
מיכל ,   מרכז   (26.02.08)
בדיוק כמו סוכריות-רוב הילדים טורפים אותו.....
18. יותר מידיי צבעים מלאכותיים תעברו לצבע טבעי ניתן ליקנות ...
נילי ,   חדרה   (29.02.08)
בחנויות של תבלינים או בחנויות שמתמחות בבצק סוכר ואני מכירה כמה באזור שלי.....
19. טעות!!!!
(02.03.08)
כאחת שמכינה עוגות רבות מבצק סוכר חשוב לי להבהיר שבעוגות המקסימות הללו יש מעט מאוד!!!! צבע מאכל איכותי (לא צבע מאכל פשוט שקונים בסופרים) , מספיק טיפה קטנה בכדי לצבוע כמות גדולה של בצק סוכר, וכן הילדים פשוט מתים על העוגות, הטעם הוא של סוכריה והצורות המדהימות של העוגות פשוט עושות לילדים כייף.
20. עוגת הג'ודו לעמרי
תום בריינס-מאור   (04.03.08)
ברצוני לתקן אני אמא של עמרי ושמי תום בריינס-מאור ולא כפי שנכתב :-)
21. איך מכינים את הקשרים של המתנה שנראים כל כך מוצקים ויבשים?
מ.מ.   (12.03.08)
צריך להשתמש בחמר מיוחד? אני לא הצלחתי עם הקשר של סרט המתנה
22. ל 21
(12.03.08)
זו לא עוגה שלי אבל העקרון פשוט הלולאות מ בצק סוכר את הלולאות מכינים אחת אחת בנפרד מרצועות שמונחות על מקל (כמו מערוך דק)כדי לקבל את הנפח אחרי הייבוש מסדרים על העוגה בהצלחה http://ugot.ios.st
23. מרציפן. גם בריא וגם טעים.
Yasmin ,   Toronto   (13.03.08)
אלטנרטיבה מצויינת לפיסול מבצק סוכר.
24. ל -23
תום בריינס-מאור ,   מרכז   (14.03.08)
מרציפן לא יכול להוות תחליף. המרציפן שומני ורך ולא ניתן להגיע איתו לרמת דיוק ופיסול איכותיים. כדאי לפסל סביר במרציפן יש לערבב אותו עם כמות גדולה של בצק סוכר
25. חבל - זה יפה אבל צבעים....
ג'ני   (17.03.08)
תעשו תחרות עוגות עם צבעים טבעיים : סלק,מיץ לימון,אוכמניות נכון זה פחוט יפה אבל באמת בריא גם על תשימו בצק סוכר- זה מרגיל את הילדים לטעם לא בריא. מזל טוב המון בריאות ואושר
26. העוגה של עידית פולסקי
ליאורה ,   עפולה   (20.03.08)
העוגות הכי הכי .... רוצו להזמין לא רק יפה גם טעים!! מומלץ.
27. רעיונות ועיצובים מדהימים אבל די לצבעי מאכל
(24.03.08)
כמה נזק וחולי יש בצבעים בעיקר לילדים, אנא השתמשו עם צבעים טבעיים....
28. אהבתי מיוחדת
מקסים ,   שדרות   (18.05.08)
בע"ה אצלינו
29. פשטות כבקשתך
אירית   (26.05.08)
אין לכם מושג עד כמה קריאתה של הגננת לחזור לפשטות ולהוריד בהזדמנות זו תחרותיות דיברה אלי. אנחנו מגדלים ילדים בחברת שפע ומעמיסים עליהם מוקדם כל כך עודף גירויים וחפצים שאין פלא שהם מגיעים לשובע וכבר לא יודעים באמת לרצות או לשאוף למשהו
30. דברים מדהימים, לא הייתי אוכלת, חבל על זה.
למסגר ומיד   (26.05.08)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה